Skocz do zawartości

Zdjęcie

Niepokoje związane z datą 21 grudnia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
643 odpowiedzi w tym temacie

silverwolf.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To będzie najnudniejszy dzień w historii ludzkości, nic się nie wydarzy. Możecie się rozejść. :D
  • 0

#302 Gość_Alucard

Gość_Alucard.
  • Tematów: 0

Napisano

Ahh jak ja żałuję, że nie mam przy sobie narzędzi. Wpadłbym do mojego nawiedzonego znajomego, który obawia się 21 grudnia i wyciągnął mu bmy wieczorem. Musiałby chyba zmienić gacie jakby mu światło zgasło.

Użytkownik Alucard edytował ten post 17.12.2012 - 20:15

• 3

Zevs.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Niektórzy wierza, że przeżyją tam, bo góry takie jak Pic de Bugarach skrywaja bazy UFO lub piramidy przykryte ziemią jak w przypadku Serbii i w ten dzień ma im to dac przewagę nad resztą ludzkości.

:D

Użytkownik Zevs edytował ten post 17.12.2012 - 21:05

• -1

Andy-1970.
  • Tematów: 22
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ahh jak ja żałuję, że nie mam przy sobie narzędzi. Wpadłbym do mojego nawiedzonego znajomego, który obawia się 21 grudnia i wyciągnął mu bmy wieczorem. Musiałby chyba zmienić gacie jakby mu światło zgasło.

Sorka, ale aż mnie kusi by wyciąć jakieś numery w piątek. Pamiętam jak dawno temu straszyliśmy z kolegą moją dziewczynę która była sama w domu. Efekt wykręcenia bezpieczników - bezcenny.

A tak na poważnie, troszkę mnie zaskoczyło że ludziska uciekają w góry przed kataklizmem. W sumie nie spodziewałem się tego. Wiem że jest mnóstwo nawiedzonych co mają schrony, zapasy, broń itd. Jednak cały czas odnosiłem się do nich dość sceptycznie.

Ja w sobotę jadę z pomorza na lubelszczyznę, mam nadzieję że nie będzie korków z powodu ewakuacji. W piątek miałem opijać Wielkie Zakończenie, ale nie wolno jeździć na drugim gazie więc będę musiał wytrzymać o przysłowiowym "suchym...".

A jak wasze nastawienie. Jakie macie plany na piątek? Porobiliście jakieś zapasy?
  • 0

Three Headed Monkey.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na piątek to ja zamierzam ubrać choinkę i kupić prezenty dla rodziny :)
  • 2

Boxxer7.
  • Tematów: 3
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Będę pił tequilę z kumplami w knajpie, jako że to ostatni dzień pracy w tym roku.
Jak światło zgaśnie, to zabarykadujemy się w środku i będziemy balować przez 3 dni. Pożywki nie powinno zabraknąć ;)
  • 1

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jakie macie plany na piątek? Porobiliście jakieś zapasy?

To co zwykle przed świętami i zimą: zapas opału , zapas śruty pszennej dla psów, ponad 200 kg ziemniaczków , ćwierć prosiaczka pekluje sie na wedliny(wędzić będę od czwartku do soboty). Z narzędzi ; prawie wszystko : od pił łańcuchowych(3 sztuki+ słuzbowe w remizie), przez łomy, siekiery , narzędzia do obróbki drewna,metalu , kamienia a skończywszy na narzedziach chirurgicznych , dentystycznych , opatrunkach itp.Poza tym 2 butle gazu - palniki itp. Sprzęt strażacki (służbowy nomex, specjalne rekawice , specjalne buty itp).Podstawowy materiały do tymczasowego remontu (cegła , belki drewniane 20 x 20 cm na wieźbę,zapas wapna , piasku gliny.Gwoździe , drut itp

Byłbym zapomniał: nie wierzę w bzdury z końcem swiata.To jest moje dość standardowe wyposarzenie. No panowie (nie sceptycy)- którzy tak głośni krzyczeliście o "zbliżejącej się zagładzie" : jak sie przygotowaliście???Zrobiliście cokolwiek poza pisaniem na forach???
  • 0

SheZ.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tam w koniec świata nie wierze, chyba że zaskoczy nas jakiś projekt wojskowy albo coś się stanie z CERN, choć powątpiewam. Patrząc na to co się teraz dzieje na świecie dojdzie przez to szaleństwo do różnych tragedii, po czym zostanie tylko jeden wielki żal. Swoją drogą chciałbym aby coś się działo nadzwyczajnego, nie koniec świata ale jakaś inwazja, kontakt z obcą rasą? Hm mogło by być interesująco w zależności od ich zamiarów ;)
  • 0

dzastin.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A tak na poważnie, troszkę mnie zaskoczyło że ludziska uciekają w góry przed kataklizmem.

Z góry będzie lepszy widok na ewentualną Apokalipse.
  • 0

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak już tak każdy piszę co będzie robił w piątek to ja też dodam coś od siebie.

Ja 21.12 będę sobie ćwiczył na siłowni, tak więc żadnych końców nie planuje, tym bardziej, że od stycznia zaczynam cykl :D
  • 0

MEfi..
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Co będę robił 21.12.2012? Klatę i biceps Dołączona grafika.

A co do uciekania w góry - naoglądali się ludzie filmów o potopach i tsunami to im wyżej to się wydaje bezpieczniej...
Moim prywatnym zdaniem w przypadku jakiegoś globalnego kataklizmu i totalnej zagłady ostatnimi żyjącymi ludźmi na Ziemi będą marynarze atomowych okrętów podwodnych...
  • 0

pdjakow.
  • Tematów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Będzie coś ale 22.12.12

bo

11.09.01
11.03.11

dają razem 22.12.12

liczby nie kłamią

Zapomniałeś o 26.12.04. A więc:

11.09.01
11.03.11
26.12.04

dają razem 48.24.16
  • 0

harap.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja tego dnia będę grał w Halo: Reach, bo mam dostać na gwiazdkę od dziewczyny ^^
  • -1

Robakatorianin.
  • Tematów: 41
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No panowie (nie sceptycy)- którzy tak głośni krzyczeliście o "zbliżejącej się zagładzie" : jak sie przygotowaliście???Zrobiliście cokolwiek poza pisaniem na forach???

Nie wiem czy to do mnie ale:
Zapas żarcia jest, wody mam full, materiały na filtry są, muszę jeszcze wydrukować schematy poszczególnych przydatnych urządzeń i maszyn-jak mi USB impuls usmaży to będzie krucho...

W koniec świata nie wierzę-mam nadzieje że ten ekonomiczny cykl się skończy wielką czystką. Obawiam się bardziej impulsu niż całej reszty.
  • -1

pdjakow.
  • Tematów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mam plan. Uciekajmy w Pireneje ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych