Temat do dyskusji, komentarzy, zgłaszania uwag, pytań odnośnie regulaminu (jeśli coś niezbyt dokładnie zostało wyjaśnione), itp.
Napisano 04.01.2015 - 21:19
Cóż - ja mam podobnie
Dostałem nominację i jako zwolennik i jako sceptyk.
Żeby było jeszcze śmieszniej to obie te nominacje są za moją działalność w temacie 9/11
Tzn. "sceptyk" na pewno, bo tak to Shay uzasadniał, a "zwolennika" się tylko domyślam (bo tylko tam jestem zwolennikiem).
Niemniej - dziękuję bardzo - zarówno za te jak i pozostałe nominacje.
Podobno nieważne co mówią - ważne żeby mówili
Napisano 04.01.2015 - 21:29
Kręgi w zbożu i pamiętna sprawa z tym zmasakrowanym Brazylijczykiem z wyciętymi otworami pewnie zaważyły. Statki UFO jako kosmici z innych planet to na pewno nie ja.
Swoją drogą ciekawe, że wystarczy bronić jednego tematu, by stać się od razu zwolennikiem/sceptykiem. W zasadzie czasami ciężko zdecydować.
Napisano 04.01.2015 - 22:31
...albo tym ostatnim o wymieraniu białych.
W tym akurat temacie zachowałeś się mniej więcej tak jak kpiarz w temacie o Ukrainie (za co dostała moją nominację nr 1). Więc umówmy się, że gdyby ten temat pojawił się dwa tygodnie wcześniej, to byłbyś moim nr 2. Jeżeli w tym poprzednim temacie, też się tak samo "kłóciłeś'', to...
edit:
@Lepusa
Bardzo Ci dziękuję za uzasadnienie nominacji w "najciekawsze posty" ale (chcąc być sprawiedliwym) muszę powiedzieć, że jest ono mocno krzywdzące dla Zaciekawionego.
Tak, jak kiedyś Ci pisałem - on ma wiedzę, a ja tylko nie robię błędów ortograficznych (prawie). Niby mała różnica ale zasadnicza. Dlatego kolejność Twoich nominacji (chociaż, bardzo dla mnie przyjemną) odbieram jako nieco na wyrost. Niemniej - dzięki.
Użytkownik pishor edytował ten post 05.01.2015 - 00:00
Napisano 08.01.2015 - 11:17
pishor słusznie myślisz, że nominowałem Cię na zwolennika za temat 9/11.
9/11 to chyba największy i jeden z najciekawszych tematów na tym forum dlatego nominacja. Oczywiście są tam też inni zwolennicy, ale w 2014 roku Twoje posty wpadły mi najbardziej w oko
Napisano 15.01.2015 - 19:10
Staniq - Szef Wszystkich Szefów aka "Owcze Uszka" - za to, że jakoś ogarnia cały ten zgniłosmerfny system.
Owcza skórka trochę kusa, a i wilkowi pije pod pachami i się z czachy zsuwa... dlatego uszka odstają.
edit:
Specjalnie dla Ciebie oryginałek:
By Mark Fredrickson
...równie twarzowy jak ja.
Użytkownik Staniq edytował ten post 15.01.2015 - 19:18
Napisano 01.02.2015 - 01:01
Odniosę się jeszcze tutaj krótko do swoich głosów.
Forum co prawda odwiedzam codziennie, ale nie wgłębiam się w nie na tyle, żeby wszystko kojarzyć. Miałem problem z paroma kategoriami, a dwie zupełnie odpuściłem.
W kilku kategoriach powtarzają się u mnie nicki: Zaciekawiony i pishor. Mówię "społeczność paranormalne.pl" - widzę tę dwójkę (w pierwszej kolejności, bo jest oczywiście więcej takich osób). Bywały różne siły napędowe forum, dzięki którym dyskusja się kręciła, ale zawsze była jakaś cena - wojny sceptyków ze zwolennikami, albo polityczne, ideologiczne przepychanki. Tutaj tej ceny nie widzę. Pojawili się użytkownicy bez tego toksycznego pierwiastku - pod tym względem, dzięki takim osobom, forum idzie w dobrym kierunku.
Osobno o moderatorze roku - nie wiem co mnie podkusiło, żeby policzyć tutaj głosy przed oddaniem własnego. Chciałem sprawdzić, czy nie namieszam, a jako (do niedawna) moderator, chciałem tego uniknąć. I cóż... Okazało się, że moje głosy, jeśli dobrze policzyłem, przetasowałyby totalnie podium Nie mogłem tego zrobić. Nie minutę przed końcem głosowania. I nie w sytuacji, gdy sam niedawno byłem moderatorem. Dlatego ode mnie tylko ten jeden symboliczny głos na Lepusę. Powiem tyle:
Kronikarz - świetna robota ostatnimi czasy. Tak trzymaj. Przy okazji - gratuluję zasłużonego awansu.
Connor - z tego co widzę wygrałeś. Nawet jeśli miałem innego faworyta, to zasłużyłeś na to już wcześniej. Oliwa sprawiedliwa.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych