/Connor
Napisano 12.05.2013 - 00:29
Napisano 12.05.2013 - 15:31
Napisano 12.05.2013 - 18:18
Wielcy Panowie Masoneria z tytułami a poziom dyskusji dzieci z piaskownicy
Napisano 12.05.2013 - 18:21
Napisano 12.05.2013 - 19:29
Napisano 12.05.2013 - 20:31
Wydaje mi sie , że tot tylko szuaknie dziury w całym .Ja dodam tylko tyle, że muzyka, którą ktoś tu wkleił za przykład jest obrzydliwa a teledysk tak tragiczny, że cierpliwość do jego słuchania skończyła mi się po 15 sekundach.
O tym, że muzyka wpływa na nastrój, myślenie i uczucia, wiedzieli już twórcy renesansu. Dzisiaj tą wiedzę wykorzystuje się w hipermarketach aby wzmóc w klientach chęć podejmowania spontanicznych decyzji zakupowych
To jest ogólnie znany fakt, ktory wykorzystuje się w celach zysku a nie jakiegoś wyższego celu, wyniszczenia ludzkości.
Serio uważacie, że gdzieś na górze istnieją ludzie, którzy chcą wyniszczyć życie na całej ziemi - PO CO? Takich ludzi jara władza, po co komu władza, skoro nie ma czym władać?
Tu chodzi o marketing. Takie puste utworki z dziwnym przekazem (pseudo artystyczny + pseudo mistyczny) się sprzedaje jak gorące bułeczki, ludzie mają na co dzień szarą rzeczywistość. Nie wątpię, że utwory są konstruowane tak, aby dotrzeć do jak największej liczby ludzi, ale tu chodzi właśnie o produkcję masową, o sprzedaż produktu i hajs. Prawdą jest, że kreuje się byle jakie postawy i zasady w takich utworach, ale taka jest viva, mtv i bravo - głupota, konsumpcjonizm, zezwierzęcenie. To jest takie nowoczesne "igrzysk i chleba", bo większość ludzi zawsze zadowalała się głośną i prostą rozrywką bez zakazów, których pełen jest świat. Ale przecież wystarczy się od tego odwrócić, nie słuchać, wyrobić sobie lepszy gust muzyczny, chodzić do sklepów z listą i nie brać kredytów, na które nas nie stać.
Niekoniecznie zaś zakładać na głowę czapeczkę ze sreberka.
Pozdrawiam Panów i życzę po pierwsze więcej oświecenia, a po drugie więcej dystansu.
No i więcej kultury
Napisano 12.05.2013 - 20:33
Tak , a moderator tym zachęceniem Join the iluminati co chce osiągnąć ?
Napisano 12.05.2013 - 20:42
Możesz przybliżyć mi ten temat ?Nie znasz ci jeszcze Barcie Connora
Napisano 13.05.2013 - 14:51
Napisano 13.05.2013 - 16:58
Wyznania gwiazd w jednym filmiku .
http://www.youtube.com/watch?v=IWpRv1JnuLE
00:38 ''Rihanna Princess of the Illuminati''
2:40 ''Rihanna Princess of the Illuminati'' lewy dolny róg
2:51 ''Rihanna Princess of the Illuminati'' już całkiem wyraźnie
http://paparazz.wrzuta.pl/film/6kF2H3KpmGb/rihanna_-_s_m
Ale jedno mnie zastanawia... dlaczego właściwie gwiazdy zaczynają się odwracać? Eminem, Michael Jackson, Tupac no i inni, przecież dostali sławę, pieniądze... to co chcieli.
Edit: Reklama MTV
http://www.youtube.com/watch?v=TQ9nYXsGGp8
Napisano 14.05.2013 - 11:51
Użytkownik BartmajsterGasnietzsche edytował ten post 14.05.2013 - 11:52
Napisano 15.05.2013 - 09:20
Napisano 15.05.2013 - 12:56
Jakby ci jeszcze chcieli odpowiedzieć z tej wytwórni.niema ktoś namiarów na jakąś wytwórnie tych Iluminatów ? Bo z normalnymi nie idzie się dogadać, a ja tam mogę powciskać wszystkie symbole jakie tylko chcą i wezmę połowe tego co Lady Gaga.
Napisano 15.05.2013 - 15:46
Ja bym powiedział, że nie istnieje raczej wytwórnia Illuminati, a raczej istnieje coś takiego jak ludzie którzy mają ogromne wpływy na ten przemysł i kreują w pewien sposób zasady jakimi się on rządzi. W ten właśnie sposób kreują nowe gwiazdy, powstają schematy, a te jak wiadomo wpływają na ludzi którzy słuchają tej muzyki, czy oglądają sobie teledyski. W taki sposób kreują gusta mas i tak rozkręca się maszynka do zarabiania oparta na manipulacji. Mam nadzieję, że przekazałem jakoś ten sens.niema ktoś namiarów na jakąś wytwórnie tych Iluminatów ? Bo z normalnymi nie idzie się dogadać, a ja tam mogę powciskać wszystkie symbole jakie tylko chcą i wezmę połowe tego co Lady Gaga.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych