Stała się rzecz straszna
Dnia : 25.02.06
Zmarła moja kochana MAMA
Przyczyną był zawał

W dzień ten co się o tym dowiedziałem eh to jak leżałem w łóżku w tym co specjalnie ścieliłem dla niej.Oglądając TV miałem wrażenie że ktoś jest ze mną też a sam siedziałem!Bracia zapłakani spali.A ja leżąc i płacząc i myśląc o tym poczułem czyjąś obecność oprócz mnie w pokoju!Wiedziałem że jest to moja kochana MAMA ponieważ wyczułem jej zapach perfum ( podobno jak duch przychodzi to czuć zapach kwiatów "róż" ) i ja właśnie taki zapach czułem.Oraz jeszcze jednym ważnym dla mnie elementem w tamtym dniu było to że zawsze mój pies siadał na ulubiony fotel mamy i spał.Mama zawsze go z tamtąd wyganiała stając w futrynie i krzycząć "Wynocha mi z tąd"
i zawsze on podkuliwał uszy i uciekał.I wtedy też tak było tylko że on pierwszo patrzył w moją strone ( ponieważ futryna jest obok łóżka , łoże jest od niej na wyciągnięcie ręki i podniósł uszy ,szybko wstał i uciekł pod łóżko nie wychodził z tamtąd aż do przyjazdu Taty

[size=18]Moja mama żyła 56 LAT

Pozatym moja Mama mi kiedyś powiedziała że jak jej Matka zmarła to widziała ją jak szła drogą plecami do niej a konary drzew się uginały oraz mi powiedziała że widziała ją przy stodole( jak mieszkała jeszcze na wsi )
Co powiecie o tym ?