a Super Moderatorzy? To kto w takim razie zablokował vkali komunikator? No Eurycide na pewno tego nie zrobił.
Pewnie się spodziewasz, że zaprzeczę i tu się zdziwisz, ale... tak
Przeczytaj sobie swoje posty ze stycznia. Obecnie prezentujesz szczyt elokwencji, w porównaniu do nich, choć czasem nadal Ci się coś wymsknie.
To poczytaj posty balas, Pazi, QQRIVERA, Tiamata i innych, które posiadały takie teksty, jak świr, chory psychicznie i inne niewybredne tekściki.
Aquila stosuje często chamski cynizm. To, że nie robi tego w prostacki sposób nie znaczy, że nie obraża. On po prostu nie przekracza granic nazewnictwa.
Pokaż mi gdzie Aquilla kogoś obraża. Nie wiem, możesz nawet temat założyć, w swoim stylu. Zbierz tam te ataki, jakich dopuszczał się notorycznie Aquilla, zamiast odnieść do argumentów. Naświetl to. Niech mit stanie się prawdą, jak to było z Troją.
Minusy nie dostaje się tylko za obrażanie, czego sam jestem przykładem. Potraficie dać mi 3 minusy nawet za post, w którym nie ma ani jednej personalnej uwagi.
Żal możesz mieć tylko do siebie, bo pierwszy głos o to, że wchodzisz na konto brata podniósł Tiamat, a Ty nie zaprzeczyłeś, nawet po moim poście wtórującym Tiamatowi, bo po prostu zostałeś przyłapany na gorącym uczynku. Dopiero teraz zaprzeczasz, co dla mnie jest niewiarygodne.
Żal - wow. Pojechałeś teraz typowym onet.pl Wiesz kto posługuje się takimi określeniami typu żal.pl lub poka cycki.pl? Miałem kretyna w pracy kilka lat temu ze wsi, który używał takich określeń do kobiet. Typowy frustrat i prostak. Nie sugeruje Tobie nic, ale takimi określeniami posługują się dzieci, które mają pstro w głowie i nic więcej.
Mój chrześniak grał w taką grę Metin. Raz przeczytałem chatroom i co chwila było można zobaczyć teksty.
O jaki żal...itp. a to teksty gówniarzy po 10 lat.
I do nieczego nie zostałem przyłapany. Do niczego się nie przyznałem. Nigdzie nie napisałem, że wszedłem na konto brata. Brat sam wchodzi na swoje konto i mówię Ci to oficjalnie.