Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zła Energia

• Please log in to reply
43 replies to this topic

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To następnym razem ustaw tak żeby nie spadły i problem rozwiązany. Chyba że nadejdzie trzęsienie albo huragan to wtedy mogą pospadać. Twoja relacja nie brzmi wcale poważniej niż te rady aldaniego o jeżozwierzu.
Na tym forum już mieliśmy mnóstwo takich nawiedzanych przez duchy nastolatek.
  • 0

jamstirling.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czuję ściemę.

Tak.
  • 0

Gohan1.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To idź do księdza i powiedz, żeby Ci poświęcił dom i wypędził "złe duchy". I tyle...

Chciałam przyznaję..... ale mam fobię przed nimi. Nie wierzę w ich poglądy a bez tego raczej żaden się nie zgodzi.

Na tym forum już mieliśmy mnóstwo takich nawiedzanych przez duchy nastolatek.

za stara jestem na nastolatkę......
  • 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To idź do księdza i powiedz, żeby Ci poświęcił dom i wypędził "złe duchy". I tyle...

Chciałam przyznaję..... ale mam fobię przed nimi. Nie wierzę w ich poglądy a bez tego raczej żaden się nie zgodzi.

Nie uznaję tej odpowiedzi. Przecież ksiądz się nie będzie Ciebie pytał czy wierzysz w jego poglądy... Ile Ty masz lat?

Użytkownik Fisher edytował ten post 21.02.2012 - 22:09

• 0

Gohan1.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie uznaję tej odpowiedzi. Przecież ksiądz się nie będzie Ciebie pytał czy wierzysz w jego poglądy... Ile Ty masz lat?

jak widać pytał. 1980 rocznik
  • 0

Connor.

Kings Never Die

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No jakoś po Twoim poście nie zauważyłem, żeby pytał.

32 lata i na tyle głupia, żeby pozwalać koleżance dla zabawy wywoływać duchy...

edit: szukaj innego księdza. Oni MUSZĄ się zgodzić bo to jest ich praca.

Użytkownik Fisher edytował ten post 21.02.2012 - 22:15

• 0

Gohan1.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

31... No widzisz, nie wierzyłam w tedy w takie rzeczy
  • 0

Connor.

Kings Never Die

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

31... No widzisz, nie wierzyłam w tedy w takie rzeczy

32 rocznikowo.

Dobra, idź do tego księdza.
  • 0

#24 Gość_aldani

Gość_aldani.
  • Tematów: 0

Napisano

skoro już jesteś po trzydziestce, dla ułatwienia - obrazkowo:

Dołączona grafika

powodzenia!
  • 0

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I jak na tym forum ma być dobrze?...
  • 3

Odyn02.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm...pogadaj z innymi domownikami,czy mają podobnie.jeśli nie i tylko Ty to widzisz to znaczy,że może kręcą się tylko wokół Ciebie.
jeśli tak jest powinnaś trenować swą duszę i energie duchową,bo jeśli okaże się,że owe zjawy lgną tylko do Ciebie to znaczy,że masz dużą energię duchową.
może chcą Ci one coś przekazać?przede wszystkim nie należy się bać,bo one to czują.
  • 0

Gohan1.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm...pogadaj z innymi domownikami,czy mają podobnie.jeśli nie i tylko Ty to widzisz to znaczy,że może kręcą się tylko wokół Ciebie.
jeśli tak jest powinnaś trenować swą duszę i energie duchową,bo jeśli okaże się,że owe zjawy lgną tylko do Ciebie to znaczy,że masz dużą energię duchową.
może chcą Ci one coś przekazać?przede wszystkim nie należy się bać,bo one to czują.

Nareszcie jakaś pożyteczna rada, dziękuję bardzo :):)
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Po tym co napisałaś w tym temacie http://www.paranorma...post__p__486127 nie można mieć wątpliwości co do tego, że kierujesz się nieracjonalnym i magicznym myśleniem. Lubujesz się w takich teoriach.
A co do tego tematu. Według mnie historia wygląda tak: Wierzysz w energie i ogólnie w ezoterykę, więc postanowiłaś wymyślić sobie opowieść opartą o takie zjawiska. Najpierw napisałaś, że czujesz jakieś energie i widzisz coś kątem oka. Jednak kilku userów tego forum dość sceptycznie podeszło do twojej opowieści. Dlatego dołożyłaś do tego nowe elementy takie jak spadające książki.
  • 0

Kurdimol.
  • Tematów: 3
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Genaralnie rzecz biorąc to user (za przeproszeniem) Wszystko jest gościem który będąc nikim cały czas spędza na wyszukiwaniu informacji nie posiadając żadnej,kierunkowej wiedzy. OK, nie ma sprawy. Tak żyć tez przecież można skoro jest gostek tego dowodem.
Pozdrawiam Cię - Wszystko. W miarę upływu lat przekonywać się będziesz o swojej niewiedzy chyba że to co tutaj robisz jest sterowane.

Dołączona grafika

Proszę zachować elementarne zasady dyskusji.

/mylo

• -2

Demon.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wszystko, Ty to jednak jesteś sceptyk nad sceptykami, ale skoro nie wierzysz w tego typu bajki, to zamknij ten jeden wielki zbiór bajek (czerwony krzyżyk umiejscowiony w prawym górnym rogu przeglądarki). Proszę.;)

Masz rację, że nie można traktować wszystkich takich historii poważnie, no ale nie można też wszystkich wyśmiewać. Rozumiem, że ta opowieść budzi Twoje wątpliwości (moje w sumie także), ale... w ogóle nie wiem, o czym my tutaj rozmawiamy, skoro Ty i tak wiesz swoje.
Twoje zachowanie można przyrównać do zachowania ateisty, który wbiega do kościoła, tylko po to, żeby przekonać księdza, że Bóg nie istnieje. Ludzi wierzących w ezoterykę, parapsychologię, nie odwrócisz od ich wiary. Podobnie nie odwrócisz księdza od wiary w Boga i nikt nie odwróci też Ciebie od bezgranicznej wiary w naukę - takie jest życie. Niech każdy wierzy w co chce.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych