Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy WHO i kartele farmaceutyczne planują ludobójstwo?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
530 odpowiedzi w tym temacie

#271 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.
  • Tematów: 0

Napisano

radoslaw, czy kiedykolwiek w życiu słyszałeś co to jest założenie, oraz wiesz czym jest statystyka? A więc nie zniżaj się do poziomu mediów i nie próbuj grać na emocjach.

Słyszałem Amigo.
I jak dodam liczbę osób które zmarły lub doznały poważnych powikłań na skutek szczepień będzie Ci bardzo trudno znależć podobną liczbę przypadków śmierci na skutek grypy...

pozdrawiam
  • 4

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Najpierw dodaj, potem będziemy szukać, ok kolego? :-)
Osobiście myślę, że bredzisz jak poparzony. Nie jesteś ani lekarzem, ani nie pracujesz w jakiejkolwiek instytucji kontrolującej szczepienia na świecie... Jesteś mały żuczek internetowy, który obejrzał pare "wiarygodnych" filmików i chce walczyć z wiatrakami. Nazwij mnie teraz jak chcesz, ale za szczerość nie powinieneś się chyba obrazić, nie?

PS Nadal twierdzę, iż jesteś demagogiem. M.
  • 1

#273 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Weźmy Polskę.
W zeszłym roku od szczepień w samym Grudziądzu zmarło ponad 20 osób.
Masz jakichś umarlaków na skutek grypy?

pozdrawiam
  • 1

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Gubernator Nowego Jorku ogłasza stan wyjątkowy.

Gubernator David Paterson ogłosił stan wyjątkowy, twierdząc, że niedawny wzrost liczby przypadków świńskiej grypy stworzył “katastrofę”i niektóre zapisy prawa stanowego trzeba ominąć, żeby zaszczepić ludzi jak się szybko da. Rozkaz wykonawczy stanu wyjątkowego oznacza, że o wiele więcej zawodowców ze służby zdrowia, w tym dentyści, higieniści dentystyczni, pediatrzy farmaceuci, położne i pomocnicy lekarscy, będą mieli pozwolenie dawać szczepionkę na grypy świńską i sezonową po jedynie krótkim szkoleniu.
http://www.newsday.c...in-ny-1.1557020

Tymczasem w Nowym Jorku mniej niż polowa rodziców dzieci szkół podstawowych dała pozwolenie na zaszczepienie swych pociech w szkole,co odzwierciedla jakąś niepewność co do potrzeby szczepienia lub obawy o skutkach szczepionki.
http://www.nytimes.c...ccine.html?_r=1

Polskie źródło: http://grypa666.wordpress.com/
  • 0

Quidam.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Masz akty zgonu, raporty patologiczne, zeznania bliskich potwierdzające twoje słowa? Tylko nie rzucaj mi tu Królową Pik!
  • 0

Rainbow Lizard.
  • Tematów: 11
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Weźmy Polskę.
W zeszłym roku od szczepień w samym Grudziądzu zmarło ponad 20 osób.

Nieprawda, bo w Grudziądzu zmarło ponad pół miliarda ludzi po szczepieniach! Naprawdę! No i do tego zmarł jeszcze jeden biedny gołąbek... Straszne, czyż nie? xP

Masz na to dowody? (i nie, podawanie biblii albo starożytnej-fejkowej-księgi-kogoś-tam nie będzie uznawane za dowód. Podobnie jak blog, na którym każdy może sobie coś napisać - najlepiej by było, gdybyś dał linka do strony BBC, Times albo Wikipedii)

Masz jakichś umarlaków na skutek grypy?
(...)

Przeszło sześć tysięcy na całym świecie - źródło. To "trochę" więcej niż liczba zgonów spowodowana szczepionkami. Ot, rząd nabrał się na histerię i szczepi - co nie zmienia faktu, że jak na razie szczepionki nie są tak niebezpieczne, jak to poprzednio mówiono. Przypominam, że na początku tego tematu pojawiały się głosy, według których każdy miał umierać w przeciągu kilku dni po przyjęciu szczepionki (KAŻDY, a nie jedna osoba na milion). Cóż, widać kolejna teoria spiskowa wylądowała w koszu.

(...)Słyszałem Amigo.
I jak dodam liczbę osób które zmarły lub doznały poważnych powikłań na skutek szczepień będzie Ci bardzo trudno znależć podobną liczbę przypadków śmierci na skutek grypy...

pozdrawiam

Nawet jeśli, to pojawia się podstawowe pytanie: no i? Każdego tygodnia w wypadkach samochodowych w Polsce ginie kilkadziesiąt osób - czy oznacza to, że samochody to wymyślona przez zUo (blee, Ave Satan, Ave Satan!) maszyna do depopulacji/narzędzie zniszczenia? I co z ludźmi, którzy zakrztusili się kawałkami jabłek i udusili się? PRECZ Z JABŁKAMI! JABŁKA TO WYMYSŁ MORDERCÓW!

Tak samo choćby tylko częściowe ograniczenie rozprzestrzeniania się wirusa (dzięki szczepieniom, zakładając, ze są skuteczne) jest już w stanie dać nam bardzo wiele, a mianowicie czas i zmniejszenie prawdopodobieństwa wystąpienia groźnych mutacji.

Tutaj ładnie ograniczyli:
http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM

pozdrawiam

Taaa, jedna na kilka milionów (?) zaszczepionych osób umiera - szokujące. Niemal tak szokujące, jak to, że obecnie Gadu Gadu nie chce mi działać, a niebo za oknem jest niebieskie. Zieeew...

Użytkownik Tekeeus edytował ten post 31.10.2009 - 11:50

• 3

kapuchy.
  • Tematów: 10
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Z A K Ł A D E P I D E M I O L O G I I
Pracownia Analizy Epidemiologicznej Skażeń Biologicznych
Zachorowania i podejrzenia zachorowań na grypę w Polsce

Dołączona grafika
Średnia dzienna zapadalność (na 100 tys. ludności) wg tygodniowych / dwutygodniowych meldunków w sezonie 2009/10 w porównaniu z sezonami 2005/6 - 2008/9

Dołączona grafika
Liczba zachorowań oraz liczba zgonów z powodu grypy w latach 1975 - 2008
  • 4

gomp.
  • Tematów: 24
  • Artykułów: 16
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Trucizna oficjalna
depopulacja eugenika bezpłodność rtęć zdrowie szczepionka rak aborcje

Dołączona grafika

Delikatnie mówiąc zima tego roki nie zapowiada się kolorowo. Grzebanie przy Iranie, upadek ekonomii to jednak nic w porównaniu z tzw. "Świńską grypą". I oczywiście chodzi mi tu o szczepionki na nią, które oficjalnie są naładowane trucizną. Pierwsza z nich to oczywiście

Dołączona grafika

rtęć. Do tego, że w szczepionkach jest rtęć wszyscy jakoś się przyzwyczailiśmy ale chcę przypomnieć, iż jest to mega-toksyczna substancja.

Dr. Ayoub stwierdza, że liczne eksperymenty oraz epidemiologiczne i biochemiczne badania wykazały bez cienia wątpliwości iż rtęć jest "bezpośrednio pomogła w rozwoju schorzeń jak np. autyzm i jest wyrażnie toksyczna dla układów pokarmowego, immunologicznego, metabolicznego i neurobiologicznego u dzieci". Nie tylko ta szczepionka ale 80% szczepionek przeciwko różnego rodzaju grypom zawiera 0,25 mikrogramów rtęci co oznacza iż każdy ją otrzymujący jest przedawkowany. Minimalna ilość rtęci w szczepionkach to 0,1 mikrograma co i tak jest ogromnym przedawkowaniem gdyż aby być w normie przy tej dawce rtęci należało by ważyć ok. 250 kilogramów (550 funtów).

Drugim sztandarowym składnikiem jest skwalen. Sam skwalen nie jest zły, występuje naturalnie w naszym organizmie i przyswajamy go choćby razem z olejem z oliwek.

Problemem jest tu sposób w jaki skwalen dostaje się do naszego organizmu. Jeżeli jest on wstrzyknięty to wtedy system immunologiczny rozpoznaje go jako obce ciało i atakuje, niestety nie kończy się to tylko na skwalenie będącym częścią szczepionki ale również na tym "naturalnym". Najprościej mówiąc system immunologiczny zaczyna atakować swoje własne ciało jako że skwalen jest częścią płaszcza lipidowego skóry, jest metabolicznym prekursorem cholesterolu i innych steroli. Sam skwalen nie jest problemem, ma on właściwości antybakteryjne i przeciwgrzybiczne i jak na ironie, ze szczepionek dostajemy trującą rtęć po to aby w zamian pozbyć się zdrowego skwalenu.

To są rzeczy może mniej oczywiste dla nas ale na pewno zdają sobie z nich sprawę lekarze (60% odmawia szczepionki) i pielęgniarki (33%).

Dołączona grafika

Nawet jeżeli spojrzymy na tą listę przyznanych efektów ubocznych to nie trzeba być doktorem aby skojarzyć iż np. problemy z układem pokarmowym, łatwa podatność na choroby, nagłe zmiany i degeneracja komórek skóry to jest wszystko powiązane z rtęciom i skwalenem.

Bardzo częste (+10% przypadków)

Częste (1/100-1/10)

Nieczęste (1/1000-1/100)

Rzadkie (1/10 000-1/1 000)

Bardzo rzadkie (<1/10 000)

Od góry:

-Krew i zaburzenia systemu limfatycznego. Częste: Limfadenopatia, powiększenie węzłów chłonnych na skutek stymulacji antygenowej.
-Zaburzenia psychiatryczne. Nieczęste: Bezsenność.
-Zaburzenia systemu nerwowego. Bardzo częste: Ból głowy. Nieczęste: Parestezja, Somnolencja, zawroty głowy.
-Zaburzenia układu pokarmowego (problemy gastryczne). Nieczęste: Biegunka, wymioty, nudności.
-Skóra i zaburzenia tkanek. Częste: Ecchymosis (krwiaki większe niż 1 cm.), nadmierne pocenie się. Nieczęste: Świąd, wysypka.
-Szkielet, mięśnie oraz zaburzenia złożonych tkanek. Bardzo częste: Artralgia, Mialgia.

Dołączona grafika

Oto kolejna lista efektów ubocznych, tym razem w tabelce porównującej częstość objawów przy połowie oraz całej dawce oraz w grupach wiekowych 3-5 i 6-9 lat. Od góry są to:

-Induracja czyli stwardnienie części skóry w wyniku przekrwienia lub reakcji zapalnej
-Ból. Każdy wie co to ból, nie będę tego wyjaśniał, warto jednak zauważyć iż jest to jedna z niewielu dolegliwości na które w przypadku pełnej dawki częściej zapadają dzieci starsze.
-Rumień czyli miejscowe zaczerwienienie skóry, wskazuje na stan chorobowy.
-Opuchlizna
-Gorączka powyżej 38 stopni C
-Gorączka powyżej 39 stopni C
-Somnolencja czyli zaburzenia świadomości powodowane czynnikami toksycznymi, zakaźnymi lub uszkodzeniem mózgowia.
-Irritability (?) ekscesywna reakcja na stymulację organizmu.
-Brak apetytu.
-Dreszcze, dochodzi do nich najczęściej podczas groźnych chorób zakaźnych.

I na każdą z tych reakcji jak widać jest dosyć duża szansa. Powiedziałbym nawet iż spokojnie można mieć kilka na raz. Co prawda to są dane dla dzieci ale dla dorosłych to raczej też bajka nie będzie.

Nie tylko istnieje ryzyko tych wszystkich skutków ubocznych ale zgodnie z tym co mówi szef niemieckiej komisji zdrowia Wolfgang Wodarg zwiększa ona szanse zachorowania na raka. W szczepionce znajdują się rakotwórcze komórki pochodzenia zwierzęcego i "nie wiemy czy może wystąpić reakcja alergiczna".

Jeżeli już mówimy o tym co jest w szczepionkach to nie sposób nie wspomnieć o tym iż Merck przyznaje iż są one tworzone również z zabitych podczas aborcji dzieci.

Dołączona grafika

Tak się przedstawia oficjalna lista składników szczepionki. Na pierwszy rzut oka widać oczywiście "Thiomersal" czyli po prostu rtęć. Na drugi rzut widać NaCl czyli chlorek sodu, myślę że warto wiedzieć iż w dużych ilościach NaCl powoduje nadciśnienie krwi.

Monooleinian polioksyetylenosorbitolu(Polysorbate 80, nazwa handlowa TweenŸ 80. Imponująca nazwa. Jest to środek używany w przemyśle do połączenia wody z substancjami np. w lodach. Jest nieszkodliwy w małych ilościach gdy jest jedzony. Jeżeli ktoś miałby zapamiętać jedną rzecz z tego artykułu to niech to będzie zjedzony to nie to samo co wszczepiony. Zgodnie z tym co mówi U.S. Library of Medicine and the National Institute of Health (NIH) raport pokazuje iż szczury, które zostały zaszczepione tym specyfikiem w małych dozach stały się bezpłodne.

W całym tym zamieszaniu związanym ze szczepionkami zapomina się czasem o samym wirusie. Sama szczepionka zawiera żywy wirus, który może się rozprzestrzeniać przez zaszczepione osoby. Zasadniczo osoba zaszczcepiona jest zwyczajnie chora, wirus jest co prawda trochę osłabiony ale nadal może się rozprzestrzeniać.

Poza tym nawet gdyby nie było tam tej całej trutki to masz 40-krotnie większą szansę na bycie porażonym piorunem niż na ocalenie przez szczepionkę. Sam wirus nie wydaje się być groźny i zdrowy organizm spokojnie da sobie radę. Jeżeli jednak spełnią się apokaliptyczne wizje Steve'a Quayle to szczepionka nie pomoże gdyż do spełnienia się tych wizji wirus musi się zmutować bądź po prostu musieliby wypuścić nowego. Tak czy siak, szczepionka nas nie ochroni, mało tego nie ma takiej potrzeby. Osłabi nas tylko, a jeżeli zaistnieje prawdziwe zagrożenie to... to wróg zastaje nas bez gardy. Sami pomyślcie chemtrails, fluor, szczepionki itd. to jest cud że nasze systemy immunologiczne działają.

Nie jestem lekarzem ale mogę powiedzieć co ja robię i co działa.

-Wysypiać się,
-Witamina D,
-Nabiał,
-Aktywność fizyczna (przebiec te parę kilometrów przynajmniej w weekendy)

Ze świńską grypą spokojnie sobie w ten sposób każdy poradzi. Można poszukać w sieci innych sposobów, słyszałem coś o czosnku. Normalna grypa jest znacznie gorsza od świńskiej, niema co popadać w panikę. Problemem jest to iż wiemy że ta szczepionka zabija, powoduje autyzm etc. Zostało to już wiele razy raportowane. Dlatego musimy roznieść informacje. W jakikolwiek sposób, wydrukuj artykuły, rozdaj na ulicy, rzuć na wycieraczkę jak ulotkę, chociaż pogadaj z przyjaciółmi. To nic nie kosztuje i to nie jest zabawa. Ta szczepionka jest naprawdę niebezpieczna.

Opracowanie i tłumaczenia: gomp

Źródła:

http://noworldsystem...immune-disease/ - Bezpłodność, skwalen i polysorbate 80
http://www.cogforlif...rckresponse.htm - Płody z aborcji użyte do produkcji szczepionek
http://www.dailypaul.com/node/102054 - Żywy wirus w szczepionkach na H1N1
http://www.bild.de/B...f-cancer.html## - Szczepionka zwiększa szanse zachorowania na raka
http://www.infowars....instream-media/ - 10 kłamstw o szczepionce
http://www.naturalne...u_vaccines.html - Szanse bycia ocalonym przez szczepionkę
http://mercurytalk.c...ury_Does_To_You - Co robi rtęć z Twoim organizmem?
http://www.guardian....ine-flu-vaccine - 60% lekarzy odmawia bycia zaszczepionym
http://www.guardian....-vaccine-safety - 1/3 pielęgniarek odmawia szczepionek
http://www.scribd.co...Combined-h832en - Opis szczepionki na H1N1 - Pełny dokument

Użytkownik +..... edytował ten post 01.11.2009 - 22:27
połączenie tematów

• 3

Quidam.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Najlepsze jest to, że ja nie opuściłem ani jednego szczepienia, szczepie się sezonowo i... kurna chata! Nie dość, że żyje, to jeszcze bezczelnie nie mam drugiej głowy...
Ludzie, ja rozumiem, szczepionki kosztują, nikt też nie lubi być kłuty... Ale jakie wy macie przygotowanie naukowe, by oceniać i weryfikować cokolwiek? Znacie choć jedną osobę która umarła na skutek przyjmowania szczepionek? Albo choć jedną parę która jest bezpłodna z tego powodu? Czy empirycznie nie stwierdziliście mniejszej ilości infekcji i zakażeń po szczepieniach jakie przeszliście?
  • 0

#280 Gość_Rolland

Gość_Rolland.

Napisano

W życiu otrzymałem jedno jedynie szczepienie po moich narodzinach. I starczy. Nie szczepiłem się nigdy więcej, choruję dużo rzadziej od rówieśników, nie narzekam. Znam za to jedno dziecko które jest autystyczne (porażenie mózgowe) właśnie dzięki szczepionce, nie wiem tylko od czego był ten zastrzyk. Nikt nigdy nie przekona mnie, że to jest takie fajne, cudowne, pomocne, nie szkodliwe, blabla. Nie dałem się po kłuć i nie dam, choćby nie wiem co ;)
  • 0

22z.
  • Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Popieram autora tematu.

Wikipedia mowi:

Świńska grypa (lub grypa świń) – zakaźna choroba układu oddechowego świń, którą powodują wirusy grypy typu A lub (rzadziej) wirusy grypy typu C[1]. Nieściśle (i formalnie niepoprawnie) świńską grypą nazywa się również chorobę wywoływaną przez tzw. nowy wirus grypy północnoamerykańskiej (nazywany również wirusem grypy meksykańskiej).

Ciekawe, tyle czasu nikt nie opisal takiej choroby, a tu nagle od pol wieku mamy nowy wirus grypy.

Co do szczepionek - ja tez nie opuscilem zadnego, a zeby dostac sie na studia tez trzeba bylo pojsc. Rzeczywiscie te szczepionki cos maja, bo gdy wrocilem do domu tuz po szczepieniu bola mi glowa nic nie chcialem robic, a z apetytem tez cos nie tak bylo.
Jesli trzeba bedzie sie szczepic przeciw swinskiej to odmowie, co bedzie dosc trudne (jesli bedzie kwarantanna).
  • 0

Quidam.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Androll, gdzie autyzm, a gdzie porażenie mózgowe?! Opanuj się. -_- Nie wiesz o czym mówisz, ale mówisz tonem znawcy... Wiesz jak nazywa się takie zachowania?
  • 0

Hajime.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czy empirycznie nie stwierdziliście mniejszej ilości infekcji i zakażeń po szczepieniach jakie przeszliście?

Ciężko jest nam to empirycznie sprawdzić, bo większość z nas była szczepiona od dziecka, więc jaki mamy mieć niby punkt odniesienia?

Ja osobiście podczas nauki (szkoły, studia) zaliczyłem wszystkie szczepienia jakie był obowiązkowe i na obecną chwile nie czuje żadnych negatywnych efektów. Sezonowo się nie szczepię i łapie mnie, mniej więcej w obecnym okresie, co najwyżej przeziębienie.

Użytkownik Niall edytował ten post 31.10.2009 - 15:18

• 0

liwia.
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Do tematu:

Do tego, że w szczepionkach jest rtęć wszyscy jakoś się przyzwyczailiśmy ale chcę przypomnieć, iż jest to mega-toksyczna substancja.

Podobno, chociaż sama stłukłam w życiu kilka termometrów, jako dziecko to nawet robiłam różne dziwne rzeczy z tą rtęcią i nic. Być może jesteśmy okłamywani i to co siedzi w termometrach rtęciowych to wcale nie jest rtęć. Ile właściwie jest tej rtęci w szczepionce? Dużo więcej niż przedostaje się do organizmu dziecka grającego w kulki rozlaną rtęcią?

Na drugi rzut widać NaCl czyli chlorek sodu, myślę że warto wiedzieć iż w dużych ilościach NaCl powoduje nadciśnienie krwi.

A w tej szczepionce to jest w jakiej ilości?

W każdym razie o rozdawanych w wielu miastach ulotkach na temat szkodliwości szczepień przeciwko słynnej grypie mówili dzisiaj w wiadomościach w TOK FM-ie, więc można uznać, że temat zyskał pewien rozgłos.

Do Androlla:

W życiu otrzymałem jedno jedynie szczepienie po moich narodzinach. I starczy. Nie szczepiłem się nigdy więcej, choruję dużo rzadziej od rówieśników, nie narzekam.

Jeżeli nie odnowiłeś tego szczepienia to pewnie tak, jakbyś go w ogóle nie miał. Szczęśliwie dla Ciebie większość populacji jest jednak zaszczepiona, dzięki czemu masz mniejsze szanse paść ofiarą epidemii gruźlicy lub polio. Osobiście uważam, że ludzie którzy odmawiają przyjęcia obowiązkowych szczepień, powinni z własnej kieszeni, poza państwowym ubezpieczeniem zdrowotnym, pokrywać koszty swojego leczenia w wypadku gdy złapią tężec, zapalenie wątroby, gruźlicę albo inny krztusiec.

Sama zaliczyłam wszystkie obowiązkowe szczepionki i też mogę o sobie powiedzieć, że choruję rzadziej niż rówieśnicy. Sezonowo na grypę nigdy się nie szczepiłam i nie zamierzam. Po prostu dbajcie o siebie, nie wychładzajcie się za bardzo, jedzcie dużo owoców i warzyw i w żadnym razie nie doprawiajcie ich solą, bo NaCl w dużych ilościach powoduje nadciśnienie krwi. Zdrówka życzę.
  • 0

Bierdol.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Quidam.
Rok w rok część rodziny poddaję się szczepieniom. Ja nie szczepiłem się na grypę NIGDY.
Ani ja ani nikt z rodziny nigdy nie zachorował na ciężką postać grypy.
Ale to jeszcze nie wszystko, bo powyższe samo w sobie niewiele jeszcze znaczy.
Rok w rok są dłuuugie okresy czasu, gdy w domu ktoś ma lżejszą lub trochę mniej infekcję.
Wiesz, obieg zamknięty, żona zdrowieję - syna zaczyna coś brać. Oboje na chodzie już... teść lub teściowa
z gorączką. Tak bywa nieraz dluuugie tygodnie. A ja nie pamiętam kiedy miałem katar chociażby.
Może jestem mutant taki ;) Powyższe jesienno-wiosenne zjawisko obserwuję już od 15 lat (tyle mieszkamy sobie w piątkę).
Nie mam zamiaru się szczepić. Tak jak nie widziałem powodu wcześniej mimo, że moja firma oferuje mi i mojej rodzinie co roku najlepsze szczepionki za friko (kołchoz jak mało który ale potrafi czasem błysnąć troską ;)).
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych