Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy ktoś miał coś podobnego ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

Procento201q.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A jak bardzo małym dzieckiem byłeś?

10-11 lat
Dodam jeszcze że twarz szybko zniknęła i mogłem się ruszać, bo pamiętam że POSZEDŁEM zasłonić okno.

Użytkownik Kronikarz Przedwiecznych edytował ten post 04.04.2015 - 13:21

• 0

#Stanowski2025.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Był to zwykły omam po przebudzeniu.

• 0

PWU.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Klasyczne LSD

spam2.gif

Każda Twoja wypowiedź, to albo 2 słowa bez ładu i składu albo dla odmiany jakieś bzdety bez sensu. Czytaj co piszą poprzednicy i myśl zanim coś napiszesz.

Kronikarz

Rozumiem, ale ktoś pewnie robi jaja. Nick skojarzyłem z alkoholem, a co do LSD (Last Stage of Delirium)
  • 0

Procento201q.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Klasyczne LSD
 spam2.gif
 Każda Twoja wypowiedź, to albo 2 słowa bez ładu i składu albo dla odmiany jakieś bzdety bez sensu. Czytaj co piszą poprzednicy i myśl zanim coś napiszesz.
 Kronikarz

Rozumiem, ale ktoś pewnie robi jaja. Nick skojarzyłem z alkoholem, a co do LSD (Last Stage of Delirium)

haha ale śmieszne slierniczaj stąd dzieciaku :D

offtop.gif

Kronikarz

• 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 784
  • Artykułów: 35
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

... położyłem się do łóżka i zamknąłem oczy, a kiedy je otworzyłem było już rano. 

Musiałeś być dobrze zajechany. Jak śledź po sztormie.

Takie coś to klasyka zmęczonego organizmu. Za młodu tak padałem nie raz, szczególnie po meczu w nogę na podwórku. W wojsku, zasypiałem i wstawałem tak przez całą unitarkę. Godzina 22.00 zamknięcie oczu, 6.00 otwarcie oczu. A gdzie spanie?...

PWU.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mózg zaczyna płatać figle tak mniej,więcej 72 godzinach bez snu.
  • 0

JennyMandeville.
  • Tematów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Też miewałam takie przewidzenia kiedy byłam mała (6-10 lat). Najczęściej w takim późno wieczornym świetle, kiedy leżałam w łóżku i powoli zasypiałam. Wszystko jest wtedy częściowo oświetlone i niby da się rozróżnić meble, a tak naprawdę wszystko może być wszystkim. Wydawało mi się, że po pokoju biegają małe psy, albo krasnoludki ( xD ). Nie sądzę żeby trzeba było takim zwidom nadawać jakiekolwiek znaczenie, bo według mnie są tylko i wyłącznie dowodem na bujną wyobraźnię. Nawet wydaje mi się, że to fajne, że można zobaczyć takie niesamowite rzeczy (oczywiście jeśli się ich nie boimy, tak jak w przypadku @Claire, ja się moich stworków nie obawiałam :))

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych