Skocz do zawartości

Zdjęcie

Crying Boy - Przeklęte malowidło

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
90 odpowiedzi w tym temacie

vcore.
  • Tematów: 26
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to co sie dostrzega zalezy raczej od konkretnej osoby :) ja tam nie widze nic ... portret poprostu , choc jeden z niewielu przedstawiajacych płaczace dziecko - moim zdaniem to jedynie wprawna ręka artysty potrafiacego budować pedzlem coś Co "żyje"
  • 0

meren.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak zobaczyłam ten obraz po raz pierwszy.. nie pomyslałam jaki smutniutki ten chłopczyk.. tylko jaki on ma zły wzrok... a dalej : jak dokładnie jest namalowany ten portret...
  • 0

Wiciu.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm no to ciekawe jakoś moi znajomi mają ten obraz w swoim domu od ponad 5lat i jakoś ich domek stał jak stoi :D
  • 0

Picu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

aż ciarki przeszły jak się w niego wpatrzyłem. w jego oczach jest coś dziwnego...
  • 0

Głupiec.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To samo poczułem jego oczy wygladaja bardzo prawdziwie :) ale.. to chyba tylko i wyłacznie zasługa dobrego malarza
  • 0

meren.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

co do tego ze kogos tam znajomi maja ten obraz juz 5 lat... :D bo polaków diabli nie biorą :D i pewnie dlatego, ze to jkas polska marna podróbka:D
  • 0

Wiciu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

meren jestem jednak za tym że Polaków diabli nie biorą :D z resztą było napisane że jego niby duch ( bo osobiście nie wieże w to że duch może siedzieć w każdej kopi obrazu) jest w każdej nawet najmarniejszej kopi więc albo moi znajomi są cudotwórcami albo to zwykła ściema ;)
  • 0

Reko.
  • Tematów: 20
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie moge na to patrzeć, jakieś dziwne uczucie...
  • 0

Wiciu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Reko jest coś takiego jak sugestia i po przeczytaniu odpowiedzi twoja podświadomość jest święcie przekonana że z tym obrazem jest coś nie tak dlatego wydaje ci się on straszny :) (to taka moja skromna opinia na ten temat bo mam miałem i myślę że będę miał do czynienia z tym obrazem i jakoś nic się w jego obecności dziwnego nie zdarza)
  • 0

Marshallthc.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie się ten obrazek nie podoba za bardzo i nie chciałbym takiego u siebie w pokoju :) i nie ważne czy faktycznie wywołuje pożar czy też nie to i tak mu jakoś dziwnie z oczu patrzy aż nie moge patrzeć i nawet nie chcę. Dodam jeszcze, że sprawa jest dosyć interesująca... Buuuu...!!! :rotfl:
  • 0

Lasocki.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:cafe:
Wiciu dasz rady sfotografować tą podróbkę i wkleić tu ??
  • 0

darkghost.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czytałem o tym wiele artykułów i naprawde jest to ciekawe i paranormalne :ufo: :ufo:
  • 0

Wiciu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lasocki myślę że będzie trudno bo to trochę będzie głupio wyglądać jak pójdę do znajomych moich rodziców i zapytam czy mogę sfotografować obraz :) ale jeżeli moi rodzice będą do nich w najbliższym czasie szli to pójdę z nimi i tak "przy okazji" zrobię fotkę ale w najlepszym razie będzie to zdjęcie z telefonu komórkowego.
  • 0

Uriziel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tą podróbkę

To się reprodukcja nazywa...
  • 0

Kacpero.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam dziwne pytanie
zastanawiało mnie co by się stało ,gdyby przenieść obraz (ten lub „Hands Resist Him ” albo inny podejrzany przedmiot) do Nawiedzonego miejsca?
Stanie się jeszcze bardziej „nawiedzone”?
Jeśli przyczyną są duchy albo coś podobnego to czy te istoty będą odczuwały swoją obecność? :roll:

Tak swoją drogą ciekawy obraz , dzieciak ma minę którą nazwałbym
„zabrałeś mi moją ulubioną zabawkę skurczybyku za to obrażę się na ciebie do końca świata! I nie próbuj mnie przepraszać”
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych