Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zmiany w reputacji

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
258 odpowiedzi w tym temacie

CzstSrkzm.
  • Tematów: 20
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Eury, mógłbyś zerknąć czy userzy+ na pewno mają te 10/2 ? Mam dziwne wrażenie, że za szybko się pojawia komunikat o wyczerpaniu limitu, a biorąc pod uwagę przeszłe "niedopisania" u tej grupy wole się swoimi "wrażeniami" podzielić :mrgreen:

Przydałaby się też informacja kiedy się licznik zeruje.

Z góry thnx.

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wszystko jest ok, limit obejmuje 24 godziny - każdy zużyty punkt "odradza" się po 24 godzinach.

#123 Gość_Agent_Tomek

Gość_Agent_Tomek.
  • Tematów: 0

Napisano

Mam takie małe pytanie. Czy dałoby się zrobić coś takiego jak legenda plusów i minusów rozwijana przy każdym poście? Myślę, że zaspokoiłoby to każdego i nadużycia zniknęłyby bez zbędnych ograniczeń.

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mam takie małe pytanie. Czy dałoby się zrobić coś takiego jak legenda plusów i minusów rozwijana przy każdym poście? Myślę, że zaspokoiłoby to każdego i nadużycia zniknęłyby bez zbędnych ograniczeń.

<Chlip> Juz o to prosilem, ale podobno na razie nie jest w planach...

Atomowy_jogurt_zagłady.
  • Tematów: 27
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Teraz moderatorzy mają tylko mnie roboty przy forum. Przedtem ludzie zgłaszali zastrzeżenia co do przyznanych punktów reputacji i mogli się odwołać. A teraz? Ja wczoraj dostałem w 1 temacie 2 - i sam nie wiem za co... Nawet nie wiem kto? Nawet nie mam jak się odwołać. Przecież nawet 1 osoba może mnie nie lubić i dawać mi cały czas minusy za nic...

dżek.

Muzyka Śnieżnych Pól

• Tematów: 280
  • Artykułów: 39
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Atomowy_jogurt_zagłady, ja parę innych osób kiedyś dostało w pewnym temacie ponad -10, jedynym pozytywnym skutkiem tamtego tematu było wyłączenie systemu reputacji na pewnych podforach.. co jak widac dało uciszenie w tym [przypomnijmy złym dla wiekszości systemie reputacji] i jakoś w miare do idzie, chodź nei powiem było mnóstwo spięć i pokazywania jaki ten system jest bee.. teraz każdy się przyzwyczaił.

moze Eury sprawdzi ocb i wyciągnie konsekwencje jeśli to jedna osoba Cie surowo każe bezpodstawnie.

Sante.

Veritas odit moras

• Tematów: 84
  • Artykułów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Słuchajcie przecież W ciągu dnia osoba może dac tylko jedną minusową reputę i 5 pozytywnych. Więc nie ma o co się kłócić. Poczytajcie sobie a znajdziecie to na forum.

#128 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

ja parę innych osób kiedyś dostało w pewnym temacie ponad -10,

Phi ja dostałem w temacie o ewolucji 14 minusów plus jeszcze te, które niwelowały plusy czyli będzie ponad 20 :P

Atomowy_jogurt_zagłady.
  • Tematów: 27
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No w sumie to tylko cyferka pod nazwą wyświetlaną... Pewnie sobie kiedyś odbije te 2- od jakiegoś użytkownika, ni rusz ode mnie jakimś trafem minusika dostanie. Ale nie pokojący jest handel punktami, ale tego się nie da chyba powstrzymać... Nawet jak by ktoś taki podał powów to by wpisał byle co. W sumie gdzieś to mam co jakiś koleś o mnie myśli. Ale chciał bym wiedzieć chociarz za co dostałem te punkty.

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przedtem ludzie zgłaszali zastrzeżenia co do przyznanych punktów reputacji i mogli się odwołać. A teraz? Ja wczoraj dostałem w 1 temacie 2 - i sam nie wiem za co...

Dwa minusy to jeszcze nie powód do płaczu. Jeśli jednak ktoś ma wątpliwości i zauważył, że traci punkty każdego dnia to proszę o kontakt na PW (kilka spraw jest w toku). Jeśli to spamer to da się go namierzyć.

Witchfinder General.
  • Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja miałem 6 na plusie, wypowiedziałem swoje zdanie w pewnym temacie niezgodne ze zdaniem "ogółu" i dostałem minus 12 ;| Chyba nie tak to powinno działać...

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Czy w obecnym systemie reputacji da sie wlaczyc opcje: kto i komu daje "+" i "-" 

Zeby bylo np napisane Uzytkownik "Kowalski" dostal lacznie 5+ od XXX 3+ od YYY 2+ od GGG, i łacznie 2- od WWW i tak dalej...

Obecny system jest po prostu malo sprawiedliwy i to dotyczy wielu uzytkownikow. Napisze cos co w sumie tylko najwyzszy mod moze sprawdzic, ale wg. mojej wiedzy na forum zaczynaja sie tworzyc kolka wzajemnej adoracji. A to chyba nie o to chodzi...

Paweł.
  • Tematów: 22
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Obecny system jest po prostu malo sprawiedliwy

Tu administracja ustala co jest sprawiedliwe, a co nie ;)

#134 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Reputacja nie daje korzyści. Powinna być całkowicie zlikwidowana.

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ale nie zostanie i już dawno przestano wałkować ten temat, więc dajcie sobie spokój.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych