Co tu dużo mówić - masz naprawdę talent
Świetne są
Mam pytanie - od zawsze fascynował mnie księżyc, zwłaszcza na różowym/fioletowym lub rannym (wcześnie, gdy już Słońce wstaje, ale jest jeszcze te niebieskie niebo) niebie. Czy nie znalazłoby się w Twoich zdjęciach coś z tej kategorii? Lub nie mogłabyś zrobić takiego?
Chętnie bym się w takie zdjęcia wpatrywał, niby są też w necie, ale te znalezione w internecie jakoś mnie nie pociągają ![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
Mam kilka ujęć wschodzącego księżyca, ale nie są jakieś wybitne, bo robione na szybko, na dodatek w trybie auto, bo nie miałam czasu na bawienie się ustawieniami i nawet statywu nie miałam przy sobie.

Niestety nie mam dobrego obiektywu do tego typu zdjęć, ale jeśli uda mi się zrobić jakieś dobre zdjęcie księżyca to z pewnością pokażę

Fotografie są niezłe bardzo mi się podobają a dałbym radę może z niej skorzystasz czy mogłabyś dać na swe fotografie znak wodny bo widzę że robisz piękne zdjęcia i żeby ktoś sobie ich nie ściągał i chwalił się nimi że to niby on to zrobił więc taki znak wodny byłby zabezpieczeniem przed takimi osobami.
Pozdrawiam
Prawdę mówiąc nie lubię znaków wodnych, psują zdjęcia i odciągają od nich uwagę. Ale za radę dziękuję
Użytkownik Krakatau edytował ten post 17.09.2011 - 13:34