Napisano 17.04.2010 - 13:17
Napisano 17.04.2010 - 20:27
Napisano 17.04.2010 - 20:56
Według mnie nie było to przeczucie, tylko konkretna wiedza. Przecież Tiamat przyznał się do plusowania Aqulili na dwa tygodnie przed tym, nim Muhad zaczął zalewać plusami Radka z konta swojego brata.Czyli to Tiamat wspomagał kolegę. Muhad miał dobre przeczucie, że ktoś jest za to odpowiedzialny.
Napisano 18.04.2010 - 00:54
Czyli to Tiamat wspomagał kolegę. Muhad miał dobre przeczucie, że ktoś jest za to odpowiedzialny.
Zastanawiam się jednak kto w takim razie minusował notorycznie, nawet po 7-10 minusów dziennie Muhada, kiedy toczył dyskusje z Aquilą?
Napisano 18.04.2010 - 10:26
Wobec powyższego Muhad otrzymuje ostrzeżenie + 14 dniowe zawieszenie konta. Legalize otrzymuje ostrzeżenie + 14 dniowe zawieszenie konta. Ponadto Legalize traci rangę Zasłużony i wszystkie związane z nią nagrody (pominę tutaj aspekt dzielenia konta). W dalszej kolejności użytkownik radoslaw traci 150 pkt reputacji, a użytkownik Muhad traci 26 pkt reputacji.
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 18.04.2010 - 10:28
Napisano 19.04.2010 - 22:29
Według mnie nie było to przeczucie, tylko konkretna wiedza. Przecież Tiamat przyznał się do plusowania Aqulili na dwa tygodnie przed tym, nim Muhad zaczął zalewać plusami Radka z konta swojego brata.
A muszę mieć?Ale masz na to jakieś twarde dowody prócz domysłów?
Tylko że ja nie jestem moderatorem, a moderator nie jest od rzucania oskarżeń.
A te można rzucać bez dowodów - wystarczą poszlaki, które przecież dostarczono w tym wątku. To czy oskarżenie jest prawdziwe czy nie, to już inna sprawa.
Czyli to Tiamat wspomagał kolegę. Muhad miał dobre przeczucie, że ktoś jest za to odpowiedzialny.
Zastanawiam się jednak kto w takim razie minusował notorycznie, nawet po 7-10 minusów dziennie Muhada, kiedy toczył dyskusje z Aquilą?
Ja i zapewne większość osób z twojej listy. Głownym odbiorcom moich minusów był mimo wszystko vkali.
Pozdrawiam
Wobec powyższego Muhad otrzymuje ostrzeżenie + 14 dniowe zawieszenie konta. Legalize otrzymuje ostrzeżenie + 14 dniowe zawieszenie konta. Ponadto Legalize traci rangę Zasłużony i wszystkie związane z nią nagrody (pominę tutaj aspekt dzielenia konta). W dalszej kolejności użytkownik radoslaw traci 150 pkt reputacji, a użytkownik Muhad traci 26 pkt reputacji.
To dzielili konta czy nie, bo w końcu nie wiem... Bo z tej wypowiedzi wynika jednak, że tak było...
Napisano 19.04.2010 - 23:29
Użytkownik Lynx edytował ten post 19.04.2010 - 23:51
Napisano 20.04.2010 - 00:22
Nie wnikam w to, ale zmasowane minusowanie tylko dlatego, że wstałeś lewą nogą jest amoralne.
Napisano 20.04.2010 - 10:45
Napisano 20.04.2010 - 15:39
Ja postrzegam to trochę inaczej: moderator to funkcja, a nie użytkownik. To oznacza mniej więcej tyle, że wypowiedzi każdego "zielonego" traktuję jak wypowiedzi zwykłych użytkowników, dopóki nie pojawiają się w nich odniesienia do uprawnień moderatorskich. Kiedy takie odniesienia się pojawią, sprawa nabiera innego znaczenia, bowiem uprawnienia moderatora służą do wywierania presji na zwykłych użytkownikach. Tutaj Przemo wykorzystał moją wypowiedź, by dać zielone światło wszelkim oszołomom używającym słowa "agent" jako argumentu w dyskusji. Nie takiego zachowania oczekuję po użytkownikach będących moderatorami.Moderator to też człowiek i ma prawo do oceny jak każdy. Z racji swojej pozycji powinien dawać przykład jak należy przestrzegać regulaminu i tylko tyle. Nie można mu wiązać ust w wypowiedziach subiektywnych bo to niby nie wypada. To nie sędzia.
Użytkownik Lynx edytował ten post 20.04.2010 - 15:42
Napisano 20.04.2010 - 16:01
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych