Skocz do zawartości

Zdjęcie

dziwne numery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
73 odpowiedzi w tym temacie

banan_.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wmówiliście mi, że to może być jakieś dziwne :D
czytam, czytam a po chwili patrzę na zegar (pierwszy raz od ok. pół godziny) a tu... 14:14 ;]
  • 0

Gaahl.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak by ludzkość została przy tradycyjnym zegarku tarczowym to by niy było takich problemów:P a co do tych 666 to ostatnio kupowałem bułki w sklepie a ekspedientka mi mówi: 6,66zl:D
  • 0

Santeri.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja dziś zauważyłem że jeszcze 2007 dni do 21.12.2012. To nie moze byc przypadek że jest rok 2007 i jeszcze 2007 dni do godziny0. Dzisiejszy dzień jest szczególny :>
  • 0

Ametyzd.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ametyzd, w takim wypadku kocha się we mnie połowa kobiet na świecie.

A bo to musi być za każdym razem inna osoba?
Zresztą co to szkodzi, taka popularność. ; P
  • 0

MałoLat.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie przez jakieś 6 miesięcy prześladowała liczba 44. Była wszędzie, w szkole, w domu itd. Ale kiedy przestałem o tym myśleć to zniknęło ;)
A jeżeli chodzi o godziny to przecież dobrze wiemy że w naszym ciele jest zegar biologiczny i to właśnie dzięki niemu spoglądasz na zegarek o tej czy o tej godzinie.
  • 0

Gaahl.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

co do tej liczby 44:P mnożąc ją razy 2 wychodzi liczba 88. ósmą literą w alfabecie jest "H" czyli 88 mozna zapisac jako "HH" czyli "Hail Hitler" moze jestes nazista:P tak wiec z liczbami mozna wszystko:P więc ja uwazam ze godzina np: 11:11 czy 15:15 raczej nie maja zadnego wiekszego znaczenie:P
  • 0

#52 Gość_Queen Inga

Gość_Queen Inga.

Napisano

No jasne, grunt, to dobrze zakombinować. :roll:
Tak już jest , że jeśli się czegoś nieświadomie obawiacie lub czekacie na coś, zwracacie na to większą uwagę. Stąd te wszystkie zbiegi okoliczności, nazywane przez was prześladowaniami. :cafe:
  • 0

MałoLat.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

co do tej liczby 44:P mnożąc ją razy 2 wychodzi liczba 88. ósmą literą w alfabecie jest "H" czyli 88 mozna zapisac jako "HH" czyli "Hail Hitler" moze jestes nazista:P tak wiec z liczbami mozna wszystko:P więc ja uwazam ze godzina np: 11:11 czy 15:15 raczej nie maja zadnego wiekszego znaczenie:P

hmm...Nazistą nie jestem, nie przepadam za Hitlerem :mrgreen: Można różne liczby tłumaczyć na różne sposoby.
  • 0

szabla.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

patrze teraz na zegarek i też mam 00:00:D
a szczerze mówiąc to też tak często mam, albo dostaje jakieś ważne sms, czy wiadomości na gg własńie o takich godzinach...ale nie zastanawiałem się nigdy nad tym ze to coś wyjątkowego, nietypowego...poprostu zbieg okolicznosci...
  • 0

didii.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tak mam od kilku lat, ale przyzwyczaiłam się do tego. Nie jest to ani przerżające, ani już dla mnie dziwne - po prostu tak jest. Nie doszukuję się w tym głębszej treści... Jednak czasami wydaje mi się, że to jest tak jakby potwierdzenie ścieżki, którą w życiu podążam - tak mówi moja fantazjująca część, a czasami obarczam za to odpowiedzialnością moją podświadomość - tak mówi racjonalna. Tak się do tego przywyczaiłam, że gdy spojrzę na zegarek i jest inaczej, to wtedy wydaje mi się właśnie dziwne. Mojego pierwszego post'a na tym forum zaczęłam pisać o 1:11 i to też całkiem normalne dla mnie. Wielu osobom to się przytrafiło. Mój brat też tak ma, o czym dowiedziałam się całkiem niedawno, podczas wspólnej jazdy samochodem. Mówimy o tym, że jest to zabawne. Nie ma się co doszukiwać w tym głębszej treści. Ot, jest to zabawne..
Pozdrawiam.

p.s.
Nie mam wprawy z użytkowaniem forum , więc proszę o wybaczenie wszealkich błędów lub też faux pas.
  • 0

UFO-man.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wy tylko zapamiętujecie powtarzające się 2 cyfry i tyle. Ja miałem kiedyś takie coś że jak ktoś się mnie zapytał która godzina mówiłem: - Nie_wiem, ale coś koło (np.) 13.47. Potem ten ktoś zapytał się kogo innego, czyli za jakies 30 sekund, to albo jeszcze była ta 13.47, albo kilka minut obok tego. :...:
  • 0

Maru.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

mnie prześladuje telefon, wszędzie ze mną jest.....

temat już był xD http://www.paranorma...?showtopic=4216
  • 0

Zyzio.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To zwykłe przypadki ;) Uważam że powtarzające się liczby o niczym nie mówią, ale każdy sądzi inaczej :D
  • 0

FILA.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja też uważam że to jest zwykły przypadek.Chyba że ktoś wieży w numerologie to niech się zgłosi do wrozki ona mu przepowie przyszlość.Może się okaże ze te cyfry maja jakieś znaczenie.
  • 0

illogical.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tez tak mam. Zawsze jak patrze na zegarek to jest jakas dziwna godzina. Zazwyczaj 12:21 albo 21:12 ;) Poza tym męczą mnie numery 6, 9, 12, 21 (czyli wielokrotności trójki). Np. urodziłam sie 6.12 mój numer w dzienniku to 21 kiedys mieszkałam pod 9 mieszkania 3 itp. itd. mozna tak wymieniać godzinami. Nie sądze że to przypadek skoro meczy mnie przez całe moje dotychczasowe życie. :P Wystarczy sie z tym oswoić.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych