śmieszą mnie głosy chwalące NAGLE panią Kopacz za ukazany w komercyjnej TV punkt widzenia.
szczególnie głosy na forach, gdzie te same osoby ciągle trują dupę o walce z "systemem".
mój wpis jest powiedzmy, że luźnym zapisem mojego punktu widzenia.
punktu widzenia ob-ser-wa-to-ra.
zdaje się ,ze większośc tych ludzi zdaje się nie rozumieć co stoi za taką linią przebiegu.
mam chwilkę, więc, mając prawo do wypowiedzi powiem, co myślę.
oni mają więcej danych, niż my.
oni to polytycy, my to my.
teraz: oni wiedzą, że natenczas NIC nam nie grozi.
kasta rządząca próbuje populistycznie ratować podupadającą sytuację własną, gdyż lada chwila rozpoczną się podchody do wyborów(a tak naprawdę WŁAŚNIE się zaczęły) i oglądają modne serwisy, mają dostęp do WSZELKICH badań opinii publicznej, itp, itd.
powiążmy łączną sumę wydarzeń:
-grypa, watpliwa szczepionka + dane o których mówiłem dostępne rządzącym ale NIE Wam,
-brak pieniędzy na leczenie w TRZECIM kwartale roku i ZERO pieniędzy, tragiczny stan POLSKIEGO lecznictwa,
-okoliczności wynikowe afery z automatami(zauważmy - to, że TEN interes się kończy oznacza JEDNO - ci, co już na tym zarobili, cały głowny NURT, ma już dość i zwija interes - ci, co na fali dokumentów w tv komercyjnej uznali, że kupią trochę maszynek już mają pozamiatane, haha, o to biega),
-podchody do kontroli internetu, wolnych mediów, zapędy względem blogów,
-słabnące wyniki, z dnia na dzień naród się dzieli i koroduje, zbliżające się wybory,
-rosnące ceny, kraj szykowany tymi rosnącymi cenami, lecz juz nie zarobkami, na ojro(Dania i Szwecja MIAŁY referendum na temat przyjęcia, przypomnijcie sobie, czemu w Polsce referendum nie będzie - głosowałeś na Unię, politycy uznali, że głosowaliśmy za ojro tym samym(BŁĄD!)),
-katastrofalny, rosnący dług narodowy, zagrożone lada chwila emerytury(płacicie po 40 lat i macie 15% z tego w zamian),
-cała masa innych faili.
i co widzę?
NAWET przeciwnicy, zwolennicy teorii konspiracyjnych, BA, nawet ludzie, którzy nawołują do gromadzenia zapasów, szkolenia się do życia w lesie w samoobronnej komunie(LOL) NAGLE chwalą TA panią.
przemyślenia dalsze pozostawiam Wam, moi mili, jeśli w ogóle ktoś tu chce się zastanawiać.
ja po prostu nie rozumiem schizofrenii na forach, serwisach, zinach wolnościowych.
czy ktoś tu w końcu pojmie, że oni doskonale wiedzą, że NIE MA SENSU ładować się w szczepionkę, bo to NIE ma znaczenia, a ładując się w to stracą NA PEWNO.
to jest kalkulacja, nie dbałość o NAS.
p.s. mała uwaga - od jakiegoś czasu na stronach o freelancingu są takie metody zarobku:
- 100 pln za 100 postów na forum takim a takim.
przełóżcie sobie tę sugestię na szczerość internetowej informacji.
i tyle chciałbym powiedzieć.
mi opadają ręce.
od razu mówię, nie jestem zwolennikiem żadnej partii, żadnego ugrupowania, które działa od, lub SPRZED upadku komuny, mam 31 lat.
żadnego.
nikt mi za post nie zapłacił.
nie jestem narodowcem, pedałem, żydem, komunistą, terrorystą, reptilianinem.
jestem człowiekiem przerażonym, świadomym, że moje pokolenie ma pozamiatane, i wcześniejsze w dużej częsci także - widzę to dzień w dzień.
proszę, niech mnie ktoś uświadomi, jak mogę w tym silniku forum dodać siga, chcę mieć to zdanie w sigu:
"Nikt mi za ten post nie zapłacił.".
poczytajcie sobie to, zamiast chrzanić bzdury:
poczytajcie sobie..
Użytkownik xoenx edytował ten post 06.11.2009 - 18:20