Napisano 27.11.2009 - 23:18
Napisano 28.11.2009 - 02:02
Napisano 28.11.2009 - 09:52
Użytkownik NoMeansNo edytował ten post 28.11.2009 - 10:15
Napisano 28.11.2009 - 11:18
Dobre...dzięki, troszkę mnie to rozweseliło. Oprócz problemów zawodowych związanych z zapewnieniem bułeczek na śniadanko pojawił się inny arcy śmieszny problem....padł mi monitor mam teraz do dyspozycji stary 14-sto calowy sprzęt (skuteczna praca wymagałaby nowych okularów) lub telewizor LCD o który muszę walczyć z dziećmi aby się podłączyć. ( kablówka i bajki...) Toć to normalni mali terroryści, stawiają twarde warunki, za trzy godziny pracy żądają pizzę lub na bilety do Multikina, Całe szczęście że w poniedziałek idą do szkoły, postaram się coś naskrobać. Z drugiej strony praca na 42 calach LCD jest rewelacyjna.Wystarczy jak Aquila napisze, że piramidy wybudowali Żydzi, a już to pobudzi tatika do dyskusji!
Napisano 28.11.2009 - 11:49
Napisano 28.11.2009 - 14:11
Czytałem ostatnio jakąś wypowiedź - i to nie byle kogo bo Zahi Hawassa - że po ostatnich odkryciach może w końcu skończy się gadać że piramidy wybudowali Żydzi. Powinno to zapalić tatikowi lampkę - znaczy się że takie przypuszczenia ktoś mógł już wysnuwać Zresztą, jednym z pomysłem Sachy "Bruno" Cohena na zakończenie konfliktu Izraelsko - Palestyńskiego, było oddanie przez Żydów piramid, więc coś jest na rzeczy.Wystarczy jak Aquila napisze, że piramidy wybudowali Żydzi, a już to pobudzi tatika do dyskusji!
Napisano 28.11.2009 - 16:37
Czytałem ostatnio jakąś wypowiedź - i to nie byle kogo bo Zahi Hawassa - że po ostatnich odkryciach może w końcu skończy się gadać że piramidy wybudowali Żydzi. Powinno to zapalić tatikowi lampkę
Napisano 20.12.2009 - 13:40
Napisano 21.12.2009 - 09:59
Napisano 22.12.2009 - 18:27
Jak stwierdziłeś krótkie posty...oczywiście nr GG jest cały czas dostępny ponieważ pracuję głównie na kompie. Po choinkę go wyłączać ? Tymbardziej że ze sprzętu korzystają jeszcze trzy osoby. Ponadto jako moderator mam obowiązek zaglądać na forum i pilnować porządku co też czynię kilka razy dziennie. Stwierdziłem wyraźnie że do świąt się nie wyrobię więc po co te ekscesy ? Debaty sobię nie odpuszczę lecz proszę o cierpliwość.Naprawdę nie wiem już co o tym sądzić... Niby Tatik wszystko wyjaśnił, ale... od czasu do czasu pojawiają się na forum krótkie posty Tatika a po drugie jego numer gg jest często ustawiony jako "widoczny"
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych