Skocz do zawartości

Zdjęcie

Woodstock 2014

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
95 odpowiedzi w tym temacie

Nanorobot.

Agent CIA

• Tematów: 16
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Czy naprawdę dużą różnicą dla Ciebie jest 3gim, a 1LO? Przecież to ten sam wiek, tylko systemowo wyższa klasa. Mam siostre w gimnazjum, która akurat nie pali/nie pije(ma to po mnie :D) i która często opowiada mi różne historie. Gdyby nie ona to do dziś bym nie wiedział co to jest Bieluń i czemu gimnazjaliści trafiają przez to do szpitala. A afera z dopalaczami? Tak samo tyczyło gimnazjum. A wciąganie oranżadki nosem to się już pod koniec podstawówki robi i mimo, że orenżadka to wiadomo, że aptetyt rośnie w miarę jedzenia.

I nie wiem czemu twierdzisz, że marihuana nie jest na porządku dziennym, skoro dziś chyba więcej nastolatków pali zioło niż papierosy. Gdyby rząd powiedział, że jak zbierzemy milion podpisów to zalegalizujemy marihuane to po tygodniu by była legalna. Naprawdę nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz skoro o tym wszystkim nie słyszysz.

To jednak dwa inne budynki, i całkiem inne towarzystwo. To dziwne te gimnauzjm, nie wiem może inne miasto inne obyczaje. Dopalcze? Było o tym głośno parę lat temu, teraz sprawa ucichła. Znam starszych kolegów co to używają, ale mają po 18 lat, to jednak nie gimnazjum.

"I nie wiem czemu twierdzisz, że marihuana nie jest na porządku dziennym" 

Przecież napisałem że się z Tobą zgadzam, że jest na porządku dziennym. Fakt też sam nie palę papierosów, ale wierz mi nadal więcej ludzi pali fajki niż zioło. Szczególnie młodzi - podstawówka.

Ogólnie całkiem zeszliśmy z tematu, faktem jest że młodzież jest zdemoralizowana. Tak czy siak na takim Woodstocku jeśli nie latasz "za kulisami" nie spotkasz ludzi co wciągają kreski przy scenie.

Użytkownik Nanorobot edytował ten post 12.07.2014 - 13:02

Shi.

關帝

• Tematów: 39
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Niesamowite. Zamiast dyskutować na temat samego festiwalu - rozważa się "ćpanie, picie i ruchanie".

Dajcie żyć  :szczerb:

Robakatorianin.
  • Tematów: 41
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dobra, jestem...

Trochę to trwało ale musiałem uciekać przed ABW, FBI. Ukryłem się u jakiejś emerytki (musiałem ją obezwładnić) i z jej kompa się zalogowałem. Połączyłem się przez serwery w Rosji i Korei Pn więc mnie nie namierzą. :papapa:

Ty naprawdę wybierasz się na to święto niszczycieli cywilizacji? Kto rozsądny wybiera się na spęd tych wszystkich ubranych w szmaty naćpanych podludzi bez godności z głupimi fryzurami i toną kolczyków.

Czemu nie.

Byłem tam parę razy i mam pozytywne wrażenia choć widzę że za parę lat zakończę tą przygodę z uwagi na coraz większą komercję i zbyt duże rozrzucenie gatunkowe. Gorsze mniemanie mam o tych córusiach które na dyskotekach ledwo raj mają zasłonięty, obciągają w kiblach lub o gościach którzy przychodzą wyrywać w/w albo idą na zwykłą sztachetówkę. 

Niesamowite. Zamiast dyskutować na temat samego festiwalu - rozważa się "ćpanie, picie i ruchanie".

Jak będę chciał się naćpać i podymać to pojadę na techno party. Gdy jedynie podymać to na disco w polu. Na Woodstock jadę się powygłupiać, trochę napić, pobawić z dzieciakiem, pogadać, pośmiać się, zrelaksować...

Dobra-wie ktoś jak to jest z tymi telefonami i biletami?

Nanorobot.

Agent CIA

Reputacja

Napisano

Kto rozsądny wybiera się na spęd tych wszystkich ubranych w szmaty naćpanych podludzi bez godności z głupimi fryzurami i toną kolczyków.

Takie szmaty? :D

frontBig_6aef8ba446a640d5a8fa68cf2d51d40

Z tego co wiem tylko smartfonu mogą to obsługiwać, ale mogę się mylić. A o co Ci chodzi z biletami?

Robakatorianin.
  • Tematów: 41
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Z tego co wiem tylko smartfonu mogą to obsługiwać, ale mogę się mylić. A o co Ci chodzi z biletami?

Jak podawałem w pierwszym poście zamierzam jechać pociągiem i sprzedają je w necie:

Biletu z internetu nie musisz drukować – wystarczy, że pokażesz go na urządzeniu mobilnym. Pamiętaj, że bilet kupiony przez internet jest ważny wyłącznie ze wskazanym przy zakupie dokumentem tożsamości. Jednoczesny zakup przez internet biletu do i z Kostrzyna to spora oszczędność!

NenufarKoult.
  • Tematów: 5
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Za zabieranie dziecka w takie miejsce powinno się odbierać prawa rodzicielskie. Mam nadzieję, że stosowna ustawa niebawem wejdzie w życie.

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

O kolega widzę wrócił. Moze sam sie przyczynisz do powstania tej ustawy, tak jak ta twoja nie jawna komórka?

Zawsze na wiekszych imprezach są złe strony, a tu mamy też specyficzny typ ludzi. I niestety ciągły, czarny PR...

Użytkownik Ostrzewtlumie edytował ten post 13.07.2014 - 01:03

Nanorobot.

Agent CIA

Reputacja

Napisano

Za zabieranie dziecka w takie miejsce powinno się odbierać prawa rodzicielskie. Mam nadzieję, że stosowna ustawa niebawem wejdzie w życie.

Haha, oczywiście :D

Popatrzałem trochę w necie i brak konkretnych odpowiedzi. Nadal uważam że powinien być smartfon. Nawet o tym nie wiedziałem, sam z tego skorzystam ;)

Pomaranczka.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wyjdź i nie wracaj. Nigdy tam nie byłeś i nie widziałeś jak to wygląda, więc swoje wywody na temat miejsca, którego nie znasz możesz wsadzić sobie między "łopatki"

Padael.

Tauri

• Tematów: 73
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@Nenufarkoult zżera mnie  ciekawość jakie koncerty i zabawy twoim zdaniem są właściwe? Czy chciałbyś aby wszyscy myśleli tak jak ty?

NenufarKoult.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Właściwie wszystko, co nie jest Woodstockiem (i paroma innymi obrzydliwymi spędami) jest odpowiednie. Od Filharmonii Narodowej, przez rozmaite festiwale jazzowe, po studenckie Juwenalia, oczywiście tylko te oficjalne, dobrze zorganizowane.

Polecam również wizytę w Lednicy. Myślę, że podziałałby na niektórych z was zbawiennie.

Użytkownik NenufarKoult edytował ten post 13.07.2014 - 09:21

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A co jest w Lednicy? Tak jak sie spodziewałem wszyscy mają być super poważnii... Szkoda życia.

Użytkownik Ostrzewtlumie edytował ten post 13.07.2014 - 09:38

NenufarKoult.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Kto tu mówi o powadze? Powaga to nie to samo, co zachowanie podstaw przyzwoitości. Ja i na Juwenaliach byłem, i w filharmonii, i wszędzie, i na Lednicy. Ale Woodstock to bym napalmem zbombardował, a Owsiaka zamknął.

Tutaj strona spotkania w Lednicy:

http://www.lednica2000.pl/

Użytkownik NenufarKoult edytował ten post 13.07.2014 - 09:53

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

. Ale Woodstock to bym napalmem zbombardował, a Owsiaka zamknął.

No i moze ty mi powiesz, ze uważasz się za kogoś normalnego? I jak tam twoja akcja operazyjna z kokainą?

NenufarKoult.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Poczyniłem duże postępy, ale o szczegółach nie mogę dotąd mówić. Gdy wszystkie media gruchną już o masowych aresztowaniach zamieszanych w to owsiakowców, to będziecie wiedzieć, kto się do tego przyczynił.

Dlaczego jestem nienormalny? Bo chcę oczyścić swój kraj ze zła? Bo chcę poprowadzić krucjatę przeciw Babilonowi, któremu na imię - Woodstock, a liczba jego (w tym roku) dwa i zero? Kiedyś wystawiono by mi pomnik, a teraz oczywiście się mnie lży. Kiedyś Owsiniak i jego banda heretyków babilońskich spłonęłaby na stosie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych