Już odpowiadam panie władzo
Tylko na samym początku chciałbym zaznaczyć że ja tam się niczego nieziemskiego nie będę doszukiwał jak wyjdzie że to tylko moja wyobraźnia to nawet się ucieszę

.
Ad.1 Szczerze ? Jak myślę że obok siebie mieszkali żydzi i oficerowie SS to od razu nasuwają mi się jakieś brutalne obrazy - może za dużo filmów nie wiem ale chyba wiesz o co chodzi

.
Ad.2 Prababcia umarła w dziwnych okolicznościach było ciężko stwierdzić dlaczego nastąpił zgon itp. możliwe że nic w tym dziwnego po prostu to słowo najlepiej mi pasowało.
Ad.3 Parter i I piętro.
Ad.4 To co zwykle szkoła, potem poszedłem do dziewczyny a później ćwiczyliśmy z kumplami.
Ad.5 Gazowy odchodzi od niego centralne ogrzewanie.
Ad.6 Nigdy nie stwierdziłem żeby przygasał, zawsze o niego dbałem dobijałem wodę, kontrolowałem temperaturę w końcu takie rzeczy do tanich nie należą i trzeba o nie dbać. Ale popytam innych domowników możliwe że przygasał pod moją nieobecność.
Ad.7 Tutaj odpowiem tak jak w p.6 popytam się dokładnie co i jak

.
Ad.8 Ciężko odpowiedzieć, mój brachol do dzieci raczej się nie zalicza. Bliskich kontaktów to dość dawno pewnie z pół roku.
Ad.9 Sportowiec jestem
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
, pozostałych rzeczy też nie miałem w ustach (cytrusy to na poważnie ?)
Ad.10 Lato to było przed wakacjami, w domu zawsze jest dość sucho ponieważ to stare ceglane mury - tylko w niektórych pokojach jest wilgotno - taki urok starych domów.
Mam nadzieję że odpowiedziałem wystarczająco na pytania