P.S. Mnie też nie podniecają transwestyci, co więcej drażni mnie nawet to, jak facet używa większej ilości perfum niż ja

BlueBoy- :wow2: :drink:
...a wirusy i wrzody na zdrowej tkance społecznej trzeba wycinac, tępic... gazowac?Zgadzam się w 100% z coś_innego. Homofobia jest naturalna pod tym względem, że człowiek się z nią rodzi, a nie jest naturalna, bo gatunek ludzki opiera się na rozmnażaniu. Na dodatek w przyrodzie zawsze trafiają się jakieś defekty, co nie znaczy, że tak ma być. Równie dobrze można powiedzieć, że skoro człowiek urodził się z trzema nogami, to jest normalny i natura wie co robi - nie - to wynaturzenie, błąd w kodzie źródłowym człowieka.
Do tego przykład z samolotem jest chybiony, bo to nie my lecimy, tylko samolot - my jesteśmy pasażerami. Zresztą Bóg dał nam intelekt, aby się rozwijać - homofobia nie rozwija - ona jest wirusem na ciele zdrowego społeczeństwa, a adopcja dzieci przez takie osoby będzie świadczyć tylko o tym, że pozwalamy zatruwać tym niewinne stworzenia.
:aaa:
A co z ludżmi chorymi psychicznie np.(choroby psychiczne też są warunkowane genetycznie), ich też tepic? odebrac im prawa rodzicielskie? zakazac prokreacji? Przeciez mogą "zabrudzic " nam kod genetyczny.
Chorzy psychicznie bywają bardziej niebezpieczni dla zdrowia i życia współdomowników niż geje. Bywają też nieprzeciętnymi pisarzami, działaczami i zrobili wiele dla ludzkości. Dla nich też pełna urawniłowka?
P.S.A mnie się przykład z samolotem podobał