Skocz do zawartości

Zdjęcie

EMO - czy są tacy ludzie jak ja??

• Zamknięty Temat jest zamknięty
70 odpowiedzi w tym temacie

MagicFeeling.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

prabab:
Najczęściej samotność, kłótnie z osobami, na których mi zależy...Tak naprawdę to wiele rzeczy. Nawet zdarza mi się, że boli mnie szczęście innych...

Cumulonimbus.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jesli nie ma rozwiazania to tez to nie ma problemu, wiec skoro masz tak wielki problem, musi byc jakies proste rozwiazanie, wielu ludzi ma takie problemy jak ty, ale jak widac nie tna sie po katach. Po mnie wszystko splywa ja po kaczce, a kazde zle wspomnienie usuwam z pamieci i nie mam takich problemow lub sie z nich smieje, to jest chyba jakies blogoslawienstwo dla mnie...

#33 Gość_prabab

Gość_prabab.
  • Tematów: 0

Napisano

prabab:
Najczęściej samotność, kłótnie z osobami, na których mi zależy...Tak naprawdę to wiele rzeczy. Nawet zdarza mi się, że boli mnie szczęście innych...

Musisz znaleźć sobie jakiś fundament, na którym będziesz się opierać. Nie możesz do tego celu używać znajomych, bo - jak widzisz - różnie z nimi bywa.

Grasz może na jakimś instrumencie? Jak tak, to spróbuj zaczepić się do jakiegoś zespołu na przykład. Nie? To zacznij się uczyć grać :) . Umiesz rysować? Otwórz jakąś internetową galerię! Umiesz pisać? Pisz jakiegoś bloga [pozytywnego!]. Lubisz robić zdjęcia? Publikuj i dawaj innym do oceny! :)

Kiedy będziesz uzewnętrzniać się swoją pracą, a inni będą to doceniać (i zapewne także chwalić), z całą pewnością podbudujesz się na duchu. No i stworzysz trwały fundament, dla którego "warto żyć" :) .

MagicFeeling.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Grasz może na jakimś instrumencie? Jak tak, to spróbuj zaczepić się do jakiegoś zespołu na przykład. Nie? To zacznij się uczyć grać :) .

chciałam grać na perkusji, gitarach (akustyczna, elektryczna i basowa), ale niestety nie stać mnie na żadną z tych rzeczy :(

Cumulonimbus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tak na marginesie

jesli to ty na tym zdjeciu, to jest dosc ladna dziewczyna, powiedz nie jest ci wstyd chodzic z pokaleczonymi rekami w lato?

MagicFeeling.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wielu ludzi ma takie problemy jak ty, ale jak widac nie tna sie po katach.

Myślisz,że wszyscy ludzie, którzy się tną to chodzą po ulicach i mówią "eeejjj a ja się tnę!!! Ludzie, patrzcie na te krwawe pręgi na moim ciele!!" Przecież tak nie jest...To skąd wiesz, że się nie tną??

#37 Gość_prabab

Gość_prabab.

Napisano

chciałam grać na perkusji, gitarach (akustyczna, elektryczna i basowa), ale niestety nie stać mnie na żadną z tych rzeczy :(

Dołącz się do jakiegoś zespołu, napewno Ci pożyczą sprzęt ;) .

Cumulonimbus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak przychodzi lato to jakos nie spotkalem jeszcze osoby ktora by sie ciela, chyba ze robia to w intymnych miejscach np: auććc nawet nie chce o tym myslec

MagicFeeling.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tak na marginesie

jesli to ty na tym zdjeciu, to jest dosc ladna dziewczyna, powiedz nie jest ci wstyd chodzic z pokaleczonymi rekami w lato?

tak to ja na tym zdjęciu...A w lato są różne sposoby na ukrycie takich rąk... Ślady po żyletce wyglądają dokładnie tak jak po podrapaniu przez kota...

Dołącz się do jakiegoś zespołu, napewno Ci pożyczą sprzęt ;) .

Nawet żadnego nie znam niestety:( A szukałam... Jestem z okolic Elbląga, mieszkam nad Zalewem wiślanym...Jeśli ktoś zna jakiś zespół z tego rejonu to prosiłabym o jakieś info.

#40 Gość_prabab

Gość_prabab.

Napisano

Nawet żadnego nie znam niestety:(

Zawsze możesz założyć bloga. Ot - http://blogger.com <- do usług. Ale w takiej sytuacji pamiętaj, żeby pisać tylko o tym, co Ci się dobrego wydarzyło...

Cumulonimbus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tak to ja na tym zdjęciu...A w lato są różne sposoby na ukrycie takich rąk... Ślady po żyletce wyglądają dokładnie tak jak po podrapaniu przez kota...

pytalem sie o wstyd, a nie o sposoby ukrywania.

dziewczyno popatrz do lustra, krzyknij jestem piekna i skoncz z tym durnym kaleczeniem sie, dobrze by tez bylo znalezc sobie faceta, ktory cie rozumie i pomoze w trudnych chwilach i gdy siegniesz po zyletke zrobi ci terapie wstrzasowa

MagicFeeling.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zawsze możesz założyć bloga. Ot - http://blogger.com <- do usług. Ale w takiej sytuacji pamiętaj, żeby pisać tylko o tym, co Ci się dobrego wydarzyło...

Dzięki wielkie :) Pewnie skorzystam z Twoich rad...Bo nawet mnie czasem drażni to, że nie umiem inaczej poradzić sobie ze złymi emocjami. Tylko żyletka w dłoń i...

dziewczyno popatrz do lustra, krzyknij jestem piekna i skoncz z tym durnym kaleczeniem sie, dobrze by tez bylo znalezc sobie faceta, ktory cie rozumie i pomoze w trudnych chwilach i gdy siegniesz po zyletke zrobi ci terapie wstrzasowa

Miałam faceta i co z tego wyszło?? Jeszcze więcej bólu...Nie rozumie mnie nikt, wszyscy negatywnie podchodzą nawet do prośby "nie wychodź, nie chcę być sama". Myślisz, że łatwo mieć kogoś, kto naprawdę rozumie Twoje problemy?? Jeśli masz kogoś takiego to gratuluję szczerze.

Cumulonimbus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja rozumie Twoje problemy, ale nie moge pojac dlaczego tak a nie inaczej starasz sie je rozwiazywac, ja nie mam przyjaciol, nikogo i jest mi z tym swietnie, bo uwazam ze na nikim nie mozna polegac.

a co do faceta, to oni raczej wola proste laski, ktore dadza sie przeleciec na 1szej randce, a widzac jakie problemy ma 2 polowa to biora nogi za pas, niestety takich jest wielu...

MagicFeeling.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a co do faceta, to oni raczej wola proste laski, ktore dadza sie przeleciec na 1szej randce, a widzac jakie problemy ma 2 polowa to biora nogi za pas, niestety takich jest wielu...

byłam z nim dwa lata i to dlatego jeszcze boli, bo go widuję...ciągle myślę o tym, że go kocham a on już tego chyba nie odwzajemnia...I teraz już od miesiąca nasza znajomość przypomina bardziej grę niż uczucie...

Mały..
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Macie problemy :/ Ja mam podobnie ale nie jest to dla mnie powód do cięcia się. Zostałem już wiele razy oszukany, zdradzony lub po prostu moje staranie szły na marne. Ale to nadal nie jest powód do targnięcia się na swoje życie. Jeżeli jeszcze raz będziesz chciała się pociąć to pomyśl ile jeszcze może Cię w życiu spotkać. I tego dobrego i złego. Takie jest życie. Live is brutal and sometimes kopas w dupas. Co do chłopaka to go olej. Poszukaj sobie kogoś. Albo nie, nie szukaj. Jak nie szukasz to najczęściej znajdujesz!

A więc "carpe diem" i nie przejmuj się pierdołami. Na pewno jesteś super osobą tylko może jeszcze o tym nie wiesz. Nie staraj się być emo na siłę. Bądź po prostu sobą i kochaj ludzi. Make love not war :)

POWODZENIA :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych