Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telekineza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
370 odpowiedzi w tym temacie

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a ja na tym na co mam okazje :P

jak jest mozliwosc to cwicze a jak nie to trudno, ale medytowac przydaloby sie codziennie :-/
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale żeby to sie udało opanować, to super by było, już widze te możliwości... :-D
P.S. Znalazłem fajną stronkę (engilsh) o telekinezie www.psipog.net
  • 0

Heiser.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się już udaje obracać ten papierek na szpilce, ale do trudniejszych ćwiczeń jeszcze nie jestem przygotowany.
  • 0

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm ... wiecie co ostatnio zauważyłem?
To się zaczeło po mojej przygodzie co ją opisywałem jak rąbnął prąd w mieście i widziałem co widziałem, nieważne.
Od dwóch dni jest tak, że jak siedzę w swoim pokoju (tylko w nim, i tylko jak ja siedzę) to dramatycznie spada napięcie w żarówkach, ogólnie jakby prądu nie było? Dzieje się to zawsze jak ćwiczę telekinezę (która narazie stoi w miejscu), i mocno skupię 3 oko na przedmiocie, jak przestanę ćwiczyć to potem przez jakiś czas skupiając sie na żarówkach one zaczynają przygasać, czasem mocniej, czasem słabiej ... generalnie zależy od inwencji.
Nie wiecie skąd to się mogło wziąść u mnie??
  • 0

Heiser.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiecie skąd to się mogło wziąść u mnie??

Wrodzone, przytępione umiejętności? :P
  • 0

Guliwer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czemu przytępione? :)
Pisałem że stało się po pewnym poniedziałku, od tego czasu swiatło delikatnie podczas ćwiczeń migało, teraz 2 dni temu zaczęłó wariować.
  • 0

michciu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no to może silen_man masz telekineze, ale nie zależną od woli? :smile:
  • 0

Heiser.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przytępione, bo wcześniej ich nie miałeś prawda?
  • 0

Guliwer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ja nie wiem czy to można telekinezą nazwać :)
Właśnie oglądałem w innym pokoju TV, skupiłem się chwilę i do TV coś prąd nie dochodził tym razem, tak 2 razy mi się udało. Czy zależna od mojej woli? Pojawia się to jak mam mocno aktywne 3 oko, trochę ode mnie zależy; ale pojawiło sie samo, taki spontan.
Możliwe że przejdzie za jakiś czas, chociaż wolałbym by nie; ale kontrola nad tym by się przydała 100% -owa.
  • 0

michciu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja nie mogę nawet papierka poruszyć :( , ale ciągle próbuję :) . Ale to jest na pewno możliwe dowód : http://www.psipog.net/media.php
  • 0

wasik.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem czy ktos napisal...(nie chce mi sie 9 stron przeszukiwac) ale w tych pierwszych lekcjach to druga lekcja to nie "cialo subtelne"?
  • 0

Roland.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja mam inny problem. Jak mam użyć tego 3-go oka bo się skupiłem bardzo mocno na olowku i nic z tego nie było co zrobić? :-/
  • 0

Guliwer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja mam inny problem. Jak mam użyć tego 3-go oka bo się skupiłem bardzo mocno na olowku i nic z tego nie było co zrobić? :-/

Trzeba najpierw wyćwiczyć 3-cie oko, rozwinąć ... samo skupianie się ... to nie o to chodzi (ale również tak), to bardziej wyrażanie własnej woli, przeświadczenia.

Patrząc tylko intensywnie na ołówek choćbyś to robił rok, to on nawet nie drgnie :) Powiedz mi co wiesz o telekinezie to się postaramy pomóc ... tzn jak wyglądają Twoje próby poruszania przedmiotami.
  • 0

Roland.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poprostu siadam rozluźniam się rysuję sobie linie na stole kłade ołówek jeszcze raz biore kilka głębokich oddechów i zaczynam patrze się w ołówek myśląc tylko o nim i patrze co chwile na troche dalsze miejsce w nadziej że się przesunie i wyobrażam sobie to a on nawet nie drga :lol :
  • 0

Danix.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Mi to jakoś przesuwanie przedmiotów nie wychodzi :(
Ale będe prubował dalej i może... coś się ruszy.

To już nie z telekinezy ale... Kiedyś włonczyłem program, który pokazuje szybkość procesora itp. To po dłuższym skupianiu się na cyfre 800MHZ i myśleniu o niej to zmieniała ona wartość na 801MHZ albo 799MHZ :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych