Skocz do zawartości

Zdjęcie

dziwne numery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
73 odpowiedzi w tym temacie

Millowisck.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mnie to zjawisko męczy od około 5 lat , codziennie kilka razy trafiam na " równe godziny " np. wczoraj , obudziłem się o 10:10 , potem trafiłem na 11:11 , przedwczoraj 09:09 , 10:10 , 11:11 . 20:20 , 21:21 , 22:22 i w tym wcale nie chodzi o to że co chwilę patrzę na zegarek , po prostu bardzo często trafiam na takie godziny i nie wiem jakie to ma znaczenie bo nic niezwykłego oprócz równych godzin mnie nie spotyka :D , co najwyżej znajomi mają polew z tego xD . Najlepsze są sytuacje kiedy mówię o tej " równości " kolejnym osobom i za chwilę sprawdzam godzinę a tu np. 12:12 etc. Ktoś wie coś więcej o takim zjawisku i jakie może mieć znaczenie ?? To się zdarza codziennie i ma około 80% skuteczności ( bardzo rzadko sprawdzam godzinę , kilka razy dziennie )
  • 0

Jose_Arcadio.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zegarki tak maja :)

12:34 , 23:45, 12:12 ,12:21... itd mamy tylko 10 cyfr więc łatwo znaleść jakąś dziwną godzine

a jeśli chodzi o 666 to zawsze doszukujemy się czegoś dziwnego bo w końcu diabolo czuwa :]
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Co jest magicznego w liczbie 55? Ja patrze na godzine 19:33 jezuu, 33 umre jutro..
  • 0

Olbrzym.
  • Tematów: 40
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

to' znaczy ze jestes medium...
ale chcialbym miec taki internet zeby szybkosc sciagania mogla dojsc do 666 mb/s

A o 19:33 to zaczynaja sie fakty w TVN mimo iz mowia ze sie zaczynaja o 19:30 ale sie zaczynaja 3 minuty pozniej niz wiadomosci w TVP1
  • 0

Okruch.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja prawie codziennie widzę godzine 9.37 i 21.37... i co w tym dziwnego? (po za tym, że jest to godzina śmierci J.P. II)

Ale jakoś się tym nie przejmuje, jak dla mnie to poprostu przyzwyczaiłem się do patrzenia na zegarek o 21:37.
  • 0

m4r1u5z.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale jakoś się tym nie przejmuje, jak dla mnie to poprostu przyzwyczaiłem się do patrzenia na zegarek o 21:37.

po prostu zwracasz na to wieksza uwage.
  • 0

NO_NAME.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

mi kumpele mówiły ciągle się trafia na "równe godziny" to ktoś sie w tobie zakochał ;)
  • 0

Fox Mulder.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawe że często trafiam na różnych forach że ktoś napisał posta akurat o 20.12 :P Albo trafiam czasem na godzinę 6.66.
  • 0

NO_NAME.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

trafiam czasem na godzinę 6.66.

to rzeczywiście bardzo dziwne, zwykła godzina ma 60 minut ;)
  • 0

Berith.
  • Tematów: 26
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Człowieku, przecież to Fox Mulder, dla niego godzina składa się ze 100 minut ;p

A co do tej 20.12 na forach to jest to również bardzo dziwne, szczególnie gdy forum jest duże, a ludzie aktywni...
  • 0

Princess.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A co to znaczy, kiedy zazwyczaj widzi się te godziny: 11:11; 22:22? ;)
  • 0

KaśkaK.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A co to znaczy, kiedy zazwyczaj widzi się te godziny: 11:11; 22:22? ;)

że jest 11 minut po 11 i 22 po 22
albo 22:22 ,że najwyższa pora spać :)
...a co to znaczy?znaczy, że mamy szczeście do spojrzenia na zegarek o tej porze lub, że odrazu widzimy w tym coś niezwykłego. :roll:
  • 0

Taco.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nic w tym dziwnego, mam tez tak czasem ^^
Zaczal bym sie bac jakbym mial na zegarku godzine 6:66 ^^
  • 0

Ametyzd.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właśnie, właśnie, jak się spojrzy i godziny i minuty będą takie same, to znaczy że ktoś nas kocha. Trochę jak z czkawką albo uszami. ; P Więc jak zobaczę taką godzinę, to tylko się cieszę, 'o, jak fajnie, że spojrzałam, jak jest taka fajna godzina'.
A jak zobaczę 666 to tylko mnie to bawi. Tak to jest, jak w klasie ma się ludzi, którzy na kolegę mówią szatan/StaHan i ciągle piszą na tablicy 666, i jak ktoś ma dostać ocenę, to oczywiście szóstkę, a chłopak, który ma szósty numer w dzienniku też jest "naznaczony" xD
  • 0

Berith.
  • Tematów: 26
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ametyzd, w takim wypadku kocha się we mnie połowa kobiet na świecie. Zwykły przypadek, sztuczka podświadomości, czy jak by to nie nazwać. Wątpie aby miało to związek z tym że ktoś nas kocha.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych