Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy WHO i kartele farmaceutyczne planują ludobójstwo?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
530 odpowiedzi w tym temacie

kapuchy.
  • Tematów: 10
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tia... czyli wygląda na to, że u nas najpierw chcą wytłuc lekarzy, ciężarne i część dzieci....
Lekarzy - żeby nie mogli leczyć reszty, ale po cholerę ciężarne i dzieci z grup ryzyka...? [jakby kto się nie domyślał, to te dwa zdania są IRONICZNE]

Pan Piotr chyba się za bardzo rozpędził.
Hunter - tyś się pewnie ostro budzikami obstawił, tyle, że niepotrzebnie, bo w Polsce choćbyś się prosił, to i tak szczepionki nie dostaniesz, bo się nie kwalifikujesz. No.. może jak porządnie zapłacisz....
i sru... cały morderczy spisek rozjechał się na dziurze budżetowej... a tak miało być dobrze.. ot .. durne bilderbergi... a kryzysu nie przewidzieli...
  • 0

#197 Gość_Nestor

Gość_Nestor.
  • Tematów: 0

Napisano

Jedna z reklam gdzieś w Warszawie... ;)

Dołączona grafika
  • 0

kapuchy.
  • Tematów: 10
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

heh... teraz tylko czekać, jak w pogotowiach zaczną się pojawiać "mądrale", którzy się tego napili, żeby się leczyć...
  • 0

Logos i Logos-em.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W Chinach się zaczyna: http://wiadomosci.ga...77,6999792.html

Edit: Zobaczcie jeszcze to: http://waldek1984.wo...-swinska-grype/

Użytkownik Panaceum edytował ten post 12.09.2009 - 14:02

• 0

#200 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.
  • Tematów: 0

Napisano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

źródło
  • 3

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Chyba nie była jeszcze poruszana sprawa tajnych dokumentów francuskich, które wypłynęły całkiem niedawno na światło dzienne...

Opisują one plan przymusowych szczepień od 28 września do stycznia 2010. Zaszczepiony ma zostać każdy obywatel Francji.

W każdym regionie zostaną ustalone odpowiednie placówki bezpieczeństwa, które posłużą jako “centra szczepień”. Na stronie 3 jest zarządzenie, że żaden z ośrodków medycznych nie powinien służyć jako takie centrum. Lekarze nie będą odgrywać roli podczas szczepień. Dzieci zostaną zaszczepione przez specjalne zespoły, które będą jeździć po szkołach. Największe centra szczepień o wysokim bezpieczeństwie (fonctionnement renforce) będą mogły szczepić do 2100 pacjentów dziennie.

Zespoły szczepień będą pracować równolegle podczas trzech 4-godzinnych bloków dziennie, dokument opisuje, że dwa zespoły pracujące w ten sposób będą mogły dać 184,800 zastrzyków dla 92,400 ludzi w ciągu miesiąca, zakładając że będą pracowały 5 dni w tygodniu.
Nie ma osobnego rozkazu, że szczepienia mają być przymusowe, ale jest zastrzeżenie, że każda osoba w kraju bez wyjątku ma być zaszczepiona.
Dane z zakładów ubezpieczeń zostaną użyte w celu pewności, że każdy otrzyma toksyczną szczepionkę na “świńską grypę”.

Warto nadmienić, że szczepionki tj:

Pandemrix firmy GlaxoSmithKline

Focetria firmy Novartis

Celvapan firmy Baxter

zawierają skwalen (używanie którego jest zakazane w Stanach Zjednoczonych)

Przewiduje się, że podobne dokumenty są w obiegu we wszystkich 194 krajach – członkach WHO. Są zaadresowane do wysokich urzędników państwowych, którzy mają przygotować i nadzorować wykonanie przymusowych szczepień w ich regionach i dostarczyć plany do połowy września.

Opinia publiczna ma zostać jedynie poinformowana pod koniec września o tych planach w prasie lokalnej. Wyznaczenie wielkich centrów szczepień przypomina nazistowskie obozy koncentracyjne, jak w Buchenwaldzie, gdize więźniowie byli zabijani zastrzykami. Francuski dokument opisuje szczegółowo zadania zespołów szczepień, rozkład centrów szczepień w tym lokalizację mebli takich jak stoły oraz rozplanowuje ilość szczepień w odpowiednich przedziałach czasowych w centrach o różnych wielkościach.

W dokumencie powołuje się też na Artykuł L3131-8 i Artykuł L3131-9, który zezwala prefektom i Premierowi wystawiać zarządzenia mające na celu zmuszenie personelu medycznego, w tym studentów medycyny i wojskowy personel medyczny do wykonywania zastrzyków. Odmowa jest w takim przypadku karalna.

Tutaj jest dokument: http://www.sante-jeu...tion_090824.pdf
  • 2

Mr. Mojo Risin'.
  • Tematów: 23
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Chwila, nie nadążam nad tym morderczo sprytnym spiskiem.

Władze kraju francuskiego chcą zabić wszystkich Francuzów? Co jest? Po co? Przez kogo?
  • 0

frosti.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mr. Mojo Risin' nie zabić - tu chodzi o zablokowanie DNA... żeby nie przeszli w 4 wymiar ludzie 8)
  • 2

P.Wiśniewski.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A to wszystko sprawka jaszczurów :>
  • 1

Mr. Mojo Risin'.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I wszystko składa się w niecną całość :lol
  • 0

sechmet.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Chwila, nie nadążam nad tym morderczo sprytnym spiskiem.

Władze kraju francuskiego chcą zabić wszystkich Francuzów? Co jest? Po co? Przez kogo?

Widać nie nadążasz ;)

Są głupi i chciwi, podatni na lobbing koncernów farmaceutycznych które też są głupie i chciwe i nie liczą się z możliwym scenariuszem skutków ubocznych i prawdopodobnej mutacji wirusa.

Koncerny wietrzą kasę, rząd chce kryć dupę szczepiąc przymusowo aby uniknąć srogiej kary ludu w razie najgorszego scenariusza, a wirus sobie mutuje nie patrząc się na głupotę ludzi którzy nami rządzą i tych którzy manipulują ich stanem wiedzy nie mówiąc wszystkiego.

I tak będziemy mieli kolejną katastrofę, której oczywiście "nie można było przewidzieć"

Nadążyłeś ?
  • -2

Mr. Mojo Risin'.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie, bo nadal nie mogę zrozumieć, czemu mieliby jednorazowo zbić kupę kasy na szczepiątkach, by później nie mieć kogo leczyć i chyba podcierać się bezwartościowymi banknotami.

Ja rozumiem i widzę nadmuchany problem grypy i medialny szum, by się szczepić, jednak masowe czystki z powodu powikłań po prostu się nie kalkulują dla tych "złych".
Nie ma żadnych szczepionek bez możliwych powikłań, ale czy to znaczy, aby w ogóle się nie szczepić na nic? Umiar powinien być, ale skrajność w drugą stronę jest niepotrzebna przesadą.

Lekko mnie śmieszy przylepianie, bądź co bądź, świetnie wyedukowanym naukowcom, którzy osiągnęli w życiu setki razy więcej niż wykrywacze spisków, plakietki "zły, głupi, nie widzący nic poza kasą sługa szatana, chcący zarobić na ludzkości, do nogi ją wybijając, ew. zostawiając sobie grupę niewolników".

Te teorie są po prostu niekonsekwentne.

Użytkownik Mr. Mojo Risin' edytował ten post 26.09.2009 - 19:57

• 1

sechmet.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Człowieku, obudź się ;) to nie jest świat z Twojego snu gdzie wszyscy ludzie są dobrzy i mądrzy.

Masz rację co do jednego - powikłania nie będą powodowały śmierci :D

Będziesz tylko zasuwał na wózeczku, ewentualnie z balkonikiem... Czy widzisz różnicę? Będziesz zdany na łaskę innych, płacił za opiekę medyczną.

Co do skuteczności szczepień na grypę to odsyłam do materiałów na sieci których bez liku znajdziesz, WHO nie daje juz funduszy na badanie skuteczności szczepionek na grypę, Egipt wybił wszystkie świnki bo mają lekcję z ptasią za sobą.

A ci Twoi "świetnie wyedukowani naukowcy" to wyrobnicy w systemie feudalnym, jakby ktoś z Twojej rodziny pracował gdzieś w PAN albo gdzieś w nauce to byś kumał takie rzeczy.

Albo kariera i konferencje albo banicja - a na każdym kroku masz tam napisane "nie wysowatsia" (z rosyjskiego - nie wychylać się)
  • 0

Mr. Mojo Risin'.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

to nie jest świat z Twojego snu gdzie wszyscy ludzie są dobrzy i mądrzy.

Nic takiego nie powiedziałem. Faktem jednak jest, że pracownicy korporacji farmaceutycznych posiadają o wiele większą wiedzę od nas na temat szczepionek.

Będziesz tylko zasuwał na wózeczku, ewentualnie z balkonikiem... Czy widzisz różnicę? Będziesz zdany na łaskę innych, płacił za opiekę medyczną.

To się równa masowym śmierciom. Jeśli te szczepionki z większości populacji mają zrobić dwukołowe platformy kupujące leki i operacje, również jest niekonsekwentnym spiskowaniem. Pobieznie wystarczy powiedziec, że w takiej sytuacji staje cała światowa gospodarka i przemysł, bo większość ludzi płaci lekarzom... A przynajmniej powinna, bo pieniędzy po prostu by nie było jak zarabiać, a w efekcie nie byłoby jak wydawać. Zresztą same zakłady farmaceutyczne u podstaw produkcji, w których pracują setki tysięcy ludzi, by stanęły na amen.

Co do skuteczności szczepień na grypę to odsyłam do materiałów na sieci których bez liku znajdziesz, WHO nie daje juz funduszy na badanie skuteczności szczepionek na grypę, Egipt wybił wszystkie świnki bo mają lekcję z ptasią za sobą.

Ale co toruński piernik ma do holenderskiego wiatraka? Incydent ze świniami w Egipcie nie miał żadnych podstaw racjonalnych (świńska grypa =/= że od świń. One jej nie przenoszą!), tylko parszywe zagranie religijne - chrześcijanie hodowali je dla pożywienia dla siebie, podczas gdy muzułmanie mają zakazane spożywanie wieprzowiny.

A ci Twoi "świetnie wyedukowani naukowcy" to wyrobnicy w systemie feudalnym, jakby ktoś z Twojej rodziny pracował gdzieś w PAN albo gdzieś w nauce to byś kumał takie rzeczy.

No przepraszam, teraz brdzisz już od rzeczy. Jaki feudalizm?! Wiesz, co znaczy to pojęcie? We współczesnym społeczeństwie? Pozbawiają swoich pracowników praw i własności osobistej? Mają władzę sądowniczą nad swoimi "chłopami", którzy nie mają prawa odwoływać się?
Że nie można nikomu opuścić firmy? Czy jeden syn pracownika co roku ma prawo opuścić budynek?
Nie, przekonałeś mnie, diabelscy, farmaceutycznie feudałowie chcą zdobyć władzę nad całym społeczeństwem, które będzie im płaciło za leki, na które nie będą mogli zarobić z racji kompletnej niepełnosprawności.

Chociaż może to morderczy spisek wolontariuszy, pomagający tym na wózkach? Tak! Farmaceutyczne koncerny i wybijanie ludzkości, by władać bezwartościowym pieniądzem na pustyni to tylko przykrywka.

Użytkownik Mr. Mojo Risin' edytował ten post 26.09.2009 - 13:15

• 0

sechmet.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie wkładaj mi w usta słowa których nie powiedziałem.

1. Szczepionki SĄ niebezpieczne, szczepionka na A/H1N1 tym bardziej bo nie było czasu na jej testowanie.

2. Powikłania w przypadku możliwej aberracji wirusa u osób zaszczepionych są wysoce prawdopodobne.

3. Rządy chcą kryć własne dupy, winne zaistniałej sytuacji są świńskie fermy po 100.000 świnek rocznie stłoczonych w chlewiku i tuczonych sterydami i antybiotykami.

4. Rób co chcesz. Ja mam prawie 40 lat i nieco wiedzy na takie i inne tematy, swoje wiem. Kiedyś myślałem jak ty że autorytety, badania, lalala. Wszystko co napisałem jest prawdą - i nie operuj argumentami "autorytetu i wiedzy ludzi którzy są mądrzejsi" bo oni patrzą się w swoje kieszonki i zrobią to co im przyniesie kasę.

5. Argumenty że działaliby na swoją szkodę szczepiąc ludzi niebezpieczną szczepionką włóż sobie między bajki, zobacz co banki zrobiły z rynkiem finansowym - tam też były takie argumenty
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych