@Kozakiewicz
Nie dzielili, wiem z pierwszej ręki. To dwie, zupełnie, różne osoby - bracia. Dotrze ta informacja wreszcie do wszystkich, czy mam to naświetlić?
Wiesz, też mam brata, mam też telefon z dostępem do internetu... Zresztą pisałem co sądzę ogólnie o karaniu za rozdawanie plusów.
A to daje Tiamatowi usprawiedliwienie do tego, by pozostać bezkarnym? Oczywiście to, że się "nijako przyznał", również usprawiedliwia Twój adwokacki ton z Twojej strony? Ktoś tu się powinien wstydu najeść i tak przy okazji trochę więcej pokory nabrać.
Dowody są podane na tacy. Aquila miał sztucznie stymulowaną reputację. Wszyscy to widzieli. Tylko kilka osób próbowało coś z tym zrobić. Finał poznaliśmy. Było minęło. Mam nadzieję, że to będzie lekcja numer 1. dla wszystkich i zarówno ostatnia lekcja tego, że uczciwość jest podstawą, szczególnie ta cywilna oparta na sumieniu. Może od dziś zupełnie inaczej mili państwo będziecie patrzyli na stan rzeczy. Może od dziejszego dnia warto sobie uświadomić, że jeden "świrus" może mieć rację a jego motywacje pokrywały się z tym, co orzekł. Czasami warto się zastanowić nad tym, kto rzeczywiście rację mieć może.
Czy mnie oczy mylą? Kozakiewiczowi chyba się coś ostro pomyliło. Jedyną osobą wypisującą obronne posty jesteś Ty panie "dziennikarzu", damn a może adwokacie? Tak, tak Aquila miał sztucznie "symulowaną reputacją" przez jednego użytkownika, w przypadku radosława wiemy o dwóch spamerach... A i tak masz rację wszyscy widzieli jak szybko rośnie reputacja radosława i tylko jeden użytkownik Tiamat chcial się temu przeciwstawić... Do czego zresztą miał odwagę się przyznać. Muhad natomiast wolał palić niemca i wynająć adwokata Kozakiewicza, który robi z niego niewiniątko i próbuje wcisnąć wszystkim kit, że z konta o nazwie Legalize plusy radosławowi dawał rzekomo brat Muhada, który o ile dobrze zrozumiałem na forum kolokwialnie mówiąc wyłożył lachę już ponad rok temu...
Kozakiewicz i jego tłumaczenia i obłuda FTW!!!