Powiem szczerze, że takie przemyślenia to ja mam bez daru przewidywania przyszłości, wystarczy czytać to forum i odwiedzać podobne strony.
Witam Pana,
Po pierwsze, to, że dodaje się jakiś artykuł, czy wypowiedź - nie oznacza, że dodający utożsamia się w jakimkolwiek stopniu z treścią danej informacji. Może się utożsamiać - ale nie musi.
Po drugie, skoro ma Pan takie przemyślenia bez daru - to dlaczego ich Pan wcześniej nie wyraził?!? To jakiś wstyd? I jakie to przemyślenia, proszę się nimi podzielić.
Po trzecie - K. Jackowski potwierdził wielokrotnie, że ma dar - jednak czasowo bardzo często się myli co do datowania danego zdarzenia. Faktycznie kiedyś powiedział, że coś z reaktorem i jakaś "beka" pęknie - można śmiało zastosować tę wizję do obecnej sytuacji w Japonii a to, że została wypowiedziana w 2008 roku tylko potwierdza moje przypuszczenia i obserwacje: "Wizje na leżą do ludzi - data do Boga".
K. Jackowski otrzymuje wgląd do pewnych wizji, które wydarzą się w przyszłości, jednak nie powiedziane, że jego interpretacje czasowe są właściwe.