Skocz do zawartości

Zdjęcie

Niepokoje związane z datą 21 grudnia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
643 odpowiedzi w tym temacie

Flopstar.
  • Tematów: 5
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

W swoim czasie niecierpliwie czekałem na wypełnienie się przepowiedni św. Malachiasza.
Ale się nie doczekałem ....
Z 21 grudnia zapewne będzie podobnie

Ostatnim Papieżem, ma być Piotr rzymski Papież Apokalipsy. Będzie on świadkiem ostatecznej walki Chrzęścijaństwa z Muzułmaństwem. Mają wywiązać się również konflikty maoistyczno-buddyjskie. Największym z konfliktów ma być wojna chińsko-indyjska. Następnie ma się pojawić Antychryst, czyli Szatański odpowiednik Jezusa Chrystusa. Ma on usunąć od władzy mędrców Indii i Tybetu, oraz ujarzmić tłumy czyniąc rzeczy podobne do cudów. Szatan obdarzy go całą mocą. Antychryst z 200 milionową armią oraz siłą Szatana ma ruszyć na Zachód. Rzym ma polec a wraz z nim ostatni Papież. Świat ma zostać oczyszczony w płomieniach.
  • 0

Lolez.
  • Tematów: 0
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Z jakiegoś powodu w NASA jest dym, zaostrzyli przepisy dotyczące pracowników i prześwietlili ich przyszłość aż do czasów liceum. Sporo pracowników odeszło ze względu na procedury uwłaczające ludzkiej godności, o tym mówiło się przy okazji pojazdu Curiosity.

Widocznie niektórzy z NASA robią w portki przez to że ktoś z nich za wcześnie opublikował film który miał być opublikowany 22 grudnia szukają sprawcy i zwalniają każdego ;).

Użytkownik Lolez edytował ten post 15.12.2012 - 17:16

• 0

silverwolf.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie ta chronologia, czystka była zanim wyciekł film. Co jest dość niepokojące i dziwne. Powinni zostać wyrzuceni pracownicy będący potencjalnym źródłem przecieków.

04.12.2012r.
http://innemedium.pl...acy-dla-agencji

Użytkownik silverwolf edytował ten post 15.12.2012 - 17:34

• 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mam wrażenie, że my wszyscy popełniamy poważny błąd traktując datę 21-12-2012 jako ten „destrukcyjny moment” w dziejach ludzkości.

Czekamy na ten dzień tak jakbyśmy czekali na pierwszy gwizdek sędziego w finałowym meczu Mistrzostw Świata w piłce nożnej. Konkretnego dnia o dokładnie wyznaczonej godzinie.
Moim zdaniem to nie tak.

Uważam, że jesteśmy już od dawna (rok, dwa, może dłużej) w trakcie jakiegoś negatywnego procesu, czy to geologicznego czy też kosmicznego, z którym boryka się nasza planeta a dzień 21 grudnia może odegrać jakąś kluczową rolę ale wcale nie musi !

Nie utożsamiałbym absolutnie z tą datą końca naszej cywilizacji. Co nam jedynie może zaszkodzić to niewyobrażalnie wielki koronalny wyrzut masy ze słońca skierowany centralnie w kierunku ziemi. Ale i na to można się chociaż trochę przygotować.
Te naładowane cząstki potrzebują co najmniej 20 godzin aby pokonać odległość 150 mln km a następnie walnąć w ziemską magnetosferę.
Więc wystarczy obserwować naszą gwiazdę czy nie wykręci jakiegoś numeru w dniach 18, 19, 20 grudnia, co i tak jest aktualnie mało prawdopodobne.
Reasumując : wg mnie możemy spać spokojnie chyba ,że przeznaczenie szykuje nam jakąś inną, niemiłą niespodziankę, o której nic nie wiemy.
  • 2

Lolez.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Mam wrażenie, że my wszyscy popełniamy poważny błąd traktując datę 21-12-2012 jako ten „destrukcyjny moment” w dziejach ludzkości.

Czekamy na ten dzień tak jakbyśmy czekali na pierwszy gwizdek sędziego w finałowym meczu Mistrzostw Świata w piłce nożnej. Konkretnego dnia o dokładnie wyznaczonej godzinie.
Moim zdaniem to nie tak.

Uważam, że jesteśmy już od dawna (rok, dwa, może dłużej) w trakcie jakiegoś negatywnego procesu, czy to geologicznego czy też kosmicznego, z którym boryka się nasza planeta a dzień 21 grudnia może odegrać jakąś kluczową rolę ale wcale nie musi !

Nie utożsamiałbym absolutnie z tą datą końca naszej cywilizacji. Co nam jedynie może zaszkodzić to niewyobrażalnie wielki koronalny wyrzut masy ze słońca skierowany centralnie w kierunku ziemi. Ale i na to można się chociaż trochę przygotować.
Te naładowane cząstki potrzebują co najmniej 20 godzin aby pokonać odległość 150 mln km a następnie walnąć w ziemską magnetosferę.
Więc wystarczy obserwować naszą gwiazdę czy nie wykręci jakiegoś numeru w dniach 18, 19, 20 grudnia, co i tak jest aktualnie mało prawdopodobne.
Reasumując : wg mnie możemy spać spokojnie chyba ,że przeznaczenie szykuje nam jakąś inną, niemiłą niespodziankę, o której nic nie wiemy.

Ekhem... Popatrz na swój awatar. A co do NASA to i tak całe się już rozpada i za kilka lat nie będzie NASA i wtedy będziemy robić w portki bo nie wiemy co się dzieje w kosmosie.

Moim zdaniem to nie tak.

@ SORY DOUBLE POST!

http://wiadomosci.on...m,102655,w.html

ANI PLANETA, METEOR, SŁOŃCE NIE ZAGRAŻA ZIEMI. Ty myślisz że do NASA przyjmują małe bobasy w pampersach?
  • 0

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

6 dni do końca świata a tu nic się jeszcze nie dzieje, wszystko walić się zacznie nagle w piątek :roll: Mnie się wydaje, że taki początek Apokalipsy zacząłby się troszkę wcześniej i byłby już dawno widoczny, ale co ja tam wiem ;)

Użytkownik RuudJolie edytował ten post 15.12.2012 - 19:49

• 1

silverwolf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przez najbliższe trzy miesiące nie będzie wesoło na świecie, strach wygenerowany przed 21 grudnia musi zostać przetrawiony przez energetykę ekosystemu Ziemi.
  • 0

Lolez.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

U mnie akurat w piątek jest wigilia klasowa... Jemy a tu nagle *DUP* meteoryt o ziemie wali ;p.

http://innemedium.pl...gwiazde-smierci

TO już bardziej może nas rozdupczyć :D

http://innemedium.pl...owane-w-meksyku

Popatrzcie na prawą strone, jest więcej takich zjawisk. Ktoś @UP miał racje... Kosmici sie zbierają aby zniszczyć ziemię O_o. Wiem po co USA chce zrobić gwiazde smierci :P. Obama to będzie Lord Vader xP
  • 0

silverwolf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Były dwie katastrofy UFO w ostatnich dniach, może kosmici się zlitowali bo już nie mogą patrzeć na to co się dzieje na planecie cenionej ze względu na skomplikowany ekosystem i podrzucili ziemianom trochę technologii.
  • 0

Lolez.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

A co z tą ,,Gwiazdą śmierci?" Pudzianowi się nudzi bo rzuca talerzami do tarczy :P.
  • -2

silverwolf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zadam lepsze pytanie: a co z tymi trzema wielkimi statkami które leciały w stronę Ziemi?
  • 2

Lolez.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Halo? Tu Czysciec? Tak to ja chcę zgłosić tylko że Pudzian rzuca talerzami. Tak znowu. Dobrze do widzenia.

@Topic. CO do tej gwiazdy śmierci to myśle że USA wreszcie sie chce zemścić na Putinie i zrobią mu ,,Nalot"
  • -2

silverwolf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Houston mamy problem..."
Ostatnie zdanie przed Zagładą ludzkości. :D
  • -1

Lolez.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

"Houston mamy problem..."
Ostatnie zdanie przed Zagładą ludzkości. :D

Coś jak w Call of duty Modern warfare 2 przed wybuchem bomby w atmosferze. Facet się obraca widzi bombe ona wybucha a on ,, mamy problem" a potem słońce znika itd. Nie muszę tłumaczyć każdy wie kto grał w call of duty. Ja gram nadal w Black ops 2 i Modern Warfare 3 na steamie.

@topic. Gwiazda śmierci? Za mało stali na taką gwiazde. Chyba że zamiast stali będą tak zwane ,,Czarnuchy" wystarczy coś ,,SPECJALNEGO" odetnąć.

Ostatni trolling 10 godzinowy przed końcem świata:

OLOLOLOLOLOLOLOLO
  • -3

silverwolf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Księżyc dałoby radę przerobić na Gwiazdę Śmierci.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych