Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
541 odpowiedzi w tym temacie

Malczan.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Próbowałem mnóstwa dosów, a zadziałały na mnie tylko 2: Speed i A-Bomb 3. A szkoda bo dużo jest w tym Idoserze opcji na które bym się normalnie nie odważył xD
  • 0

Ewcikowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja słuchałam jakiś czas tegmu Gate of Hades. I muszę powiedzieć , że naprawdę cholernie mocno działa. Niestety , musiałam na jakiś czas przerwać i ściągnąć słuchawki z głowy bo jak to zaczęło tak cholernie brzęczeć gdzieś ok. połowy dose-a, to nie dałó się wytrzymać.
Ogólne doznania to uczucie odpływania , majaki , gorąco , drgawki .
Ale później niestety gdzieś parę godzin po słuchaniu straszne zawroty głowy , mdłości i ból głowy.
  • 0

Nath.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

albo dużo osób zmyśla, albo ja i moi koledzy jesteśmy do bólu normalni/nienormalni, bo na nas nic to nie działa.
  • 0

maciek_poreda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ten program nie działa w mp3. Programy do konwertowania konwertują nie wszystkie warstwy.
  • 0

Archa0n.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm nie wiecie może czy idosery też są na tel. ?
  • 0

BioHazard.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właśnie też bym sobie chętnie kilka idoserów wrzucił na telefon ^^
  • 0

j.z.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ile godzin po posluchaniu tego sa jeszcze efekty? ;d bo nie wiem czy mogę isc potem normalnie trawe skoszona grabic ;d
  • 0

majsza.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli kogoś jeszcze interesują dosy, to ostatnio sobie z ciekawości zajrzałem na oficjalną stronę. Pojawiło się 9 nowych dosów. Coraz ciekawsze (dziwniejsze?) dosy robią :P

Sklep I-dosera z nowymi produktami

Lista:

Taurine (30 minut, już lepiej Tigera wypić :P )
Memory+
Hibernate (hehe)
GHB
Ether
Datura
Aphrodisiac
-Anger
Alert+
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

a który dose na was najlepiej podziałał?
  • 0

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Opium jest genialne ;p miałem dobry humor i chilloucik cały dzien
Po White Crossach miałem za to paranoje całą noc
Po Tripie zwiedzałem swój pokój który opływał w błogiej ciszy
Po Speedzie sie wk*wilem bo nie zadziałało ;<
Po Ecstasy miałem fajna jazde zbliżoną do działania MDMA
Po Acidzie doświadczyłem tak jak by głębszej samoświadomości, ucieszyłem się na samą myśl ze jestem i mam świadomosc (wiem, głupota :P)
Po A-Bomb miałem jazde zbliżoną do opisu dosa
Po Black Sunshine zatopiłem sie w jakiejś mega mrocznej otchłani i było mi tam całkiem dobrze
Po Divinorum nic, naturalna szałwia to jest to <3
Hand of God... hm.. to było dziwne, nie poczułem obecnosci boga , tylko sam się nim czułem xD
Heroina - nic
OOBE- oczywiscie nic , jak zawsze nawet bez użycia dosa
Peyote- nic
hmm więcej nie pamiętam
  • 0

Wilku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witajcie !

Hmm ja tego jeszcze nie próbowałem,ale zamierzam bo mniej więcej wiem z czym to się je. Jak czytam wasze posty to mam coraz większą ochotę na doświadczenie tego :D ja chyba spróbuje hand of goda albo coś na humor
  • 0

Perss.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja pamiętam jak pokazałem to mojemu kumplowi, zamknął oczy, położył łapkę na myszce i wylosował Hands of God. Efekt był taki że lał się z niego pot i musiałem podłogę czyścić... Ja zaś miałem ciekawą jazdę po nitro. Czułem normalnie jakbym jechał szybkim pociągiem, wystawił głowę za okno i przydupczył w słupa.
  • 0

a793.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Kiedys korzystalem z i-dosera i szczerze mowiac nie bardzo na mnie dzialal ( moze dlatego, ze nie bylem dosc skupiony i za duzo oczekiwalem ). W kazdym badz razie wczoraj sciagnalem go po raz drugi i walnalem sobie do snu dosa sleeping angel. Gdzies miedzy 15-20 minuty doswiadczylem czegos dziwnego. Oczy mialem zamkniete, a jednak widzialem swoj pokoj tak jakbym mial je otwarte oraz zdawalo mi sie jakbym siadal. Mam na mysli, ze moje rece i tulow podnosily sie do gory jakbym chcial usiasc. Dzialo sie to kilka, kilkanascie razy, caly czas to samo ( rece + tulow skladaly sie do siadania ). Oczywiscie moje cialo sie nie ruszalo, ja to tak jakby widzialem. Ponadtwo moje galki oczne i powieki mocno drgaly, az bolaly mnie oczy. Czy to bylo OOBE? Probowalem myslami wstac calkiem tym cialem, ale widzialem tylko ta 1 faze. Jezeli OOBE, to dlaczego akurat przy dosie sleeping angel, ktory rzekomo ma usypiac i dawac spokojna noc ? Troszke sie przestraszylem, bo bylo to moje takie pierwsze doswiadczenie ( nigdy nie probowalem osiagnac LD czy OOBE, tylko o tym czytalem). Po wysluchaniu dosa nie moglem przez jakis czas usnac, bo moja wyobraznia oczywiscie zaczela dzialac. Kiedy usnalem, sny ledwo pamietalem i calkiem niezle sie wyspalem ( pomijajac fakt, ze ciezko bylo mi wstac z lozka). Jezeli chodzi o i-dosera to zawsze dosc sceptycznie do niego podchodzilem i nie wiem czy wczoraj rzeczywiscie cos sie stalo czy to podnoszace sie cialo bylo jedynie wytworem mojej wyobrazni. Wiem tylko, ze napewno sprobuje niebawem jakiegos innego dosa. Dziekuje za przeczytanie i czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam :)

EDIT: Nie widzialem calej postaci lacznie z detalami, tylko sam zarys sylwetki. Dodam, ze zdarzylo mi sie to po raz pierwszy i dziwnie sie czulem. Po kilku ruchach tej postaci ( do pozycji siedzacej ) wystraszylem sie i jakby przestalem sie koncentrowac. Wtedy wszystko zniklo i mialem po prostu zamkniete oczy, a gdy probowalem sie skoncentrowac, nie moglem drugi raz przywrocic tego obrazu.

PS. W drugiej czesci pisalem na szybko to co zapomnialem napisac wczesniej, takze przepraszam za nieskladna pisownie.
  • 0

craven.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Przeczytałem sporą ilość opinii, chyba również spróbuje I-Dosera.

kiedyś używałem Brain Wave Generatora, ale na mnie nie przynosił żadnych efektów (poza 2 godzinnym migrenowym bólem głowy po jakimś presecie).

Natomiast ostatnio mam dość przyjemne doświadczenia z nagraniami Hemi-Sync (póki co 2 nagrania z Gateway Experience, niedługo wypróbuje X-Mind series)

Dzisiaj ściągam I-Dosera i zafunduje sobie jakiś lżejszy dose, zrobię edita i podzielę się z wami moimi wrażeniami.

Edit: 19:31

Jestem jakieś 20 min po przesłuchaniu QuickHappy - zero widocznych efektów, być może dzięki sąsiadowi który akurat wieczorem musiał skosić trawę, może przez nieprzyzwyczajenie do I-dosera.

Dla pewności w ciągu najbliższych dni jeszcze pare razy postaram się przesłuchać to nagranie.
Dzisiaj przed snem planuje jeszcze sobie zafundować SleepingAngel i/lub Theta.
  • 0

Cher.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Za bardzo nie wierzyłam w ten program i nadal po jego wypróbowaniu nie wierzę.Ktoś może mi powiedzieć gdzie i jak ściągnąć wyżej wymienione dosy jak np. White Cross Black Sunshine Tripi ?Może one zadziałają.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych