Napisano 04.07.2011 - 11:18
Napisano 04.07.2011 - 11:49
Napisano 04.07.2011 - 11:54
to jest mieszkanie w takim jakby bloku wiec wszelakiego rodzaju meneli itp wykluczam A co do snu to byłem jeszcze ''przytomny'' bo dopiero co polozylem się,nie czułem sie zmeczony i ledwo co oczy zamknalem..Witaj, sprawdzałeś może czy nic z rzeczy wartościowych Ci nie zginęło? Być może odwiedziny włamywacza bądź jakichś pijaków. Nie jestem sceptycznie nastawiony do tego co piszą użytkownicy, ale myślę, że da radę to racjonalnie wyjaśnić. Jeśli podejrzewasz ducha, lub czegoś w tym stylu. Napisz może czy kiedyś w miejscu Twojego mieszkania nie stało się nic dziwnego, morderstwo, śmierć inne tego typu rzeczy. Z tego co wiadomo, duchy nie nawiedzają by postraszyć, nawiedzają by przekazać komuś jakąś wiadomość/znak. Być może też bujna wyobraźnia, człowiek nasłuchując tego co się dzieje w jego otoczeniu, podczas próby snu dosłyszeć się może różnych rzeczy. Więc masz 3 wyjścia: Pijaki, włamywacze (śmiertelnicy), wybujała wyobraźnia bądź rzeczywiście "coś". Poczekamy na opinie innych. =) Szukajmy jak najbardziej racjonalnego wyjaśnienia. Skoro stało się to miesiąc temu, mogłeś napisać to w trybie natychmiastowym, no chyba że dopiero teraz natknąłeś się na to forum...
Napisano 04.07.2011 - 11:59
Napisano 04.07.2011 - 12:06
Ja mowie powaznie,bo wiadomo ze duzo osób sie tym interesuje i wyolbrzymia fakty,albo wydaje im sie ze cos ich nawiedza a tak naprawde to nie duchy tylko cos co da sie logicznie wytlumaczyc,a to co mi sie przytrafilo to 100% prawda,jestem o zdrowych zmysłach,nie pije i nie pale.. niech inni forumowicze sie wypowiedzaAle chodzi o to że jak leżysz to nasłuchujesz różnych przedziwnych dźwięków, tak to jest. hmm tak więc wykluczamy meneli. To naprawdę nie wiem. Poczekamy co inni mają do powiedzenia, bo na razie mam związane ręce. A może coś Cię nawiedza i chce Ci coś "przekazać" ;o no nic, czekamy... Forumowicze, oddaję wam głos.
Użytkownik Rezydent18 edytował ten post 04.07.2011 - 12:06
Napisano 04.07.2011 - 12:11
Napisano 04.07.2011 - 14:24
Napisano 04.07.2011 - 15:16
Napisano 04.07.2011 - 20:59
1.Okna były zamknięteJa mam parę pytanek.
1. Miałeś otwarte okna w domu?
2. Jak długo po tym wydarzeniu zasnąłeś?
3. Czy jakiś przedmiot w domu nieznacznie zmienił swoje położenie?
4. Czułeś jakieś dziwne przypadłości? Duszenie, poczucie chłodu wiercącego Twoje ciało, paraliż?
5. Na którym piętrze w bloku mieszkasz?
Nie bo tam byle kto nie wchodzi bo to jest strzeżone osiedle,to raz,a dwa jakby ktos pukał w drzwi wyjściowe to nie byłoby to takie głosne,nie uwazasz?Pewnie ktoś zapukał w drzwi wyjściowe. Chyba jakiś menel.
Napisano 05.07.2011 - 18:00
Napisano 05.07.2011 - 18:41
gościu jesteś tępym wałem czy udajesz tępego wała? po chu.j mam pisac ze jestem nowicjuszem,co to jakis obowiązek?? DWA: jak juz mowilem,to byly drzwi DO SYPIALNI a NIE wejściowe... więc wyobraźsobie to. CO,ty na moim miejscu,będąc sam w domu wstałbys z łóżka,otworzyłdrzwi do sypialni i zapytał kto tam ? stuknij sie w czołoCzasami zastanawiam się czy tych postów nie piszą jedne i te same osoby z różnych kont, bo za każdym razem są to absolutni nowicjusze, którzy oczywiście nie interesują się sprawami paranormalnymi. W tym przypadku brakuje klasycznego już zapewnienia, że "forum te ślędzę już dłuższy czas ale dopiero tera postanowiłem napisać bo coś tam coś tam".
Co do tematu to normalnym zachowaniem normalnego człowieka w przypadku pukania do drzwi jest chociaż zapytanie "kto tam?" albo po prostu ich otworzenie. Gdybyś tak zrobił miałbyś problem z głowy, a teraz się zastanawiasz kto to mógł być. Pomijam już fakt, że ktoś mógł to zrobić specjalnie, choćby dla jaj.
Napisano 05.07.2011 - 19:27
Użytkownik HPLovecraft edytował ten post 05.07.2011 - 19:28
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych