Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy WHO i kartele farmaceutyczne planują ludobójstwo?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
530 odpowiedzi w tym temacie

sechmet.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mogę linka do tego wywiadu? jest gdzieś do obejrzenia?

Olejnikowa to mądra babka, ciekawe co miała na myśli skoro się tak uparcie pytała.

------------Edit

Obejrzałem. Monika bardzo przytomnie starała się przygwoździć Kopacz i wycisnąć słowa prawdy, Kopacz przytomnie (ze swojej racji) reagowała i nie powiedziała tego czego powiedzieć nie chciała, dobry trening psychotechniczny mają dziewczyny.

Polemika istotna i konkretna, argumenty rzeczowe, co miało być publicznie powiedziane zostało wypowiedziane.

Monika nie mogła zachować się inaczej, na tym polega dziennikarstwo aby nawet jeśli mamy odmienne od prezentowanego zdanie (tzn niby że jest za czepionkami) pytania zadawać w sposób NIE SUGERUJĄCY ODPOWIEDZI bo taki dziennikarz to łajza.

Zatem stosowne było jej (Olejnik) stanowisko kwestionujące podjęte decyzje, chociaż pewnie jest tego samego zdania co my i dobrze wie o co w tym chodzi.

Zadała konkretne pytania czy sprawa dopuszczenia będzie przedstawiona na WHO i na jakiejś komisji, rację ma kobieta to jest afera która powinna wyjść poza niesforną dla Baxtera i Novartis Polskę.

Jednym słowem - brawo ! - wywiad super

Użytkownik sechmet edytował ten post 05.11.2009 - 20:42

• 0

#317 Gość_xoenx

Gość_xoenx.
  • Tematów: 0

Napisano

śmieszą mnie głosy chwalące NAGLE panią Kopacz za ukazany w komercyjnej TV punkt widzenia.
szczególnie głosy na forach, gdzie te same osoby ciągle trują dupę o walce z "systemem".
mój wpis jest powiedzmy, że luźnym zapisem mojego punktu widzenia.
punktu widzenia ob-ser-wa-to-ra.

zdaje się ,ze większośc tych ludzi zdaje się nie rozumieć co stoi za taką linią przebiegu.
mam chwilkę, więc, mając prawo do wypowiedzi powiem, co myślę.

oni mają więcej danych, niż my.
oni to polytycy, my to my.

teraz: oni wiedzą, że natenczas NIC nam nie grozi.
kasta rządząca próbuje populistycznie ratować podupadającą sytuację własną, gdyż lada chwila rozpoczną się podchody do wyborów(a tak naprawdę WŁAŚNIE się zaczęły) i oglądają modne serwisy, mają dostęp do WSZELKICH badań opinii publicznej, itp, itd.

powiążmy łączną sumę wydarzeń:
-grypa, watpliwa szczepionka + dane o których mówiłem dostępne rządzącym ale NIE Wam,
-brak pieniędzy na leczenie w TRZECIM kwartale roku i ZERO pieniędzy, tragiczny stan POLSKIEGO lecznictwa,
-okoliczności wynikowe afery z automatami(zauważmy - to, że TEN interes się kończy oznacza JEDNO - ci, co już na tym zarobili, cały głowny NURT, ma już dość i zwija interes - ci, co na fali dokumentów w tv komercyjnej uznali, że kupią trochę maszynek już mają pozamiatane, haha, o to biega),
-podchody do kontroli internetu, wolnych mediów, zapędy względem blogów,
-słabnące wyniki, z dnia na dzień naród się dzieli i koroduje, zbliżające się wybory,
-rosnące ceny, kraj szykowany tymi rosnącymi cenami, lecz juz nie zarobkami, na ojro(Dania i Szwecja MIAŁY referendum na temat przyjęcia, przypomnijcie sobie, czemu w Polsce referendum nie będzie - głosowałeś na Unię, politycy uznali, że głosowaliśmy za ojro tym samym(BŁĄD!)),
-katastrofalny, rosnący dług narodowy, zagrożone lada chwila emerytury(płacicie po 40 lat i macie 15% z tego w zamian),
-cała masa innych faili.

i co widzę?
NAWET przeciwnicy, zwolennicy teorii konspiracyjnych, BA, nawet ludzie, którzy nawołują do gromadzenia zapasów, szkolenia się do życia w lesie w samoobronnej komunie(LOL) NAGLE chwalą TA panią.

przemyślenia dalsze pozostawiam Wam, moi mili, jeśli w ogóle ktoś tu chce się zastanawiać.
ja po prostu nie rozumiem schizofrenii na forach, serwisach, zinach wolnościowych.

czy ktoś tu w końcu pojmie, że oni doskonale wiedzą, że NIE MA SENSU ładować się w szczepionkę, bo to NIE ma znaczenia, a ładując się w to stracą NA PEWNO.
to jest kalkulacja, nie dbałość o NAS.

p.s. mała uwaga - od jakiegoś czasu na stronach o freelancingu są takie metody zarobku:
- 100 pln za 100 postów na forum takim a takim.

przełóżcie sobie tę sugestię na szczerość internetowej informacji.
i tyle chciałbym powiedzieć.
mi opadają ręce.

od razu mówię, nie jestem zwolennikiem żadnej partii, żadnego ugrupowania, które działa od, lub SPRZED upadku komuny, mam 31 lat.
żadnego.
nikt mi za post nie zapłacił.
nie jestem narodowcem, pedałem, żydem, komunistą, terrorystą, reptilianinem.
jestem człowiekiem przerażonym, świadomym, że moje pokolenie ma pozamiatane, i wcześniejsze w dużej częsci także - widzę to dzień w dzień.

proszę, niech mnie ktoś uświadomi, jak mogę w tym silniku forum dodać siga, chcę mieć to zdanie w sigu:
"Nikt mi za ten post nie zapłacił.".

poczytajcie sobie to, zamiast chrzanić bzdury:
poczytajcie sobie..

Użytkownik xoenx edytował ten post 06.11.2009 - 18:20

• 0

sechmet.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Przesadzasz, nie napisałem że ta Kopacz to ma dobre serce i rozumie tak wiele że każdy powinien jak wegety używać jej "słowa"

Napisałem że trening mają dobry w rządzie, a Monika Olejnik nie z pierwszej łapanki

Oczywiście że skalkulowane postawy i jasne przesłanki, ciekawym przykładem jest ukraina gdzie poza jakąś fenomenalnie dziwną epidemią zachorowań na nie do końca wiadomo co wybuchła epidemia grypy politycznej, najgroźniejszej mutacji o wysokim wskaźniku CFR - że przypomnę tylko kambodżę, wietnam, ussr i argentynę.
  • 0

#319 Gość_xoenx

Gość_xoenx.

Napisano

sechmet, ależ ja nie piję do Ciebie, po małym, szybkim przeglądzie for o tematyce niepokoju widzę niezwykłe głosy tych dziwnych fotelowych anarchistów i po prostu nie wierzę w to, co widzę.
po jednym programie w komercyjnej tv ci ludzie wyrzekają się swoich niby ustalonych poglądów..

cytat, który mnie po prostu zasmucił:

"to cieszymy się, czy nie?"

i ktoś mu odpowiedział. domyśl się, jak, a nawet, jeśli nie będziesz chciał, to sam fakt chyba jest jasny..
wierzysz?
ugniatani, jak ciasto, tysiące wpisów....

Użytkownik xoenx edytował ten post 06.11.2009 - 19:21

• 0

sechmet.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Wiesz, łatwo być fotelowym anarchistą i nie myśleć logicznie.

Chociaż "stara szkoła" uczy zasady ograniczonego zaufania do władzy niezależnie od deklaracji i medialnej papki wokół kręcenia lodów (bo do tego sprowadza się sprawowanie władzy w demokracji aby kręcić własne lody po cichu krzycząc jakim złodziejem był poprzednik)

Dla mnie te rzeczy są - widzę że podobnie jak dla Ciebie - oczywiste (nie, sorki, nie postawię Ci plusa ;) nie handluję towarem).

Najciekawsze i tak jest ukryte.

Słyszałeś o braku odpowiedzi (ze strony WHO i lokalnych agencji rządowych) na temat czynnika X w Indiach ?

i o tym (dodane)
http://fto.co.za/new...2009110615731.h

Użytkownik sechmet edytował ten post 06.11.2009 - 20:29

• 0

#321 Gość_xoenx

Gość_xoenx.

Napisano

(nie, sorki, nie postawię Ci plusa nie handluję towarem).

respekt.

Słyszałeś o braku odpowiedzi (ze strony WHO i lokalnych agencji rządowych) na temat czynnika X w Indiach ?

nie znam tematu, powiem szczerze, mozesz dać info na pw na ten temat, popatrzę...

lecz
obawiam się, że to tereny do pozamiatania wedle ogólnego trendu wydarzeń, każdy z tych obszarów na inny sposób, ale jednak...
-Afryka - postępujący rozwój AIDS i kolejne programy z Martyną i panią z "Na dobre i złe"(w myśl idei: POMAGAMY, jak możemy

) + inne choroby, ew. uogólniona pandemia(pominmy RPA, diamenciki itp.), głod, susze, za powiedzmy 50+ lat podział terenu i ponowna kolonizacja(słowa kluczowe: Chiny, USA ew. GB nawet), rezerwaty.
-Bliski Wschód - (bombka(Iran, Arabia Saudyjska z pomocą Pakistanu), lub dalsze dzieje promocji demokracji, zostaną rezerwaty i wieczyste siły pacyfikacyjne, prosty, nieopłacalny stalemate - to względny scenariusz pesymistyczny, scenariusz bezwzględnie pesymistyczny to poważna, uogólniona wojenka atomowa)),
-Indie - bombka(Korea lub jak zwykle, terroryści), broń chemiczna, pandemia, wojna domowa(powiedzmy, że spontaniczna), wynikowo martwa strefa, lub odkulturowienie i kontrola urodzin.

Nikt nie ma interesu w pomocy tym terenom poza własnym ew. zyskiem.

Przepraszam, ze jestem pesymistą...ale nie ja decyduję.

upd: czytam art i nagle coś mi się przypomniało: w Młodych Technikach sprzed powiedzmy 20-25 lat były zamieszczane krótkie opowiadania, w jednym numerze zamieszczono takie, które ładnie opisuje, w formie dziennika, pandemię choroby płucnej.
Teraz, gdybym chciał być szczery myślę, że to dosyć wizjonerski kawałek...jeśli uda mi się znaleźć, zamieszczę treść, lub chociaż nazwę.
Choć może to nie jest dobra idea...

dodatek prawie optymistyczny:
hiszpanka, mimo, że nie było ludzkiego czynnika jej wygaśnięcia(realnie mówiąc) nie wybiła ludzkości, wynikowo, co moze być ryzykowne, powiem, ze nawet pomogła pokoleniom kolejnym, opóźniając kryzys, który znów, mimo niej, oraz chwilę potem WWII, staje się dziś realny.

znów.
coś się stać musi.

Użytkownik xoenx edytował ten post 06.11.2009 - 22:45

• 0

#322 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Polska minister zdrowia:

http://www.youtube.com/watch?v=bxGzy6Bzw98

Minister zdrowia Finlandii:

http://www.youtube.com/watch?v=eZ-fMVTJzH0

Parę słów prawdy na temat sytuacji w USA:

http://www.youtube.com/watch?v=lKQU0pffJBY

A jaktam zwolennicy szczepień?
Zielona małpka krąży już w krwioobiegu czy czekacie???

pozdrawiam
  • 3

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I jeszcze reakcje międzynarodowych internautów na temat wystąpienia Min. Kopacz w Sejmie 5.11.2009.

“Odważni Polacy! Odważni wtedy i odważni dziś! Tak trzymać!”

Aza 2009-11-07 16:52:18
Ona jest dobra osoba i trzeba jaj chronic.
……………………………….
Siuba 2009-11-07 17:01:12
Ona jest Aniolem …nie przesadzam! Niech ktos prosze ochroni ja! Brawo, Pani Kopacz!! Jestesmy z PANIA!
…………………………………………………………………
Karin 2009-11-07 17:20:32 Niech zyje Ewa i Polska!
Dzieki Bogu, ze co najmniej jeden kraj Europy jest przy zmyslach! Niech zapanuje rozsadek i rozniesie sie do narodow Europy. Widac nasz (szwedzki) rzad albo jest przepelniony klamstwem albo papiery podpisuja ludzie zbyt glupi. Nie pociagnelismy ich do odpowiedialnosci…
…………………………………..
Helena 2009-11-07 17:41:11
Jestem dumna z naszej polskiej Minister Zdrowia, z jej odwagi, madrosci, zdecydowania i odpowiedzialnosci. Narod polski ucierpial w swej historii przypadkow eksterminacji — nie chcemy jescze jednego!!! Dziekuje, Pani Kopacz!
………………………………………….
AnoniCanuck 2009-11-07 17:44:43 Odwazni Polacy!
Widze, ze strone glowna http://www.mimico-by-the-lake.com prystostowano do obchodow dorocznego Dnia Pamieci 11-go listopada. Widac nan wspaniale duze powiekszenie kolorowej fotki lecacego Spitfire w asyscie Hurricane. Podpis: ‘Spitfire i Hurricane na niebie nad South Downs w Sussex, Anglia. Ten Spitfire Mk V latal w Polskiej Eskadrze nr 317 RAF-u; z przodu Spitfire slowo ‘Poland’ widac pod kratkowanym znakiem.’ Odwazni Polacy! Odwazni wtedy i odwazni dzis! Tak trzymac!
………………………………..
Buba 2009-11-07 18:03:57
Gratulacje dla Polakow za te madra kobiete.
………………………………
Kasia 2009-11-07 18:07:02 Dzieki za zamiesczenie tego!!
Dziekuje, Jane [Burgermeister].
………………………………….
Helena 2009-11-07 18:17:53
Moje najlepsze i specjalne dzieki dla Ciebie, Jane. Zeby nie TY, zlo wygraloby. Lecz Ty i Ewa jestescie nasza nadzieja, naszym Swiatlem… Uczycie nas, ze mamy wybor miedzy Miloscia a Strachem — nic innego nie ma… Kazdy musi dokonac wyboru. Zycze wszystkim zdrowym na umysle dokonac wlasciwego wyboru…
………………………………………..
Anonymous 2009-11-07 18:21:12
Mam nadzieje, ze nic sie jej nie stanie, tak jak nam wsystkim w Europie, ale wyglada na to, ze to jeszcze nie koniec. Jesli to wszystko zaplanowano, wtedy “wystraszenie publiki” dopiero sie zaczyna i bedzie wiecej wybuchow zarazy. Moze w krajach (lub blisko nich), w ktorych niewielu chce sie zaszczepic (modle sie ze sie myle). Prygotowujcie sie wszyscy, bez paniki, ale moze byc madre zgromadic podstawowe produkty spozywcze, eby nie treba bylo wychodzic w zaludnione miejsca, kiedy w twej okolicy pokaze sie duzo zachorowan. Trzymajcie sie.
………………………………………………
Anonymous 2009-11-07 18:36:47
Nastepny owazny minister w Europie!
http://www.youtube.c...h?v=eZ-fMVTJzH0
Niech Bog blogoslawi Polakow!
……………………………………….
Melancholic 2009-11-07 18:42:46
O co ten krzyk? Ta xxxx wykonuje swoj obowiazek? wielkie pieprzone halo…
……………………………………
Anonymous 2009-11-07 19:04:22 Totalnie genialnie cala prawda!!!!
Trzeba bylo czekac na polska Minister Zdrowia, zeby stwierdzic to, co jest oczywiste. Nie dala sie oglupic klamstwom przemyslu farmaceutycznego i WHO.
Najwyzszy czas, zeby ministrowie zdrowia w innych krajach zaczeli mowic prawde zamiast niekonczacych sie tyrad bzdur i bajek!!!! Mam dosc oficjalnej propagandy marionetek Nowego Ladu!!! Nie moga po prostu powiedziec szcerej prawdy, jak polska Minister Zdrowia? Odpowied jest prosta… Pewnie maja interes finansowy w Programie Szczepien.
  • 0

#324 Gość_xoenx

Gość_xoenx.

Napisano

lol, nie do wiary..

to działanie było liczone pod publiczkę, świadomie, i nie ma w tym NIC z bohaterstwa. kobieta wie więcej o materii, niż my i prosto skalkulowała, iż lepiej się w to nie ładować, bo nikomu nic nie grozi - za to kupno niesprawdzonej szczeionki, w razie ewentualnych sensacji związanych z działaniem niepożądanym to byłaby droga do straty głosów i poparcia dla JEJ partii.
wybory się właśnie zaczęły, partia w wyniku "bohaterstwa" będzie zbijać punkty, a wszyscy pięknie w tym teraz uczestniczą...

najzabawniejsze jest to, ze na całym zachodzie masa ludzi nie rozumiejąc kontekstu także panią Kopacz juz teraz uznaje za BOHATERKĘ, jak tu, w Polsce.
bez kontekstu, bez sensu, płytkie to i głupie..
nie do wiary.

--------
chociaż przyznaję, że w aspekcie całej UE ten głos faktycznie może ocucić wariactwo szczepiennicze.
taki zaskakujący...efekt uboczny.

Użytkownik xoenx edytował ten post 08.11.2009 - 11:26

• 3

Moltenlair.
  • Tematów: 8
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jak patrzę na te komentarze zaczynam odnosić wrażenie, że tak na prawdę nie wszyscy ludzie mają swoją osobowość. Chyba zaraz będę zwolennikiem jakiejś teorii spiskowej, że spora część społeczeństwa jest centralnie sterowana ; dd. Bo nie chcę wierzyć, że ludzie mogą być tak bezmyślni i podatni na manipulację...
  • 0

Rainbow Lizard.
  • Tematów: 11
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

(...)
A jaktam zwolennicy szczepień?
Zielona małpka krąży już w krwioobiegu czy czekacie???

Jako, że przemawiają do ciebie nie literki, a ładne obrazki (taki wniosek wyciągam na postawie twojego posta, który składa się - dosłownie - z paru linijek tekstu/tytułów i kilku filmików) to daję odpowiedź adekwatną do twojego poziomu rozumowania. Masz ładne obrazki, mało tekstu, jest tam ładna pani i miły pan, do tego dużo kolorków... Mam nadzieję że się za bardzo nie poślinisz podczas oglądania.

Szczepionki z Thiomersalem bezpieczne!

http://www.youtube.com/watch?v=vZArebYZzdc

I jeszcze reakcje międzynarodowych internautów na temat wystąpienia Min. Kopacz w Sejmie 5.11.2009.
(...)

Jak to miło że stworzyłeś posta, który w 99% składa się z wklejonych tekstów napisanych przez innych. Nie ma co, +1 do licznika postów.

Nie widzę jakiegokolwiek powodu, dla którego miałbyś tutaj wklejać te teksty. Nikogo raczej nie przekonają, bo poziom merytoryczny właściwie nie istnieje. Naprawdę, bełkot w stylu "oby tak dalej", "jestem dumna z bla bla bla", "ona jest aniołem i tak dalej" nie zalicza się raczej do niepodważalnych argumentów - co najwyżej można go uznać za dowód na to, jak łatwo manipulować ludzkimi emocjami i na to, że większość osób pisząca tego typu komentarze z pewnością może się pochwalić... Nienachalną inteligencją.

Poza tym - czy jeśli ja napiszę, że jestem dumny z NWO, z tego, co próbuje osiągnąć, z tego, że dzielnie pokonuje wszystkie przeciwności losu i próbuje zjednoczyć ludzkość pod wspólnym rządem, uznałbyś to za argument (wychodząc z założenia, że NWO rzeczywiście istnieje)?

sechmet, ależ ja nie piję do Ciebie, po małym, szybkim przeglądzie for o tematyce niepokoju widzę niezwykłe głosy tych dziwnych fotelowych anarchistów i po prostu nie wierzę w to, co widzę.
po jednym programie w komercyjnej tv ci ludzie wyrzekają się swoich niby ustalonych poglądów..

Cóż, niektórym się wydaje, że wszystko, co zobaczą na jakimkolwiek filmiku (nawet na amatorskiej produkcji na YT) automatycznie staje się prawdą. Właśnie dzięki temu popularność zdobył sobie Zeitgeist (czyli filmik-fake, jakich w sieci pełno, w którym głównym źródłem informacji jest wyobraźnia autora nie wiedzącego nawet, że bogiem słońca w Egipcie był Ra, a nie Horus), a po tej planecie łażą ludzie, którzy wierzą w teorie spiskowe na zasadzie "nie mam dowodów, ale ktoś tak sobie powiedział".

Jak patrzę na te komentarze zaczynam odnosić wrażenie, że tak na prawdę nie wszyscy ludzie mają swoją osobowość. Chyba zaraz będę zwolennikiem jakiejś teorii spiskowej, że spora część społeczeństwa jest centralnie sterowana ; dd. Bo nie chcę wierzyć, że ludzie mogą być tak bezmyślni i podatni na manipulację...

Dzięki za pomysł, właśnie wymyśliłem swoją teorię spiskową i będę mógł zacząć pisać o niej książki! (19.99$ za sztukę, 25% dla ciebie za podsunięcie pomysłu xD) W skrócie wygląda ona tak: rząd za pomocą różnych środków (Internet, w szczególności YouTube etc.) kontroluje społeczeństwo, aby wierzyło w teorie spiskowe. Dzięki temu zyskuje armię posłusznych zombie, które, zamiast interesować się czymś takim jak ustawy czy tym, co robią politycy w rządzie ("a ten poseł/senator przez cztery lata nic nie zrobił! Wylać go!"), skupiają się na nieistniejących teoriach spiskowych. Do tego rząd robi to po to, aby dać mi dowód na to, że gatunek ludzki jest skrajnie naiwny. Hamster Jelly.

A jeśli nie chcesz uwierzyć... Cóż, chyba już pora. Zawsze możesz pocieszyć się myślą, że niektórzy są na tyle inteligentni (Gomp dla przykładu, który uznał, że sól kuchenna jest niezwykle niebezpieczna dla twojego zdrowia) aby być w stanie przeinaczać fakty, łgać i tworzyć absurdalne teorie po to, aby te masy to kupiły.

Użytkownik Tekeeus edytował ten post 08.11.2009 - 12:19

• 2

#327 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Tak żeby przypomnieć co młodszym użytkownikom skąd się wzięły kartele farmaceutyczne:

http://www.youtube.com/watch?v=jw35QwKuHtc

pozdrawiam
  • 4

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Zamiast odpowiedzi jak zwykle.....dwa ciekawe artykuły z mało politycznej strony czyli Dziennik gajowego Maruchy....

Czy Ukraina jest poletkiem doświadczalnym globalnych bandytów?

Dlaczego “świńska grypa” na Ukrainie ma zupełnie inny przebieg, niż w innych krajach? “Międzynarodowe media” dość starannie cenzurują przedostające się stamtąd informacje. A sprawa wygląda tak, że oficjalna liczba zachorowań w tym kraju sięga 650 tys. osób, choć choroba była w ogóle nieznana jeszcze sześć dni temu. Liczba zachorowań podwaja się co 48 godzin (!). Oficjalna liczba zgonów wynosi 100, ale rzeczywista prawdopodobnie przekracza 3500. Wewnętrzna temperatura zmarłych pacjentów przekracza 50 stopni Celsjusza, ich płuca są czarne, zmienione w papkę i pełne krwi.

Premier Ukrainy, Julia Tymoszenko, powiedziała w środę, iż woli tradycyjne sposoby zapobiegania i leczenia grypy, niż szczepionki i że sama się nie zaszczepiła. Kontrastuje to silnie z wypowiedzią Juszczenki, który gorąco namawiał ludzi do szczepień. Być może różnica zdań wzięła się stąd, iż Juszczenko ma powiązania z neokonami, a Tymoszenko nie.

A zarazem ukraińskie Ministerstwo Zdrowia nazywa epidemię “dżumą płucną“, która przebiega równolegle do świńskiej grypy i twierdzi, że liczba zgonów spowodowana “świńskim” wirusem H1N1 jest bardzo niewielka, być może chodzi zaledwie o jedną osobę. Mamy zatem dość skomplikowaną sytuację, połączoną z możliwością mutacji wirusów pod wzjemnym wpływem.

Hiszpańska mniszka, Teresa Forcades, posiada doktorat z medycyny Uniwersytetu w Barcelonie i pracowała naukowo w USA. Konkluzją jej bardzo logicznego i przejrzystego wywodu jest istnienie sił, które chcą eksterminować większość ludzi na naszej planecie.
Odkrycie zarazków ptasiej grypy (istotnie niebezpiecznej) w szczepionkach na terenie Czech nie było przypadkiem ani niczyją niedbałością.

Broń bakteriologiczna Baxtera

Poszlaki wskazują, iż firma farmaceutyczna Baxter International może być bezpośrednim sprawcą wybuchu epidemii wirusowego zapalenia płuc (“dżumy płucnej”) na Ukrainie.
W lutym 2009 Bloomberg podał, iż Baxter “przypadkowo” rozesłał do wielu laboratoriów na świecie szczepionki zawierające zarówno żywego wirusa niezwykle groźnej ptasiej grypy, jak i wirusa “zwykłej” jesiennej grypy. W jednym z laboratoriów (w Czechach) zdecydowano się wytestować szczepionkę na fretkach i wszystkie fretki nieoczekiwanie zdechły.
Należy przypomnieć, iż Baxter zrobił już wcześniej podobny “błąd”, Tysiące osób chorych na hemofilię zmarło od lekarstw Baxtera zawierających wirusa HiV, wielu z nich zaraziło przy okazji swych małżonków.

Kilka miesięcy temu dziwaczna historia pojawiła się na Internecie . Chodziło o człowieka o nazwisku Joseph Moshe, aresztowanego przez policję za rzekome groźby kierowane pod adresem Białego Domu. Internauci nie dali wiary oficjalnemu wyjaśnieniu i natychmiast pojawiły się komentarze, iż Joseph Moshe był agentem Mosadu, specjalistą od wojny biologicznej, który próbował, dzwoniąc do audycji radiowej, ostrzec ludzi przed biologiczną bronią produkcji Baxtera, jaka miała by być rozpowszechniana przy użyciu szczepionek.

Oczywiście każdy może sobie fantazjować i wrzucać to na różne witryny internetowe. To, co daje do myślenia, to twierdzenie Moshe’a, że to właśnie na Ukrainie – ze wszystkich miejsc na świecie – laboratorium Baxtera miało by produkować ową broń biologiczną. Twierdzenie Moshe’a stało się znane na początku sierpnia, a więc na dwa miesiące przed wybuchem epidemii na Ukrainie. Albo mamy więc do czynienia z niezwykłym, niemożliwym zbiegiem okoliczności, albo z jasnowidzem, albo – i to jest jedynym rozsądnym wyjaśnieniem – z człowiekiem, który posiadał głęboką wiedzę osoby wtajemniczonej.

Aż do 30 października na Ukrainie zanotowano jedynie dwa (2) przypadki świńskiej grypy i żadnego zgonu spowodowanego tą chorobą. Epidemia pojawiła się więc nagle i znikąd. Fakt, że Moshe potrafił ją przewidzieć na dwa miesiące przed jej wybuchem, oraz jego kompetentny profil zawodowy, sprawiają, iż staje się wiarygodnym świadkiem.

Dr Moshe twierdzi, iż obecny wirus replikuje DNA osławionego wirusa “hiszpanki” z 1919 roku, a objawy u ofiar (np. płuca zalane krwią) są identyczne, jak u “hiszpanki”.

Warto zauważyć, czego “międzynarodowa” prasa nie nagłośnia, że ostatnio wielu mikrobiologów zmarło w dziwny sposób, czyli mówiąc jaśniej – zostało zamordowanych.
  • 3

sechmet.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Są głosy że to dżuma płucna.

http://babelfish.yah...TrUrl=Translate

Przy obecnej jawnej liczbie zachorowań liczba 3500 nie powinna nawet specjalnie nas niepokoić (pod względem statystycznym).
Miesiąc temu były na Ukrainie ćwiczenia na wypadek "bio-war".

Tu są same zagadki, http://www.mid-day.c...lities-Pune.htm

Doctors at Sassoon hospital anxiously await report on 35 patients who died of infection that caused symptoms similar to swine flu

Doctors at Sassoon Hospital, who are in the thick of the swine flu battle, are a worried lot. Thirty-five patients with swine flu-like symptoms died in the last 45 days at the hospital, and not one of them tested positive for swine flu. The doctors still don't know what caused the death of these patients.

Tell the world
"We requested the National Institute of Virology (NIV) to check tissue samples from these patients for eight to 10combinations of the HN virus subtype like H1N2 or H2N2. It is extremely important that the virus is identified so we can decide on the course of treatment," said Dr Arun Jamkar, dean of Sassoon Hospital, which has been dubbed as the epicentre of the swine flu activity in the state.

On October 28, doctors at Sassoon shared the data on these deaths with the Center for Disease Control, Atlanta, USA, and virologists across the world in a videoconference.

Despite repeated attempts, Dr A C Mishra, director of NIV, remained unavailable for comment. Dr Mandeep Chaddha, deputy director, NIV, said she wasn't authorised to speak to the media.

I nikt nie chce nic na ten temat powiedzieć, same grube ryby.
  • 2

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Robi się coraz ciekawiej.

Słowacja zamyka granicę z Ukrainą.

http://www.tasr.sk/3...0091106TBB00531
http://www.nu.nl/bui...aine-griep.html

Najświeższe (przerażające) dane z Ukrainy:

936,804 chorych

144 martwych

43,762 hospitalizowanych

http://ukraineplague...t-official.html

Szczegółowe dane w podziale na miasta,regiony i okręgi: http://www.moz.gov.u...ss/?docID=14024
http://translate.goo...late.google.com

Interaktywna mapa rozprzestrzeniania się tego tajemniczego wirusa:

http://flutracker.rh...1.640625&zoom=5

• 3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych