Dla mnie taki kostek jest trollem, gdyby nie jego dzialania to zobaczylbym ten film o wiele wczesniej. Typowa dezinformacja.
Koleś, wypraszam sobie ! Skoro jesteś taki "oświecony" to wytłumacz mi jakim cudem coś rozpylone na 10-12 km opada na zimie w takim stężeniu aby zaszkodzić zdrowiu ludzi ?
Skoro jesteś tak "oświecony", to wytłumacz mi w jaki sposób to jest rozpylane ? Pokaż mi zdjęcia maszyn z tymi instalacjami do oprysku ?
Skoro jesteś tak "oświecony" to powiedz mi jak w Troposferze zachowują się związki chemiczne biorąc pod uwagę prądy wstępujące i zstępujące, ogromne wahania ciśnień ? To kluczowe zagadnienia gdyż to ma związek z "celowym" opryskiwaniem danego obszaru.
Skoro jesteś tak "oświecony" to powiedz mi jakim sposobem cała flota "nieoznakowanych samolotów NATO" lata sobie nad Polską oraz Europą... ba, nawet nad całym Globem bez zauważenia przez tysiące Spotterów ?
Skoro jesteś tak "oświecony" to powiedz mi gdzie te "nieoznakowane samoloty NATO" lądują ? Przecież podczas "oprysku" tych maszyn w powietrzu są tysiące... gdzie są bazy, jaką one muszą mieć przepustowość, jak ogromne muszą być zasoby tych "chemikaliów" ?
Zastanowiłeś się nad tym... nie, oglądnąłeś film i uważasz że zjadłeś wszelkie rozumy i że jesteś ekspertem... Jakby na tym filmie powiedzieli że zrzucają na nas żaby, to byś w to uwierzył !
Nie masz żądnej wiedzy na temat lotnictwa, fizyki i meteorologi, do tego nazywasz mnie trollem nie wiedząc że zajmuje sie od lat lotnictwem...
Wróć się do szkoły, a następnie zainteresuj się takimi dziedzinami jak lotnictwo... wtedy pogadamy. Na ten moment sam jesteś zwykłym dezinformatorem i co gorsza zwykłym nieukiem.
I na koniec jeszcze jedno... Taka jedna "oświecona" na swoim blogu zaprezentowała kilka zdjęć satelitarnych pokazujące chmury (w jej mniemaniu sztuczne chmury wywołane przez samoloty), ale, i tu UWAGA... nad Morzami i Zatokami... A więc ich teoria znowu się sypie, gdyż przecież chemtrails są rozpylane TYLKO nad obszarami zamieszkałymi !
Więc o co chodzi ? Znowu teoria chemtrails przechodzi ewolucję w ich chorych umysłach ?
Ciekawe !