@RJ
a pan Torek go w tym popiera
Przeczytaj jeszcze raz moje wypowiedzi, bo na pewno nie napisałem czegoś w tym stylu:
Skoro Karringoth twierdzi, że ja nie powinienem oceniać czy Fenicjanie dobrze robili mordując niemowlęta
Głupot część druga.
ale wskazuję głównie na hipokryzję pana Torka, który mi ją ciągle wytyka
Nie widzę w moich postach żadnej hipokryzji więc nie pleć od rzeczy. A to, że w twoich postach jest jej morze to druga sprawa.
A jak na ironię Torek jako ateista to pochwala, bo skoro nie nam oceniać co było dobre dla Fenicjan, to i nie nam jest oceniać dawny Kościół..
Jak na ironię znowu gadasz o mnie bzdury równie dobrze jak mylo. Nie rozumiesz moich postów, co teraz wybitnie pokazałeś i stąd są te banialuki.
Chyba, że Torek to hipokryta i jedna sytuacja choć równie zła jest ok, a druga nie.
Plecenie trzy po cztery z ogromną dozą hipokryzji to twoja "zaleta".
I teraz głównie Torek stwierdzając, że Kościół to co innego stanie się hipokrytą, którym mnie wyzywa w większości swych postów od dawien dawna.
Odpowiem ponownie, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Czy/Co odpowie zobaczymy. - jak na razie cisza.
Czyli co? Mam odpowiadać na czas?
@mylo
7.11 Zabronione są jakiekolwiek zmiany w przypisach moderatorów zamieszczanych w Postach na Forum. Punkt ten nie obejmuje sygnatury.
11.6 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji w sytuacji naruszenia niniejszego Regulaminu.
Nie mogę edytować poprzedniego posta więc napiszę tutaj. Przestań wypisywać podpunkty w regulaminie, których sam nie rozumiesz. W tym momencie wystawiając to pod publikę sam robisz z siebie(oszczędzę ci cierpienia, bo widzę, że masz urazy) takiego człowieka, o jakim pisał mefistofeles. A każdy wie o czym ja piszę.
Ostatnie ostrzeżenie przed 7 dniowym urlopem.
Droga wolna, przed tym poradziłbym przeczytać regulamin ze zrozumieniem, a potem napisać za co urlop. Bo tak, to sobie możesz pogroźić do lumpów z ulicy, o ile ci nie nie "oddadzą".
Swoją drogą niezły offtop tu rośnie, ale mylo woli popatrzeć na moje posty. Gratuluję.
Wracając do tematu, bo przyjdzie żądny mojej krwi mylo i wstawi mi warna(czy tam urlop), to Szatan "dał" nam "oświecenie". Oczywiście za skuszenie Ewy i Adama do zjedzenia jabłka zostali oni wygnani przez Boga. Ale szczerze - gdyby nie to, to nie bylibyśmy tak naprawdę wolni. Nie byłoby tutaj żadnego z nas, a Bóg dalej by miał pod sobą marionetki. Moim zdaniem Szatan dał nam wolność, której nie mieliśmy u "naszego Stwórcy".