może dołącze się do dyskusji, widzę że każdy ma swoje wyrobione zdanie, jedni są mniej sceptyczni inni bardziej a inni kompletnie nie wiedzą o co chodzi. Generalnie wychodzę z założenia że każdą informacje trzeba traktować jako dezinformajcę

Pierwsza teoria:
Iluminaci są na polskiej scenie muzycznej a ich przyżądami do maniuplowania polksą młodzieżą są po prostu raperzy. Pokazywanie tych symbolów to czczenie szatana, pozdrawianie go i przypominanie o nich(iluminatach), że są wśród nas. To sposob pozdrawiania się przez tych ludzi. Mają oni obsejse na punkcie symboliki. Jedni powiedzą że np. Peja to głupi, wygadany, cwany duży gnojek(styl życia gnoja) który jest sobą i takie zachowania jak zielona góra to po prostu jego charakter... Ja uważam że to może być zupełnie inaczej. Możliwe że Peja po prostu dostał takie polecenie, promować taki styl życia, pokazywać jakim sie jest cool jak prowokujesz policje, huliganka, narkotyki i gangsterka... Iluminaci mogli mu powiedzieć chcesz zrobić karierę okej. Masz byc taki i taki masz zachęcać ludzi do pokazywania satanistycznych symboli i wmawiać im że takie życie jest cool i tak maja robić i wzamian będziesz miał takich i takich fachowców zrobią ci dobrą płytę. Przypominam że to VIVA wypromowała wielu polkisch hiphopowców w tym Peje, VIVA to program tego typu, mózgojeb jak to mówi moja matka, gdzie pełno przekazu podprogowego, i innych działań mających na celu robić wode z mózgów nam szarym ludziom. Na pewno Peja tak jak O.S.T.R i inni sami nie dorobili się tego co mają... na pewno mają coś na sumieniu bo w 21 wieku nikt nie robi kariery bez pomocy iluminatów NIKT!
Druga Teoria:
Tak jak to już ktoś wyżej powiedział, pan Tede, pan peja ostry i inni, naoglądali się amerykańskich gwiazd takich jak: Jay-Z, Kayne West, Lil Wayne, Drake czy Eminem(on to raz jest przeciwko im, a raz z nimi) i pokazują bezsensownie te wszystkie symbole, nie wiedząc nawet co oznaczają. Np. Małpa, ktoś umieścił wyżej jego teledysk. Szczerze to ciekawy jestem czy ma pojęcie co on pokazał czy tylko zobaczył jeden z teledysków Jay'a-Z. Ciekawe czy wiedzą co jest na tych wszsytkich koszulkach które sprzedają. Nie wiadomo. Może kiedyś ktoś otwarcie powinien się zapytać- Małpa co oznacza ten symbol w kształcie trójkąta któy pokazałeś na tym i na tym teldeysku? Czy to symbol piramidy masońskiej czy może symbol AA chodź ten wygląda nieco inaczej by nie powiedzieć znacznie inaczej

Trzecia Teoria:
Hmmm... Może być najbardziej prawdopodobna a może być i najmniej prawdopodobna. Zależy kto jakie ma pojęcie o technikach manipulacyjnych i technologi z tym związanej. Ja tu się nie będe zbytnio rozpisywać, ale można sobie wystukać w google, iluminati-manipulacja pogodowa, poprzez media, a nawet rytuały satanistyczne czyli tak zwana magia, okultyzm. To już wyższa półka i że tak powiem wyższy stopień wtajemniczenia

Każda teoria z tych wydaje mi się prawdopodobna, ale to są moje teorie, które sam sobie wyrobiłem na podstawie tego co wiem... Która jest prawdziwa, czy wgl któraś jest prawdziwa?? Być może kiedyś się dowiemy...