Napisano 30.05.2007 - 21:42
Napisano 30.05.2007 - 22:57
Napisano 31.05.2007 - 07:45
Napisano 31.05.2007 - 08:22
Napisano 31.05.2007 - 11:05
Cześć
Droga Szado, nie było moim założeniem urazić Cię lub zniechęcić do działania, ale najwyraźniej tak to odebrałaś, widocznie mój sposób komunikacji z Tobą był nie najlepszy z mojej strony, za co Cię bardzo przepraszam. Zwracając się do Ciebie miałam na uwadze Twoje dobro i osób które są bardzo zainteresowane uczestnictwem w zlocie. Uważam również, że Twój zapał i zaangażowanie nie może pójść na marne i mam nadzieję, że będziesz mogła to wykorzystać przy organizowaniu zajęć już na miejscu, bo koordynator z pewnością się przyda smile1.gif
Wolę uczestniczyć w imprezie którą firmuje i organizuje osoba pełnoletnia, a to tylko dla dobra Tej osoby i innych uczestników. Wybacz ale mam wrażenie że nie rozumiesz powagi tej sprawy. Organizatorem może być Cisz formalnie jeżeli się na to zgadza, a Ty za jej zgodą i Twoich rodziców pod jej opieką możesz się wszystkim zająć nie inaczej wybacz. Jeżeli jakakolwiek osoba pełnoletnia napisze na forum że bierze odpowiedzialność za Twoje działania to wówczas będzie ok, jeżeli masz pozwolenie od Euryego to też powinna widnieć taka wzmianka od niego.
Co do mojego uczestnictwa w zlocie to nie jestem pewna, gdyż jest to okres bardzo pracowity dla mnie, będę wiedziała bliżej sierpnia , ale postaram się przyjechać choć na jeden dzień, bo mam blisko.
Pozdrawiam
Ok to poproszę o oficjalną wypowiedź na forum Cisz że powierza Ci całą organizację i jest odpowiedzialna za Twoje działania. Mam nadzieje że Twoi rodzice o tym wiedzą bo formalnie to ich zgoda jest potrzebna dla Cisz.
Widzisz nie boję się o to, czy coś potrafisz zrobić, bo co do tego nie mam wątpliwości.
Natomiast obawiam się że nie masz pojęcia jaką bierzesz na siebie odpowiedzialność, którą niestety musisz obciążyć formalnego organizatora. Cisz daje ci pozwolenie na organizację ,ale jak coś będzie nie tak to ona będzie za to odpowiadać i to biorę pod uwagę bo jest to nieuczciwe.
Nadmienię jeszcze, że zlot firmujecie nazwą Paranormalne.pl i tutaj zgodę na takiego organizatora musi wyrazić administrator.
Obawiam się że bladego pojęcia nie masz o tym co teraz robisz. Gdybyś tak naprawdę była odpowiedzialna to nie brała byś się za to bez oficjalnej zgody Euryego i Cisz, tym bardziej że sama Cisz napisała wczoraj że się tym zajmie tylko musi przejąc od Ciebie to co już zrobiłaś. Nie umiesz się z tym pogodzić i stosujesz samowolkę. Moja droga myślę i to nie tylko o sobie w przeciwieństwie do Ciebie mam na względzie dobro innych. Masz najwyraźniej chore ambicje a to Cię może wprowadzić w kłopoty. Zorganizować zlot to nie tylko hotel i miejsce, to przede wszystkim ludzie za których bezpieczeństwo odpowiada organizator, nie dociera do Ciebie. Moje chore zdanie jak to nazwałaś wynika ze znajomości prawa które stanowi że osoba do ukończenia 18 roku życia nie ma pełnej zdolności do czynności prawnej, jaką poniekąd jest każda umowa nawet ta ustnie zawarta. Wyrażając chęć na zorganizowanie zlotu zawierasz z potencjalnymi uczestnikami i adminem forum umowę, której w świetle prawa nie możesz zawrzeć.
To co piszę do Ciebie nie jest opinią tylko czystym faktem, a ich sensem jest to, że niestety nie jesteś pełnoletnia, choć bardzo byś już chciała. nie moja to wina że nie umiesz się z tym pogodzić. Nie opinia jest tutaj ważna, a to ile masz lat.
Napisano 31.05.2007 - 11:23
Napisano 31.05.2007 - 11:30
Napisano 31.05.2007 - 11:45
Jestem za, poza tym to trochę nie fair..Szada nie piszę że jesteś zła, ale skoro umieściłaś moje listy to umieść też i swoje, ponieważ w obecnej formie moje trochę tracą na znaczeniu.
Możesz pomagać Cisz.Czy naprawdę nie możemy zrobić umownego "organizatora"?
Czy ja naprawdę jestem aż taka zła?
Jakieś pomysły?
Wiadomości do Eurego oraz Cisz zostały wysłane...
Napisano 31.05.2007 - 11:52
Napisano 31.05.2007 - 12:08
Masz kogoś konkretnego na myśli?Szczerze mówiąc był bym spokojniejszy, gdybyś Szada pomagała komuś, kto ma doświadczenie w organizowaniu takich imprez.
cisz jest pełnoletnia o ile mi wiadomo.Nie jest wymagane pełnomocnictwo na piśmie, wystarczy ustne. Ale musi być. Eury nie może udzielić pełnomocnictwa osobie niepełnoletniej
Dlatego wszystkim zajmie się cisz, która może pojechać na miejsce bo stamtąd pochodzi i wszystko uzgodnić.Zwykle kiedy organizowałem imprezy w nowych miejscach musiałem choć raz jechać do miejsca imprezy, przed samą imprezą.
Napisano 31.05.2007 - 12:08
Napisano 31.05.2007 - 12:10
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych