Jeszcze jeden gol i wpadnie mi 5pkt oczywiście gol dla Brazylii
Karny, siada 2:1 i dziękuje 5pkt do kieszeni
Napisano 12.06.2014 - 23:11
Napisano 12.06.2014 - 23:29
Meczyk całkiem spoko,ale oczywiście sędzia musiał wszystko zepsuć.Na plus:Oscar,Neymar i Modric(szczególnie w 2 połowie).Na minus Hulk i zdecydowanie Fred.Po takim początku,aż się odechciewa dalej oglądać,bo zapowiada się przepychanie Brazylii jak najdalej.
Napisano 13.06.2014 - 09:11
@up:
Potwierdzam. Brazylia szalu nie zagrala, opierali sie na indywidualnosciach. Niemiecka maszyna ich po prostu rozjedzie jak Brazylia nie poprawi gry
Napisano 13.06.2014 - 12:54
Samobój jak to samobój - nie liczy się, a ten karny to jakiś dżołk był, więc tak naprawdę było 2:0, proszę o komplet punktów.
Brazylia zaś wiadomo, często zaczyna od przeciętnej gry, a potem bywa różnie. Choć też uważam, że wkrótce po wyjściu z grupy rozbiją się o jakiś mur (marzy mi się, by historia zatoczyła koło i Canarinhos zebrali bęcki od "Urusów").
Napisano 13.06.2014 - 17:10
Mecz Brazylia-Chorwacja stał na wysokim poziomie i mistrzostwa rozpoczęły się z wielkim impetem. Niestety szkoda że było ostre drukowanie przy karnym + nieuznana bramka Chorwatów i kraciastych było stać na urwanie punktów Brazylii ale z drugiej strony gol na 3-1 trochę rozwiał wątpliwości, przynajmniej nie będzie tak że niby Brazylia wygrała tylko dzięki sędziemu bo chociażby Neymar zagrał świetnie, tak jak to od niego oczekiwano i jeżeli on tak będzie grał a Brazylia zajdzie daleko to już w tak młodym wieku może stać się legendą Mam nadzieję że dalej nie będzie takich sytuacji jak ta z tym karnym bo Brazylia to nie Korea Południowa i stać ich na końcowy sukces i nie trzeba im w taki sposób pomagać (chociaż dzisiejsza reprezentacja wydaje się taka "mało gwiazdorska" jak na Brazylię czyt. gracze takich klubów jak Tottenham, Zenit czy Wolfsburg grają w pierwszym składzie).
Niestety jak Polska nie gra to nie będzie aż tak dużo emocji ale co ciekawsze mecze będące o znośnej porze będę oglądał po prostu dla samego widowiska. Wszystkich na pewno nie będę oglądał dlatego wybrałem sobie takie najlepsze mecze z fazy grupowej które mam zamiar obejrzeć. Oczywiście sytuacja w grupie może spowodować że co do meczów 3 kolejki zmienią się moje plany. Wyszło tak że po dzisiejszym meczu Hiszpania-Holandia dopiero następny mecz jaki obejrzę to Niemcy-Portugalia
0 użytkowników, 0 go¶ci oraz 0 użytkowników anonimowych