Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zmiany w reputacji

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
258 odpowiedzi w tym temacie

martius.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Proszę o ponowne ustalenie rozejmu xD Nie warto się przejmowac takimi głupotami, ja tam moge mieć nawet i tysiąc minusów, moge się nimi podetrzeć i tyle :)

Fenio.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no proszę. Dodałem nowy film do filmoteki i zaraz potem otrzymałem -1 reputację. Nie wiem za co, nie mam pojęcia co jest nie tak, a mimo to patrząc na to dostaję strasznej ku**icy. Żal dzieci neo i ich rodziców. Dla mnie jest to bezsensu i bezsensu pozostanie.

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

no proszę. Dodałem nowy film do filmoteki i zaraz potem otrzymałem -1 reputację. Nie wiem za co, nie mam pojęcia co jest nie tak, a mimo to patrząc na to dostaję strasznej ku**icy. Żal dzieci neo i ich rodziców. Dla mnie jest to bezsensu i bezsensu pozostanie.

Nie dostales "-" za wklejenie filmu, tylko ktos zminusowal Cie, chyba, za przeklinanie w innym temacie

#139 Gość_Muhad

Gość_Muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Wy to macie nakićkane z tą reputacją. Walicie plusy za offtopy Mariusha a kiedy chcę uzyskać odpowiedź na pytanie to walicie minusami. Kółeczko wazelina...tak to mogę nazwać.

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@up
za rękę Cię nie złapałem, ale jakoś mi się nie chce wierzyć, że z tego drugiego konta nie podbijałeś sobie reputacji...

Użytkownik D.B. Cooper edytował ten post 07.02.2010 - 17:56

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie będę mówił, kto w 1 dzień (24 godziny, jakby ktoś nie zrozumiał) zrobił reputację z -1, do 42, a następnie przez tydzień do ~65. Tym bardziej nie będę nawet dociekał, jak to się stało :D

Użytkownik Yawgmoth edytował ten post 07.02.2010 - 17:59

#142 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Jeśli o mnie chodzi, to ja mam tu jedno konto.
I nie zmieni to faktu, że to latanie śmieszne z reputacją jest godne politowania :)

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja też swego czasu, za początków reputacji w takiej formie jak jest teraz, byłem minusowany na potęge. Potem w czasie kilku dni dobiłem do 70+ reputków z ok zera. :P To chyba tak działa że ludzie plusują kogoś kto jest minusowany za poglądy.

butibu.
  • Tematów: 20
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

To chyba tak działa że ludzie plusują kogoś kto jest minusowany za poglądy.

Oraz minusują kogoś kto krytykuje za poglądy.

#145 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Tu nie minusuje się za poglądy tylko za sympatie i antypatie. Taką tu mamy rzeczywistość.

Lia.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Muhad, nie zawsze, ale masz rację w tym co powiedziałeś, niestety... Taki system nigdy nie będzie obiektywny. Reputacja byłaby tylko szczera i prawdziwa, gdyby posty nie posiadały podpisów w formie nicka - czyli byłyby anonimowe. Jestem ciekawa jak by się wtedy potoczyła "punktacja"... :roll:

#147 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Coś czego nie widać nie ma, więc można oszukiwać. Jeśli coś jest jawne, to znak że zostawi się ślad. Ja i tak wiem, że te cyrki z reputacją, to zabawa dorosłych dzieci :) ----> Mariush, Lynx, Iron, itp, itd :)

Użytkownik Muhad edytował ten post 08.02.2010 - 11:19

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Coś czego nie widać nie ma, więc można oszukiwać. Jeśli coś jest jawne, to znak że zostawi się ślad. Ja i tak wiem, że te cyrki z reputacją, to zabawa dorosłych dzieci :) ----> Mariush, Lynx, Iron, itp, itd :)

Ale Ty jestes dziecko... jak rany... napisz no posta do E. niech Ci zrobi wydruk, kto i kiedy dal Ci + i -, skomlisz o ta reputacje... a piszesz, ze Ci wisi. Napisz wreszcie ze Ci na niej zalezy, bo zaczynasz byc komiczny...

#149 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Każdy myśli po sobie, więc wiesz ;)

Chodzi o zasady, jakieś wartości. Poprzez takie akcje jakie wartości przez was przemawiają?
Ty tak jak Lynx łazisz za moimi tematami i tylko zaśmiecacie tematy. Któremuś to wytknę to od razu masa minusów. W poważaniu mam te minusy.

Ja nie odpuszczam dla zasady, bo w przeciwieństwie do co niektórych ja je posiadam.

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Muhad ja sie z Toba zgadzam na pewno w jednym: ze ten system reputacji jest w wielu przypadkach niesprawiedliwy, i juz wczesniej pisalem o tym w temacie, proponujac zmiany. Ale to nie ja decyduje o tym czy one beda czy nie. 

Tak wiec pisz do E. niech cos z tym zrobi... ale przestan juz pisac, ze Ci na reputacji nie zalezy bo Ci zalezy i to widac.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych