Obiektywna skala każdy jej używa co dzień …
Subiektywnie wszyscy są źli tylko nie Ty co nie ?
Sama smutna prawda z bólem tworzy polifonie
Ale kubeł hate’u na łeb sprawia, że tracimy fonie
Każdy władcą świata z klawiaturą na Ikea tronie
Mnożą komentarze same opętane dłonie
Widzę to normalnie, nie dzięki trójokiej wronie, ziomie
Zawiść tu triumfuje podczas kiedy Eden płonie
Coraz mniej serdeczności w każdym gronie
Z lotu ptaka twoją klęskę uchwyci GoPro na dronie
Ludzkie wnętrza wypaczone przez obojętność
Galimatias uczuć w każdym z nas to codzienność
Strach , gniew i ból łez uczucia twe przelewa
Rodzi się nienawiść kiedy strach umiera
Płacz i lęk, lęk przed nieznanym ….
Przemoc i nienawiść pozostawia swoje rany !
P.S
O, to teraz będziesz mówiła modowi co może a co nie? Nie zagalopowałaś się trochę? To może wy przejdziecie na pw z tymi "tworami"? Oprócz was, to niewiele osób to czyta.
Pomijam już fakt, że zwracając jej uwagę, sama offtopujesz...
czemu nie napisałaś PW?
1. A co mod to jakiś nadczłowiek jest i wszystko mu wolno...
2. Alis jako mod napisała, że na hydeparku panują luźniejsze zasady, ale chyba tylko w gronie modów i grona wzajemnej adoracji
3. Moderacja ( ogólnie) przypomina mi coś na zasadzie takiego ciecia parkingowego co dostał do obsługi szlaban, jakąś krztę władzy nad ludźmi i ma poczucie, że może rządzić całym światem, bo może wciskać guzik i od niego zależy czy ktoś przejedzie czy nie... (Sam jestem modem na dużym forum o tematyce motoryzacyjnej i wiem, że to ciężka robota, ale ja nie mam takiej opinii wśród użytkowników jak co poniektórzy tutaj, to co tu się wyprawia jest smutne, demoralizujące i ociera się o patologię)
4. Póki co to tylko krytykujecie naszą twórczość, choć może rzeczywiście szału nie ma, bo nie jesteśmy profesjonalistami w tej dziedzinie, ale mamy na tyle odwagi, żeby te swoje wypociny publicznie udostępnić... Ja bym chętnie zobaczył jak pisać poprawnie rymowanki.. KP, Alis- pokażecie nam jak to robić? czy tylko kąśliwe uwagi ? ( krytyka jest okej, ale w dobry tonie)
5. Wywody w stylu, nikt tego nie czyta, nikogo to nie obchodzi, są na poziomie gimnazjum... (wystarczy, że czytam to ja i Endonajla i możemy sobie zakładać taki temat i go komentować do woli, nie musisz się tutaj udzielać drogi panie Super Moderatorze, jak coś ci nie pasuje to zmoderuj co masz zmoderować i się nie udzielaj)
6. I teraz nie żebym miał jakiś ból dolnego odcinka pleców... Ale skoro na HP jest luźny klimat, i ja dostaję jakieś ostrzeżenia czy upomnienia, w temacie który polega z definicji na wzajemnym obrażaniu (w formie zabawy) ... Bo ktoś poczuł się urażony i to zraportował co dla mnie osobiście jest totalną żenadą roku, żeby to robić w takim temacie. Co więcej użyłem słów "Anna Grodzka" i to już było podciągnięte do rangi politykowania, kolejny absurd. Ale zmierzam do tego, że ja w luźnym dziale dostałem dwa warny.... A taki Urgon wczoraj na sb obraził Endonajle w obecności moderatora Alis, która mu tylko kazała spuścić z tonu... serio ? Jak można pisać otwarcie na forum na shoutboxie, że inna użytkowniczka ma jakieś profity u innego użytkownika bo pokazała mu "cycki"... i to jest ta wasza uczciwa moderacja na tym forum... Może Endonajli to nie ruszyło , ale mnie ruszyło, bo nie trawie chamstwa i nigdy nie będę tolerował obrazy kobiet w mojej obecności ... i oficjalnie to tutaj raportuje!
7. Nie mam zamiaru się wypowiadać więcej na temat ogólnej moderacji, sposobu prowadzenia tego forum etc... jest jak jest, ja zwykły użytkownik nic nie mogę z tym zrobić, po prostu jest mi smutno, że przez kilka lat to forum zostało tak wypaczone... Life is brutal!
Użytkownik pawaw1 edytował ten post 20.10.2016 - 06:55