Technologiczne wyprzedzają wszystkich (mówimy o technologiach wojennych).
Nie tylko wojennych, ogólnie stoją na innym poziomie rozwoju cywilizacji niż Europa.
Nie posiadają jednego, masy ludzkiej zdolnej oddać życie za swoją ojczyznę, pomimo przewagi wroga.
Człowieku, co ty piszesz. Amerykanie to jedni z najbardziej patriotycznych narodów. Każdy ma chyba w domu flagę swojego kraju, uroczyście obchodzą święta narodowe i gdy spytani po co jeżdżą do Afganistanu odpowiadają, żeby walczyć za ojczyznę.
Który Polak ci powie, że jechał walczyć do Afganistanu za ojczyznę? Żaden. Ale to tylko dowód na to jak sprane mózgi mają Amerykanie. Z Polakami nie jest tak źle ale nic nie mamy do gadania.
Nigdy też nie posiadali własnej partyzantki, więc nie potrafią z nią walczyć.
Jak to nie, podczas wojny o niepodległość dostawali ostre baty od Anglików i partyzantka była chlebem powszednim. (Tak przy okazji wspomnę, że przegrywali do momentu kiedy przyszłemu prezydentowi nie "objawił się zielony przybysz z kosmosu przybywający z planem stworzenia państwa", to jest cytat z jego pamiętnika więc, żeby nie było, że sam to sobie wymyśliłem.). Zresztą Amerykanie są faszerowani różnym bullshitem w telewizji, który w pośredni sposób uczy wojny partyzanckiej, nie pamiętam nazwy programu ale leci on nawet na naszym Discovery, coś o przetrwaniu ataku kosmitów, kto oglądał ten wie o co chodzi.
Nie przerwał pracy, każdy jego naukowiec miał nie wiele pomocy, i każdy pracował osobna, każda technologia niemiecka wchodziła z ogormnym opóźnieniem przez Hitlera, który nie dawał im współpracować ze sobą.
Nie, nie przerwał.... Jakby nie przerwał to by ja chyba zrobił nie? Skoro w jakiś magiczny sposób Niemcy wyprodukowali skomplikowane rakiety dalekiego zasięgu, celowniki kolimatorowe, noktowizory i inne szajsy, o których alianci mogli tylko pomarzyć to bombę atomową też mogli stworzyć
nie masz na to zadnych dowodów :-), tak jak ja na Boga ( chcociaz i te by sie znalazłych ), a wierzysz w to ślepo czy to nie jest hipokryzja z twojej strony ?
Rzeczywiście, oprócz tego, że coraz to częściej wyciekają informacje i rządowe dokumentu o posiadaniu przez USA technologi kosmitów, oprócz tego, że są zdjęcia latających spodków stworzonych przez USA oraz tego, że wielu byłych astronautów przyznało się do tego, że okłamywali mówiąc, że nie istnieją kosmici i się z nimi nie skontaktowano to rzeczywiście nie ma żadnych dowodów. Więc masz 100% rację co do mojej hipokryzji
Użytkownik MrOsamaful edytował ten post 11.04.2012 - 21:59