Napisano 20.02.2018 - 09:04
Napisano 20.02.2018 - 10:36
Nie znam podobnych przypadków ale ciekawe te wizje. Napisz nam od jak dawna się pojawiają i kiedy nasilają. Czy podczas stresu czy może wręcz przeciwnie gdy jesteś rozluźniony. Czy wizje które widzisz to obrazy całkowicie obce czy kiedyś je już widziałeś?
Napisano 20.02.2018 - 11:06
Czyli pojawiają się podczas relaksu, o to właśnie mi chodziło. Tak przez głowę przeszła mi myśl o deja vu dlatego zapytałam Cię czy kiedukolwiek widziałeś wcześniej te obrazy, ale skoro twierdzisz, że widzisz je pierwszy raz to naprawdę nie wiem skąd się to bierze. Myślę jednak, że motyw z kręcącą się karuzelą (ważna uwaga - ponura) kojarzy mi się z kadrem z filmu Sierociniec, tam właśnie widziałam taką ponurą aurę, do tego skrzypienie starej karuzeli lekko bujającej się przez wiatr. Być może Twoje wizje to nic innego jak kadry z filmów dawno obejrzanych i w podświadomości zapamiętanych? Nie jestem specjalistą mogę tylko gdybać w poszukiwaniu prawdziwej odpowiedzi radzę udać się do specjalisty.
Napisano 20.02.2018 - 12:14
Czyli pojawiają się podczas relaksu, o to właśnie mi chodziło. Tak przez głowę przeszła mi myśl o deja vu dlatego zapytałam Cię czy kiedukolwiek widziałeś wcześniej te obrazy, ale skoro twierdzisz, że widzisz je pierwszy raz to naprawdę nie wiem skąd się to bierze. Myślę jednak, że motyw z kręcącą się karuzelą (ważna uwaga - ponura) kojarzy mi się z kadrem z filmu Sierociniec, tam właśnie widziałam taką ponurą aurę, do tego skrzypienie starej karuzeli lekko bujającej się przez wiatr. Być może Twoje wizje to nic innego jak kadry z filmów dawno obejrzanych i w podświadomości zapamiętanych? Nie jestem specjalistą mogę tylko gdybać w poszukiwaniu prawdziwej odpowiedzi radzę udać się do specjalisty.
Napisano 20.02.2018 - 14:26
Yoavek, a może to jakieś ,,przebłyski'' z poprzedniego wcielenia? Oczywiście zakładając, że wierzy się w reinkarnację...
Ciężko powiedzieć co to może być i te wizje czego mogą być efektem? Gdybać można wiele na ten temat, ale przyznam, że to ciekawe.
Napisano 20.02.2018 - 16:59
Napisano 20.02.2018 - 17:46
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych