Użyte przez Ciebie określenie, bardziej mi pasuje i niezaprzeczalnie trudno z nim dyskutować.
Jeśli lubisz eufemizmy, Twoja sprawa.
Jeśli np. prowadzisz interes: hodujesz kury i płacisz za hodowlę 30 jednostek, utrzymanie 30 jednostek (szt. kury), idziesz na targ i sprzedajesz ją za 50 jednostek, To czy kupując jest winny Twojego braku elementarnej wiedzy z zakresu +/-?, nawet jeśli wie że kury na tym targu inni sprzedają po 200 jednostek.
Nie zrozumiałeś. Facet sprzedaje kury po 30 zł za sztukę. Przychodzi kupujący i mówi
- poproszę dwie.
- 100 zł się należy
- Proszę
- Dziękuję.
Wg
moderatora Ironmacko "Nie można mieć pretensji do kogoś kto wykorzystuje braki wiedzy przekazywanej na poziomie szkoły podstawowej".
Brawo.
Piszę jako moderator:
Powtórzę ostatni raz: możesz mieć swoją własną, prezentowaną powyżej, opinię co do osób pokroju Geryla, jednak jej publiczne głoszenie skończy się ostrzeżeniem. Chciałbyś być obrażany na forach całego świata w sumie bez możliwości obrony?
Proszę proszę, a to podobno mylo wg niektórych wykorzystuje pozycję moderatora.
Idą jednak święta, a więc bez prezentu byłoby smutno. A więc mimo wszystko nadal uważam, że Geryl jest oszustem żerującym na naiwności innych. Taka ostatnia szuja, bez jakich ten świat byłby zdecydowanie piękniejszym i przyjemniejszym miejscem. Obrona takich indywiduów jest również poniżej krytyki, ale czego oczekiwać po kimś, kto twierdzi, że
"Nie można mieć pretensji do kogoś kto wykorzystuje braki wiedzy przekazywanej na poziomie szkoły podstawowej"
Żenujące panie "moderatorze".
Poproszę o banana.
Zawsze dziwi mnie upór niektórych osób...
- Po pierwsze poprosiłem, że na temat, który zrobił się OT, dalszą dyskusję możemy prowadzić w NOWYM TEMACIE.
- Dwa prosiłem również- dwukrotnie, żebyś trochę zmiękczył formę swojej wypowiedzi.
Twoje działania przypominają mi formę publicznego biczowania: najpierw rzuca kamieniami, a jak ktoś zwróci uwagę to krzyczy: "BIJĄ".
Z ciekawego OT robisz krucjatę przeciwko mnie, przy okazji dokładając do pieca bogu winnego Mylo...
Możesz krzyczeć BIJĄ: