Napisano 06.02.2012 - 12:53
Napisano 06.02.2012 - 13:16
Taa. A czym je naładujesz?Grafenowe kondensatory załatwią sprawę. Jednak na to trzeba kilkadziesiąt lat.
Użytkownik Ill edytował ten post 06.02.2012 - 14:51
Napisano 06.02.2012 - 14:17
Nie mogę być Bogiem puki sam się nie stworzę. OTO WARUNEK Boskości numero 1.
Użytkownik MrOsamaful edytował ten post 06.02.2012 - 14:28
Napisano 06.02.2012 - 15:54
Napisano 06.02.2012 - 21:40
Najbardziej rozbawił mnie tekst o genialnym fizyku Gennadiju Szypowie. Ja bym raczej powiedział o przeciętnym wykładowcy fizyki, który nie był w stanie powstrzymać się przed przemycaniem swoich dziwnych wizji podczas pracy, za co został wyrzucony z uczelni. Generalnie to taka rosyjska wersja dra Pająka.
Ja nie rozumiem, ci Rosjanie wiecznie tacy genialni, ich teorie wyprzedzaja reszte świata o kilkadziesiąt lat, a maja problemy z lotem na Marsa. A przecież legendy mówią że rząd Rosji finansuje tych ludzi.
poniżej link do stronki tegoż geniusza:
http://www.shipov.com/
Z tego co widzę to chyba najważniejszy artykuł na jego stronie - odnośnie unifikacji oddziaływań jako teorii próżni, nie działa. No ale tego jest tam masa, także każdy znajdzie coś dla siebie do poczytania. Lekcje, niestety tylko po rosyjsku.
Jego teorie są tak popularne, że od 2006 roku na Shipov Community Forum pojawiły się 4 wypowiedzi, dodane przez 2 osoby.
Z takim podejściem do sprawy to większym wizjonerem był Asimov.
....
Za pomocą powyższych technologii jesteśmy w stanie zrobić Chrystusa.
Nie, bo żeby kogoś sklonować trzeba mieć pełne, nieuszkodzone dna. DNA Jezusa się do tego nie nadaje.
Napisano 06.02.2012 - 21:42
Zgadzam się z Tobą w 100%, ale nie zakładasz opcji jaką jest zbudowanie Chrystusa od podstaw, tzw. architektoniczna wizja człowieka, można to porównać do programisty, który np. tworzy hologram taki jak ten
Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 06.02.2012 - 21:44
Napisano 06.02.2012 - 21:46
Nie mogę być Bogiem puki sam się nie stworzę. OTO WARUNEK Boskości numero 1.
Napisano 06.02.2012 - 21:51
Użytkownik Wszystko edytował ten post 06.02.2012 - 21:55
Napisano 06.02.2012 - 21:54
zyli myślisz, że można zbudować człowieka zaczynając od pojedynczej komórki? Trzeba w tym celu ułożyć jego całe dna a potem chyba rozmnożyć te komórki. Nie da się czegoś takiego zrobić. A czy w przyszłości będzie można, chyba za tysiąc lat będzie to możliwe. To co pisze to nie jest nowa teoria. Takie teorie pojawiły się już wcześniej w tzw. changelingach gdzie odbierający przekaz mówił że Jezusa stworzyli kosmici. Ja to uznaję za czyste since-fiction rodem ze star wars. Stworzyć Jezusa to można ale jedynie tak jak w Świebodzinie.
Napisano 06.02.2012 - 21:59
Zgadzam się z Tobą w 100%, ale nie zakładasz opcji jaką jest zbudowanie Chrystusa od podstaw, tzw. architektoniczna wizja człowieka, można to porównać do programisty, który np. tworzy hologram taki jak ten
Boże, człowieku o czym Ty mówisz? Zbudowanie Chrystusa od podstaw? Dla Ciebie Chrystus to jest jakas architektoniczna wizja czlowieka, którą można zbudować? Wiesz, jesli chcesz wyznawać wiarę w Annuaki to ją wyznawaj, ale nie mieszaj w to Chrzescijaństwa...
Napisano 06.02.2012 - 22:07
Chodzi mi o to, że można nazwać to teorią. Obca cywilizacja wymyśliła Chrystusa, po to aby człowiek zachowywał się właściwie wobec siebie i innych. Ręką Chrystusa jest kościół. Przed Chrystusem co sie działo na ziemi, było źle, np. Sodoma i Gomora itp.
Nie neguję takiego zachowania, tego, że bronisz chrześcijaństwa, myślisz że sieję herezję. To nie tak. Chodzi mi o przedstawienie prawdziwej wersji, kto był za to odpowiedzialny. W historii naszej planety jest dużo informacji i zbadanych faktów archeologicznych. Nie można tego pomijać.
myślisz że sieję herezję.
Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 06.02.2012 - 22:09
Napisano 06.02.2012 - 22:07
To nie tak. Chodzi mi o przedstawienie prawdziwej wersji, kto był za to odpowiedzialny. W historii naszej planety jest dużo informacji i zbadanych faktów archeologicznych. Nie można tego pomijać.
Napisano 06.02.2012 - 22:14
Czyli myślisz, że można zbudować człowieka zaczynając od pojedynczej komórki? Trzeba w tym celu ułożyć jego całe dna a potem chyba rozmnożyć te komórki. Nie da się czegoś takiego zrobić. A czy w przyszłości będzie można, chyba za tysiąc lat będzie to możliwe. To co pisze to nie jest nowa teoria. Takie teorie pojawiły się już wcześniej w tzw. changelingach gdzie odbierający przekaz mówił że Jezusa stworzyli kosmici. Ja to uznaję za czyste since-fiction rodem ze star wars. Stworzyć Jezusa to można ale jedynie tak jak w Świebodzinie.
A co do energii próżni. Teorie szypowa nie to rozwinięcie elektrodynamiki kwantowej Feynmana. Tyle że facet dołożył do tego mnóstwo pseudonaukowych treści, przez co jest traktowany jak zwykły ludowy bajarz.
Nie myślisz, że już czas zejść na ziemię?
Dziwię się też, że tak chętnie podajesz w tym temacie link do tematu ,,zakłamana historia" tak jakbyś miał się czym pochwalić. A przecież w tamtym temacie wiele razy obnażyłeś swoją niewiedzę. Ostatnim przykładem jest ten tekst o sarkofagach i mumiach.
Napisano 06.02.2012 - 22:14
Ale to nie jest prawdziwa wersja, to jest twoja wersja szerzona również przez zwolenników annunakich, plejadan itp.Chodzi mi o przedstawienie prawdziwej wersji, kto był za to odpowiedzialny. W historii naszej planety jest dużo informacji i zbadanych faktów archeologicznych.
Napisano 06.02.2012 - 22:24
Dla człowieka nie ma rzeczy niemożliwych, to kwestia czasu. Widać, że nie masz zielonego pojęcia o czym kolwiek
Użytkownik Aequitas edytował ten post 06.02.2012 - 22:25
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych