Napisano 16.04.2010 - 14:48
Napisano 16.04.2010 - 14:59
Napisano 16.04.2010 - 15:05
Odpowiedź do drugiej części postu;
- Skoro gładko sprawdzili Muhada, to gładko mogą sprawdzić tych, którzy tę zabawę rozpoczęli. To chyba nie jest takie trudne, prawda?
Jak ktoś pierwszy rzuca kamieniem, to ja zwykłem reagować.
Napisano 16.04.2010 - 15:14
Jednakże to ja zareagowałem na Twoje posty i ostentacyjne prezentowanie swoich racji, a nie Ty na moje.
Napisano 16.04.2010 - 15:15
A jaka jest jego wina? Wierność ideom? Może to, że powie prosto z mostu co myśli? To bezpośredni człowiek, ale bardzo pogodny.
O właśnie. Skoro Cię nie znam, to nie przysługuje mi osąd. Może należało zacząć od siebie moderatorze?
Jak pukasz kogoś w ramię a on się nie odwraca, to co robisz? Odpowiedź jest prosta.
I piękne insynuacje dodałeś. Robi się bardzo ciekawie.
Widzę, że posiadasz niezwykłą zdolność jasnowidzenia. Przejaw jakiejś ewolucji, tak? Pewnie myślisz młody człowieku, że coś wiesz, ale może Ci się to uda kiedyś, jak już podłapiesz większej ogłady. Wyrośniesz z tego, jestem pewny ^^. A tak teraz nie oceniaj kogoś, kogo w ogóle nie znasz, ale to tylko Twój problem.
Napisano 16.04.2010 - 15:16
Czy komputer swój pozostawisz w bezczynność w przypadku obecności takiego przybysza?
Napisano 16.04.2010 - 15:34
A jaka jest jego wina? Wierność ideom? Może to, że powie prosto z mostu co myśli? To bezpośredni człowiek, ale bardzo pogodny.
Masz rację, nie sposób się z Tobą, Kozakiewicz, nie zgodzić. To bardzo bezpośredni człowiek. Ja tam zawsze mu wierzyłem. I wtedy, gdy pisał, że nie zależy mu na reputacji mu wierzyłem. I wtedy, gdy pisał, że odejmują mu punkty też wierzyłem. I teraz też wierzę, że mu nie zależy na tych punkcikach. Wszyscy przecież widzieliśmy, co Eury napisał. I wszyscy widzieliśmy, że nie ma podstaw, żeby mu nie wierzyć. Prawda? Czy nie jest tak?
Oto i sędzia sprawiedliwy, który wydaje wyroki. Prawda, Kozakiewicz? Mnie wolno pisać, że jesteśta takie i owakie, że macie problem, a co! Ale wam nie wolno! Bo to już jest nagonka, bo to już jest sprawiedliwość z ręką za plecami, co jej się kasę wciska, mam rację? Pewnie, że mam. Moderatorze. A pewnie, że moderatorze. Bo człowiek ten, w przeciwieństwie do Ciebie, wiele dla forum zrobił. On nie tworzy tematów, żeby pokazać, jak boli go, że mu odebrałem punkcik. O nie nie, on nie zniża się do takiego poziomu. To człowiek kulturalny, Kozakiewicz. Zna granice. I wie co to dobry smak.
A pewnie, że odpowiedź jest prosta. Ale to nie dla każdego jak widać. Człowiek kulturalny, z ogładą, dobrze wychowany, zrozumie, pojmie w mig, że skoro się nie odwraca, to nie może. Albo nie chce. Albo jest zajęty.
Drwij sobie, niedowiarku, drwij. W jasnowidzenie nie wierzy, to co na paranormalnym forum robi, co, Kozakiewicz? I jeszcze kpiny sobie z moderatora urządza. I z wyższością pisze. Bo starszy. Że ho ho! Już i brodę widać, pierwsze włoski, i mleko spod nosa się wytarło. I o ogładzie pisze. Że aż użyję trudniejszego słowa - hipokryta! Sprawdź sobie, Kozakiewicz, co to znaczy i zapamiętaj. Proszę.
Czy komputer swój pozostawisz w bezczynność w przypadku obecności takiego przybysza?
Ja zapobiegam temu szybciej programem antywirusowym, jeżeli rozumiesz co mam na myśli. Gdzie za wirus uznaję użytkowników z przerostem ego i chęcią głoszenia prawdy absolutnej, a za system ochrony moderacje.
Rozmowę uważam za zakończoną, wszystko co chciałem usłyszeć już usłyszałem. Dalsze ciągnięcie dyskusji z Tobą nie ma sensu, aczkolwiek jest zabawne.
Napisano 16.04.2010 - 15:41
Drwij sobie, niedowiarku, drwij. W jasnowidzenie nie wierzy, to co na paranormalnym forum robi, co, Kozakiewicz? I jeszcze kpiny sobie z moderatora urządza. I z wyższością pisze. Bo starszy. Że ho ho! Już i brodę widać, pierwsze włoski, i mleko spod nosa się wytarło. I o ogładzie pisze. Że aż użyję trudniejszego słowa - hipokryta! Sprawdź sobie, Kozakiewicz, co to znaczy i zapamiętaj. Proszę.
Napisano 16.04.2010 - 15:47
Manipulacja reputacją, to wytyczna dla nowicjusza w celu pierwszej weryfikacji jego kompetencji. Wystarczy dostrzegać taki motyw.
Najwyraźniej dla wielmożnego pana zabawny jest ktoś, kto pisze o problemie, którego do końca to już nie można było rozwiązać.
Jeszcze na koniec. Mi nie wolno być bezpośrednim tylko dlatego, że Waćpan i Waćpan jesteście moderatorami. Natomiast Wam Wyższym Waćpanom wolno puszczać cyniczne bąki? Może mam jeszcze przeprosić za wstawiennictwo za kogoś, komu się tu kąśliwe uwagi serwuje? Jeszcze czego.
Napisano 16.04.2010 - 15:48
Tu przepraszam, że się wtrącę ale taki motyw nie istnieje a nawet jeżeli się go doszukujesz to jest irracjonalny. Sprowadza nowych użytkowników do roli idiotów, którzy nie umieją czytać i rozumować samodzielnie a zdolni są jedynie rozpoznawać liczby i dwa kolory; zieleń, czerwień. Niczym dobro i zło..
Bo rację jak wiemy ma zawsze tylko administrator, a jak jej nie ma, to patrz punkt pierwszy.
Napisano 16.04.2010 - 15:50
A motyw poznałeś? W temacie o reputacji Muhad, Radosław, a także inni, pisali o nabijaniu reputacji przez kółko Aquila i przyjaciele. Moderator też podejrzliwy post napisał. Tam dostrzegać powinieneś motywu, a nie dopowiadać sobie zgodnie z własnym kaprysem. Problem już istniał a kilka osób to nagłaśniało. To jest dla Ciebie karmą?
A po co te nerwy?
Czy gdziekolwiek Muhad napisał: jest mi przykro i boli mnie to, że ten i ten dał mi minus? Czy może pisał o problemie w szerszym kontekście? Ja i kilkoro innych osób widzieliśmy co innego. Myślę, że pół forum ma świadomość tego, że tu chodzi prosty schemat.
Więc Administrator odwracając się na pukanie oskarżycieli Muhada chciał, a nie odwracając się do Muhada, czy do innych, nie chciał? ^^.
Napisano 16.04.2010 - 15:54
Niestety z punktu widzenia dziennikarza większość społeczności nie należy do grupy bystrych weryfikatorów.
Napisano 16.04.2010 - 16:10
Oczywiście, że motyw poznałem, w przeciwnym wypadku w ogóle bym się nie wypowiadał. Nie zauważasz jednak pewnej ciekawe, ale jakże przydatnej rzeczy. Ale pomogę, proszę bardzo:
http://www.paranorma...showtopic=15964
Ja się nie denerwuję. Ja się z Ciebie, Kozakiewicz, śmieję. Tak bezczelnie w monitor.
Szerszym, węższym - ale nie, Muhada bolało, że ktoś dostaje reputę, ktoś ją odejmuje.
A problemu nie ma. Ja go nie widzę.
O nie nie, Kozakiewicz, nie próbuj na mnie chwytów erystycznych. Przeczytaj resztę mojej wypowiedzi, nie tylko fragmenty bierzesz na ząb.
Nie trzeba być do tego dziennikarzem. Byłem tego w pełni świadom, zanim zacząłem nauki dziennikarskie i pracę w gazecie.
Odnoszę dziwne wrażenie... zawsze gdy rozmawia się z zwolennikami teorii alternatywnych, to każdy jest w czymś specjalistą, ma o czymś niebywałe pojęcie, pracuje we wszystkich zawodach i jakby mógł to umieściłby to jeszcze w banerze na forum. Ażeby wszyscy zobaczyli. Jednakże powróćmy do meritum, bo schodzimy na obrzeża w temacie.
Napisano 16.04.2010 - 16:58
Widzę, że posiadasz niezwykłą zdolność jasnowidzenia. Przejaw jakiejś ewolucji, tak? Pewnie myślisz młody człowieku, że coś wiesz, ale może Ci się to uda kiedyś, jak już podłapiesz większej ogłady. Wyrośniesz z tego, jestem pewny ^^. A tak teraz nie oceniaj kogoś, kogo w ogóle nie znasz, ale to tylko Twój problem.
Odbieraj to jak chcesz. Skoro zadałeś takie pytanie, to nie świadczy o Tobie najlepiej.
Napisano 17.04.2010 - 00:59
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych