I Zlot VRP - Lato 2007
miejsce zlotu: Kraków lub okolice
termin zlotu: 3 dni, od 31 sierpnia do 2 września, ze względu na liczne prośby użytkowników pracujących
Jest to wstępny zarys tego jak będzie wyglądał zlot!
Wpisowe : 15 zł, suma ta pokryje wszystkie koszta związane z organizacją, reszta nie pójdzie na moje konto tylko zostanie przesłana na konto forum
Na zlot mogą jechać osoby, które urodziły się do 1989r. włącznie.
Jeśli jesteś niepełnoletni, możesz jechać tylko z osobą pełnoletnią, która będzie brała za ciebie odpowiedzialność.
Pracujemy jeszcze nad ustaleniem miejsca noclegowego, ponieważ znalazłam super miejsce XVIII w Dworek, jednak jest on 25km oddalony od Krakowa. Nie chcemy spać w centrum - wiadomo, ceny za noc.
Jeśli znasz dobre i tanie miejsce to proszę o informacje!!
Wydaje mi się, iż suma max. 50 zł na noc odpowiada wszystkim, tak więc szukamy miejsc gdzie nocleg nie przekracza kwoty 50 zł.
Wyżywienie we własnym zakresie, nie opłaca się płacić (sensowne stwierdzenie) 30 zł na wyżywienie jeśli niektórym wystarczy własny prowiant.
Obowiązkowymi rzeczami w planie zlotu jest:
~Ognisko integracyjne
Tegoroczna edycja zlotu, będzie max. skupiona na integracji oraz poznaniu nas ze sobą. Jest to próba dla nas wszystkich - tych, którzy bardzo chcą się poznać; jak i spr. się w sytuacji stresowej (kontaktu z wrogiem z forum) Ale mam nadzieje, że mimo wszystko będziecie wspominali cała imprezę bardzo miło i razem będziemy pracowali nad planem przyszłorocznego zlotu.
Zamierzam zrobić godzinne rozmowy na tematy para, jednak są potrzebne osoby prowadzące debaty na dany temat, jeśli czujesz się na siłach zgłoś swój temat
Wszelkie pomysły, skargi, prośby, sugestie etc. Tutaj lub do mnie