Oceniasz nie dość, że mój wiek na podstawie faktu, że próbuję bronić własnej tezy to w dodatku Twoje zachowanie nie odzwierciedla Twojego stanowiska tutaj. Jesteś osobą niemiłą, ironiczną, mimo, że ja sam tam na początku się nie zachowałem. Sam jestem moderatorem na pewnym forum literackim i dobrze wiem jak powinna taka osoba się zachowywać. Jeśli teraz mnie zsanujesz czy coś, tylko potwierdzisz to, co właśnie tutaj napisałem.
Póki co jeszcze nie oceniam, robię mały research i szukam logicznych oraz realnych przyczyn w zdrowiu. To samo zrobiłby każdy lekarz jeśli byś się do niego zgłosił. Najpierw mały wywiad, seria pytań i szukanie przyczyn. Tak już jest więc nie musisz rzucać fochem jak mała dziewczynka. Po drugie w stosunku do mnie i tak zostajesz dzieciątkiem, tak jak mój wiek pewnie do starszej osoby
i co też mam się obrazić?
Odwracam kota ogonem, sam jesteś niemiły, piszesz jakieś bajki wyssane z palca i mamy Ci wierzyć na słowo? Pomyłka to nie forum paragłupich. Ale zastawia mnie jedna niespójność:
Sam jestem moderatorem na pewnym forum literackim
Jestem tutaj osobą nową, wybacz, dopiero się uczę. Owszem, nie myślałem tak, jednakże nie spodziewałem się aż takiego wrogiego stosunku i uprzedzenia.
Ciekawe.... zazwyczaj regulamin jest podobny, możne różnić się w te lub wewte ale ogólnie ma taki sam szablon regulaminu i nie wiedziałeś, że słupy cytatów są zabronione? Dziwię się, ponieważ na innym forum na którym sprzątałam cytowanie było w ogóle zabronione, pisało się jedynie nr odpowiedzi do której się odnosiliśmy.
Ok mało istotne, temat i tak umrze śmiercią naturalną. Tak, tak... przecież tak tu strasznie i źle.