Ja póki co poczekam, ale bez reakcji Administracji będę miał odpowiedź na czym stoimy.
I ja Ciebie Bracie pozdrawiam.
Użytkownik Kozakiewicz edytował ten post 13.04.2010 - 15:04
Napisano 13.04.2010 - 15:04
Użytkownik Kozakiewicz edytował ten post 13.04.2010 - 15:04
Napisano 13.04.2010 - 15:39
Napisano 13.04.2010 - 15:44
Napisano 13.04.2010 - 19:09
Ty jesteś czysty, ale nie Ci co Ci punkty nabijają i Ci co codziennie dawali minusy Dominikowi,
Napisano 14.04.2010 - 06:01
Ty jesteś czysty, ale nie Ci co Ci punkty nabijają i Ci co codziennie dawali minusy Dominikowi,
Jakim byłem idiotą uważając, że liczą się wypowiedzi i polemika między użytkownikami na forum. Już teraz wiem, że jesteśmy tu dla punktów. Dla małych zielonych cyferek, którymi można by się podetrzeć. A jakby się temu lepiej przyjrzeć, to nawet nie bo się monitor ubrudzi... Sir Dominik aka Muhad z tego powodu ubolewa ? Jeżeli już zaczynasz się wypowiadać w imieniu Muhada, to mógłbyś się chociaż zapoznać z jego podejściem do reputacji. Dość ostentacyjnie podkreślił, że reputacja go nie obchodzi.
Naprawdę enigmatyczne jest dla mnie, dlaczego osoby, które to tak podkreślają swoją dorosłość i oderwanie od forum, robią awanturę z powodu jakiś głupich punkcików. Godne politowania.
Aczkolwiek, ciekawe jak to jest... mieć w głowie Muhada i Kozakiewicza jednocześnie... To wielki cios dla społeczeństwa, że dorosłe osoby zachowują się tak infantylnie.
Patrzysz na sprawę tylko z jednego puntu widzenia - i widać, że starasz się wybielać Muhada. Masz prawo, tym bardziej jeśli go znasz osobiście i się lubicie, ale nie pomaga Ci to w obiektywnym patrzeniu na sprawę i tyle.
A fakty są takie, że problem zaczyna się pojawiać dopiero gdy ktoś zaczyna o nim mówić. Wcześniej to tylko pewna niewygoda dla poszczególnych osób, którym to nie odpowiada.
Tak na szybko - czas będę miał dopiero na weekend i wtedy się tym w końcu zajmę. Wcześniej nie dam rady.
Napisano 14.04.2010 - 13:45
O przepraszam bardzo, ale chyba zapomniało Ci się w jakim celu Muhad zrobił tę prowokację na bazie reputacji. Na pewno niie dla siebie, bo to poważny człowiek i nie wiem na jaką cholerę próbujecie robić mu smród wokół tyłka. Może to nie mi brakuje dystansu do tego wszystkiego? Muhad zwracał Wam uwagę, nie tylko on, bo Radosław i inni użytkownicy. Nie było reakcji, więc postanowił to załatwić na swój sposób. Natomiast inicjatywę Yawgmotha natychmiast przerobiliście bez durnych uwag. Przepraszam, ale chyba Twoja postawa jest mało poważna w tym momencie oparta na uprzedzeniach. Halo, człowieku, reputką bawili się osobnicy z tej całej śmietanki, która usilnie próbowała kompromitować Muhada na każdym kroku.
Dorosłość tu nie ma nic do rzeczy. To forum dla Muhada, jak i dla mnie samego, jest bardzo cenne z punktu, społecznego, socjologicznego. Jest ważnym miejscem (wbrew pozorom). Nie do końca chyba rozumiesz w czym rzecz. Tu nie chodzi o jakieś zabawy.
Co z Tobą człowieku?
Nie, absolutnie nie, ale jeśli już smarujesz tyłek Muhadowi takimi impertynencjami, to najpierw spójrz na święte krowy, które są tu chronione statusami.
Jak ja nie znoszę kolesiostwa, cóż
Niby wszyscy oni są infantylni?
Napisano 14.04.2010 - 14:54
No i ? Istny semantyk z Ciebie... reputacji nadużywały obie strony.
Poza tym, nie rozumiem czemu zarzucasz mi atakowanie Muhada, gdy to mój post był skierowany tylko i wyłącznie do Ciebie.
To Twoje zdanie i masz do niego pełne prawo, tak jak schizofrenik ma prawo głosić swoje. Problem w tym, że podchodzisz do tego jakby na tym się Twój świat zamykał... i nie pisz mi jak to jesteś oderwany od komputera i ah, eh, lepszy od reszty bo to kakofoniczne i szczerze mówiąc mało mnie obchodzi.
Ze mną dobrze, irytują mnie ludzie narzucający innym swą wypaczoną wizje świata.
Rozmawiałem i z Muhadem i z Aquilą, no i co w związku z tym ? Jeden wierzy w pewną wizję świata, drugi ją zwalcza a co mi do tego ? Bo nie rozumiem po co miałbym patrzeć na nich. To nie oni zakłócają spokój forum, przelewając swe smutki na innych i stwarzając w koło siebie otoczki pokrzywdzonych.
Pukasz nie do tych drzwi... ale sobie pukaj, pukaj w końcu ktoś z mieszkania obok wyjdzie i Ci przypie...
Niby wszyscy oni robią w koło siebie zamieszanie ?
Cała sprawa jest w moim mniemaniu jedynie eskalacją i przyprawia o szeroki uśmiech na twarzy, gdy czyta się jak dorośli i dojrzali emocjonalnie ludzie, wychodzą z siebie bo ktoś dopuścił się ataku na ich punkciki. No ludzie jaj nie róbcie, potrzebujecie zmądrzeć i dojrzeć, że te punkciki są notabene nic nie warte ?
Ten temu coś, tamten mu punkcika, ci mu plusują to ja zminusuję... Pamiętam, że w przedszkolu myślałem podobnie, jak ktoś mi brał zabawkę to ja mu potem brałem...
Przy okazji sir Kozakiewiczu, podchodzę do tego obiektywnie więc się nie unoś. Jakby Aquila się pluł o reputki zareagował bym tak samo, ba ! Zareagowałem tak samo, gdy po zmianie silnika forum swą dezaprobatę wyrażał tatik, to chyba narusza zasady kolesiostwa, nie ?
Użytkownik Kozakiewicz edytował ten post 14.04.2010 - 14:59
Napisano 14.04.2010 - 15:53
Inaczej, patrz na siebie, nie oceniaj, nie praw impertynencji, a skoro taką drogę obrałeś, to najwyraźniej w życiu sam masz z tym problem.
Kłamstwo, bo Muhad rozmawiał tylko z Przemem, Administratorem i z innymi użytkownikami, których nazwy znam.
Napisano 14.04.2010 - 18:04
Nowi użytkownicy patrzą na reputację, a ona jest narzędziem manipulacji "nowicjuszami". Skoro tego nie rozumiesz, to już nie moje zmartwienie. Chodzi o zasady i cywilną uczciwość, jak i o odwagę, ale jak ktoś nie ma za grosz sumienia, to będzie puszczał bąki i sprowadzał problem to poziomu piaskownicy.
Zapamiętaj raz na zawsze. Tu chodzi o zasady. Nie o punkty, bo ja mam je w poważaniu, jak i Muhad, oboje mamy to głęboko w dolinie. Najlepsze jest w tym wszystkim to, że na siłę wmawiacie innym i mnie próbujecie wmówić, intencje które właściwie najlepiej znamy my osobiście. Jak chcesz bawić się w jasnowidza i w sąd, to idź na szkolenie tarotowe i uzupełnił Prawem na uczelni.
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 14.04.2010 - 18:08
Napisano 14.04.2010 - 18:19
Napisano 16.04.2010 - 14:34
ość frapującą rzeczą jest stawianie Muhada w roli świętego gdy i on sam święty nie był.
Jedyne co zwróciło moją uwagę, reszta jest już jedynie grą dziennikarską. Gdzie w potoku słów, należy przycisnąć niewygodnego oponenta mówieniem o niczym. Co widać doskonale na przykładzie tego, że cały czas obracasz kota ogonem i szukasz zbędnych sofizmatów. Komplikując wszystko.
Nie znasz mnie więc nie możesz wydać o mnie osądów, może i mam za nic gatunek ludzki, ale tym przecież charakteryzuje się mizantropia.
Kontrowersja i zwrócenie na siebie uwagi, nie jest dobrym sposobem na ukazywanie swoich racji.
Kłamstwo, bo Muhad rozmawiał tylko z Przemem, Administratorem i z innymi użytkownikami, których nazwy znam.
Musicie wręcz stanowić JEDNO skoro mówi Ci o takich szczegółach ? Pisałem z Dominikiem kilka razy poprzez komunikator gg, tak samo jak i Cisz z tego co mi mówił Jeżeli wciąż masz co do tego jakieś obiekcje spytaj przyjaciela/siebie o V, Makbeta bądź ___ nie pamiętam jaki nick obecnie miałem.
śmiem wątpić w szczerość tych deklaracji. Otóż nie mam pojęcia jak jest w twoim przypadku, ale mam niemalże 100% pewności, że Muhada to aż skręca z powodu posiadania małej liczby plusów, nie może się po prostu pogodzić, że on wielki forumowy superspamstar jest tak niedoceniany.
A w ogóle to za kogo Ty się masz, że w każdym swoim poście strugasz z siebie jakąś wyrocznie w kwestiach moralności, sugerujesz zastanowienie się nad sobą itp.?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych