Zanim napiszę, o co chodzi, to:
Jeśli ten temat jest w złym miejscu, to przenieście go.
Jeśli, któryś z moderatorów, uzna go za prowokację, to niech go usunie natychmiast.
Dlaczego zakładam ten temat?
Odpowiedź jest prosta- by zapobiec off topom i wypisywaniu obraźliwych tekstów w tematach, do których one nie pasują.
Pomyślałam, że jeżeli, komuś przyjdzie do głowy by komuś naubliżać, to można to zrobić w formie zabawy i rywalizacji. Jednak trzeba się wykazać umiejętnością składania rymów, bo właśnie o to tu chodzi najbardziej.
Wiem, podejrzewam, że to może się nie udać, bo o ile można powstrzymać się od wulgaryzmów, to już z obrazą będzie tu trudniej.
Ach , ten regulamin... Dlatego zwracam się do modów, by nie wstawiać mi warnów, czy skazywać na banicję, bo chodzi mi tylko o pewnego rodzaju rywalizację i świetną zabawę. W sumie mogło by się obejść bez obrazy, skoro nazywanie kogoś oślą łączką, jest tu dozwolone. W tym momencie nie widzę przeszkód by ten temat był jakiś naganny
Pamiętacie to?
Jenak, wiadomka... Nie będziemy tu, aż tak sobie przygadywać, ale jak to, w walce na rymy, możemy pisać teksty na różne tematy.
Np. ktoś wybierze dwóch zawodników, np. Mnie i Urgona, wyzywając nas na pojedynek. Jako temat wybrany zostanie np. "Jedzenie kotów." Wiadomo, Ja i Urgon, mamy przeciwstawne zdania. Każdy nasz tekst jest oceniany przez forumowiczów. Na kogo zostanie oddanych więcej głosów, ten wygrywa i typuje kolejnych kandydatów do pojedynku i wybiera jakiś temat. Najlepiej było by gdyby przeciwnicy mieli odmienne poglądy.
Takie walki na rymy były już na innych znajomych forach, więc, naprawdę nie bierzcie tego za prowokację. Sama kiedyś brałam udział w takich "zawodach" i to jest naprawę fajne Tylko wiadomo, powinna obowiązywać kultura, tak jak tam. Bo jeśli, komuś będzie zależało tylko na tym by kogoś ośmieszyć czy obrazić, bez związku z tematem, to temat będzie trzeba zamknąć, bo służyć on ma rozrywce, a nie szerzeniu agresji. Mam nadzieję, że zrozumieliście
Na innych forach się udawało, to tutaj też powinno się udać tak sądzę.
Mile widziane są żarty, śmiechy, by inni też mogli się w to wciągnąć i poprawić sobie humor