Napisano 09.03.2010 - 12:45
Napisano 09.03.2010 - 14:02
Prawie, po pierwsze, po drugie nic ci z tego nie przyszlo, nadal masz najwyrazniej marne pojecie o tej muzyce, badz po prostu zamknales sie na grupe kilku artystow i nie dopuszczasz do siebie wiadomosci, ze gdzies poza tym kregiem ktos inny tez moze tworzyc porzadny rap a moze i byc nawet lepszym raperem od przykladowego Ostrego.Słucham hiphopu lat 15, to prawie tyle ile sam posiadasz
Zarzucam ci to, bo sam znam sie (choc ekspertem zadnym nie jestem) na hh, wiec widze twoja nieznajomosc, badz to, co wyzej opisalem.więc nie rozumiem dlaczego zarzucasz mi brak znajomości w tym temacie?
I taka z toba gadka. Ja swoje a ty nadal od gowniarzy i debili, tylko, ze troche mniej doslownie tym razem. Kto ci powiedzial, ze jaram sie plytkimi tekstami i wulgaryzmami? No? Dla ciebie wszystko co =/= O.S.T.R. to niedokladne rymy, wulgaryzmy, tepota i glupota. Ehh.To, że Ty jarasz się płytkimi tekstami nie znaczy, że mi muszą imponować kiepsko zestawione wulgaryzmy z treścią.
A ty pod uwage wez, ze nie zawsze musisz byc w czyms najlepszy, w jakims temacie najmadrzejszy, w jakies dziedzinie najbardziej obeznany. Amen, bez odbioru.Weź sobie to szczerze pod uwagę zanim zaczniesz się frustrować.
Napisano 09.03.2010 - 21:23
Dlatego cholernie dziwi mnie to, ze nadal czujesz sie na silach by prowadzic rozmowe z panem Muhadem aka jedyny tru Ostry (bo po studiach) a wy wszyscy to dzieciaki bez szkoly, przyglupy i zle mi sie robi jak o was mysle.
Użytkownik Shinji77 edytował ten post 09.03.2010 - 21:29
Napisano 10.03.2010 - 18:26
Użytkownik Bayakus edytował ten post 10.03.2010 - 18:27
Napisano 10.03.2010 - 19:08
Napisano 10.03.2010 - 19:58
Napisano 10.03.2010 - 21:37
"ło joł stoimy z chłopakami pod trzepakiem, jesteśmy dziećmi ulicy, oł je jeba* policje".
Napisano 10.03.2010 - 22:52
Napisano 11.03.2010 - 18:27
Nie umiesz czytać. Ze zrozumieniem. I taki wizerunek hiphopowca czy kim tam jesteś chcesz prezentować, a później mieć pretensje, bo wszyscy są beee i się nie znają?Nie kminisz. Podałem przykład że powstał w czasie kryzysu a nie z czym walczył/walczy. I uwielbiam to podejście słucha hh, chodzi w dresie = dresik. Odróżniasz subkultury uliczne od technomułów ? Punk i HH to muzyka ulicy i jedno i drugie ma ze sobą wiele wspólnego. Co do tego tekstu :
To nie życze Tobie żebyś kiedykolwiek musiała powiedzieć o sobie że jesteś dzieckiem ulicy.
Użytkownik livin edytował ten post 11.03.2010 - 18:33
Napisano 11.03.2010 - 19:34
Nie umiesz czytać. Ze zrozumieniem. I taki wizerunek hiphopowca czy kim tam jesteś chcesz prezentować, a później mieć pretensje, bo wszyscy są beee i się nie znają?
Użytkownik Shinji77 edytował ten post 11.03.2010 - 19:56
Napisano 11.03.2010 - 20:02
Ale 50-letnia babcia właśnie na podstawie takich widoków wyrabia sobie opinie o tym jaki to "ten cały hip hop zły jest".
Napisano 11.03.2010 - 22:55
No niestety, nie da się wszystkiego poznać "na własnej skórze" nie ma takiej fizycznej możliwości, dlatego ludzie popadają w stereotypy. Niestety, młodzi ludzie żyjący albo obnoszący się z hh w większości są jacy są i taki właśnie obraz postrzega się na ulicy.Ale ludzie, którzy w ten sposób wyrabiają sobie o czymś opinie, są leniwi, nie chcą poznać faktycznego stanu rzeczy. Utwierdza ich w tym błędna opinia publiczna.
Napisano 12.03.2010 - 10:28
Jestem sobą - mam gdzieś wszystkie wlepki, nie bawie sie w to. I dalej podtrzymuje swoje zdanie że nie widzisz żadnej róznicy, zresztą mniejsza z tym. Ty wiesz swoje a ja swoje nie ma sensu dyskutować - już raz próbowałem to nie da się więc nie ma sensu się dłużej męczyć. Nie podchodzę do nikogo tutaj z wyższościa co niestety prezentuje kilka osób w tym temacie także bez odbioru.
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych