Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Please log in to reply
541 replies to this topic

marcin999.
  • Tematów: 26
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

a co sadzicie o tym http://kominek.blox....ZED-ZYCIEM.html , kiedys probowalem ale nic z tego :( pisaliscie o tym w ogole na forum?? to chyba lepsze niz idoser, przynajmniej w trakcie sluchania ale nie wim czy dziala :(

ogladalem jakis filmik z hipnotyzerem i on tak wlasnie mowil do kolesia, nie wiem czy go dotykal ale mial rece blisko ciala i raz chyba krzyknal jakby "bum", moze to dziala?? serio duza jest roznica jak taki hipnotyzer stoi kolo ciebie w rl a gdyby mial to samo co mowi - nagrac, po czym ja bym sobie to potem puscil w domu w sluchawkach, samemu??
  • 0

Funciek.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a u mnie jakoś to nie działa :|

jak mam się skupić na dzwięku i o niczym nie myśleć??
  • 0

wasilijew0.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dzis pierwszy raz sprobowałem i dosera. Spróbowałem na początek oopium efekt ;> na poczatku relax spokojnie pozniej efekt jakby cos mnie wciągało w łóżko jakbym spadał ;p ale po 10 minutach moj spokoj zakłocila sąsiadka wchodząc do mojego domu odrazu zdjąłem słuchawki i sie zaczeło xD slyszalem jakby kule przelatujące w westernie i głos sąsiadki jakby w jakims tunelu czy coś xD dziwny efekt bede probowac dalej ;p
  • 0

Shi.

關帝

• Tematów: 39
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja za to uwielbiam "sleeping angel" fantastycznie uczucie jakby ktoś włożył Cie do kołyski i kołysał do snu :)

PS. Jeżeli ktoś jest zainteresowany paczką 103 dosów (w tym najnowszych) to pisac ;)
  • 0

Mandrake.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja jestem pisz na PW.

Testowałem jedynie QuickHappy czy jakoś tak i powiem wam że działa ^^
Takie dziwne uczucie chce ci się śmiać z niczego.
Dobra sprawa gdy ma człowiek doła.
Na więcej nie miałem niestety czasu, a szkoda.
  • 0

Monika.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja również testowałam QuickHappy,
Na mnie działało całkiem nieźle,
natomiast mój kolega tylko się uśmiechnął..
Każdy jest inny :)

Ps. Jestem zainteresowana paczką dosów :)
  • 0

nico17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Shinji77
Ja jestem zainteresowana.
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

o to link do 177 dosów,w środku info co i jak :]
podziękowania dla Shinji77 za pomoc :)
  • 0

Ikkus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam takie pytanie odnośnie tego programu, czy wy też podczas słuchania dosów macie dziwne szumy w słuchawkach? Nie wiem czy te szumy są częścią dosów, bo dopiero zacząłem zabawe z tym programem i nie chce jak zawsze wyrzucić tego bo nie działa. Prosił bym o w miare szybką odpowiedź.
  • 0

przemo4898.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam takie pytanie odnośnie tego programu, czy wy też podczas słuchania dosów macie dziwne szumy w słuchawkach? Nie wiem czy te szumy są częścią dosów, bo dopiero zacząłem zabawe z tym programem i nie chce jak zawsze wyrzucić tego bo nie działa. Prosił bym o w miare szybką odpowiedź.

szumy są...bo na tym to polega:) jednak po ponad roku testowania i-doser'a polecam neuro-programmer 2.Jakość jest o wiele lepsza tylko trzeba mieć też mocne słuchawki;) i autosugestie można wgrywać :)
  • 0

nico17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam pytanie. Nie chciało mi się przeglądać wszystkich stron tematu, bo trochę i dużo :roll:
Czy ktoś kiedyś próbował Hand of God???????????????????????
Z opisu dosa wynika, że jest to coś niezwykłego. Jak ktoś próbował to niech powie jak on działa. :mrgreen:
  • 0

.King.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam :)
Przeczytałem cały temat, i mam jedno pytanko:
Czy słuchawki Creative EP-630 będą dobre do tego ?
http://proline.pl/sk...rodid=CT EP-630

I-Dosery ściągam ze strony http://idoser07.blogspot.com/ , czy one są dobrej jakości ??
  • 0

Caffeine//+.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem na mnie nie działao ale to prawdopodobnie przez to ,że słuchałem tego normalnie głośnikami. A potem spróbowałem na słuchawkach ale starych jak świat więc jakość ty pisków była zerowa :D Za niedługo będę miał jakiś lepszy sprzęt to spróbuje ponownie.

Mam nadzieje ,że wtedy na mnie zadziała jak należy :P

Ale ja bym radził tak dużo o tym nie pisać bo zaczną się do tego czepiać jak do dopalaczy.com i jeszcze zdelegalizują słuchanie pisków xD
  • 0

Wako.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Smutek zagościł w mym sercu poniewaz po przesluchaniu ok 40 dose , zaden nie dziala:(
  • 0

xeophyte.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Moze czas na Neuro Programmer 2?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych