Napisano 02.04.2010 - 18:51
Napisano 02.04.2010 - 18:58
Napisano 02.04.2010 - 19:20
Napisano 02.04.2010 - 19:36
Reputację także powinieneś zlikwidować. Postaraj się zrozumieć prostą zasadę...zabierzesz broń walczącym, to przestaną jej używać z prostego względu - nie będzie jej. Proste, to jest bardzo proste. A co pozostanie? Pozostanie tylko argument słowny. Eurycide, zrób to dla dobra "równości". Zabierz wszystkie narzędzia użytkownikom, a zrozumiesz, że to będzie Twój najlepszy ruch i do tego pozbędziesz się większości problemów.
Napisano 02.04.2010 - 19:43
Spowiedź powszechna
Oświadczam publicznie, że nabijałem reputację Muhada - było kilka dni, gdzie wykorzystałem cały limit na plusy dla niego. Amen!
O to to to - podpisuję się obiema rękami i powtarzał to będę kiedy tylko zdarzy się okazja: reputacja powinna zostać zlikwidowana.
Użytkownik vkali edytował ten post 02.04.2010 - 19:47
Napisano 02.04.2010 - 20:23
Napisano 02.04.2010 - 20:52
Temat - Parlament bez dwóch zdań.
Zachowujcie się tak dalej, bo to nawet śmieszne jest.(nie było tutaj ironii)
Mało się wypowiadam, ale dużo czytam. Muhad, człowiek, który uważa się za wysoką inteligencje, chociaż w rzeczywistości jest średnio-inteligentem, którego gwiazdeczki reputacji w ogóle nie interesująTak Muhad, wierzymy na słowo(wiem co odpiszesz za 14 dni - że mam szczeniackie teksty) Prawda wyszła na jaw, trolle są wśród nas. Aktualny system reputacji pogorszy sytuacje, więc żeby było ok. to albo usunąć rep. lub przywrócić jawną.
Mimo wszystko nie nudze się, a nawet fajnie mi się czyta. Bez Muhada - kurcze - może być jednak troche nudniej. Wracaj do nas stary!
Normalnie.
Ale chyba Kozakiewicz nie do końca rozumiesz o co chodzi - no nie? Jeżeli Muhad nabijał reputacje radosławowi tylko za pomocą swojego konta to nie ma problemu, jednak wszystko wskazuje na to, że robił to też z konta brata, więc... domyśl się... I może powinieneś trochę wyluzować, bo twój post-laurka dla Muhada jest raczej tylko pretekstem do pojeżdżenia sobie po Aquili i wszystkich, którzy mają odmienne zdanie niż twój "przyjaciel"...
Napisano 02.04.2010 - 20:54
Tłumaczę Ci, że nie ma podstaw do tego, by snuć tego typu domniemania, bo oboje korzystają z kont a jeśli masz problem z przyswojeniem tej mało złożonej informacji, to już na pewno nie jest to moja wina.
Napisano 02.04.2010 - 20:59
Mam do tego postu prawo, bo znam go osobiście i nie wchodź nam w życie osobiste z łaski swojej,
Napisano 02.04.2010 - 21:04
Napisano 02.04.2010 - 21:10
Mam do tego postu prawo, bo znam go osobiście i nie wchodź nam w życie osobiste z łaski swojej,
"Nam"? Lolz... Nowego znaczenia nabiera twoja "postawa obronna"![]()
Poza tym, jeśli to faktycznie twój przyjaciel, to chyba powinieneś z nim poważnie pogadać. Bo jeśli 28-letni, dorosły facet poświęca czas na zabawy takie jak motyw przewodni tego tematu, tzn, że chyba ma jakiś problem. Gdyby mój przyjaciel miał takie "jazdy", to pewnie by mnie to martwiło.
Napisano 02.04.2010 - 21:11
Mam do tego postu prawo, bo znam go osobiście i nie wchodź nam w życie osobiste z łaski swojej, a jeśli brakuje Ci kultury osobistej, to może czas najwyższy na odrobinę lekcji w związku z tym? Jednak doświadczenie nauczyło mnie, że niektórzy ludzie są niereformowalni.
Tłumaczę Ci, że nie ma podstaw do tego, by snuć tego typu domniemania, bo oboje korzystają z kont a jeśli masz problem z przyswojeniem tej mało złożonej informacji, to już na pewno nie jest to moja wina. Cały szum opiera się na domysłach i obsesjach na jego punkcie i to z w całej złożoności nie ja powinienem wyluzować ^^.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych