Mimo, że mam gdzieś te cały traktat, cholernie jestem wkurzony tym, że ten poryty ZIEMNIAK podpisuje coś bez niczyjej zgody!! On chyba nie zdaje sobie sprawy co to jest i do czego doprowadzi. A zresztą, prawdopodobnie w styczniu wyjeżdżam z tego kraju do Szwajcarii, do ostatniego w miarę neutralnego przyczółka tego świata, wam też polecam taki zabieg. Niech sobie podpisują co chcą i rządzą kim chcą, ja się ziemniakom nie dam
Za obrazę Prezydenta Rzeczpospolitej Polski powinieneś dostać warna, sorry smarku, ale ten człowiek został wybrany przez miliony Polaków i nie masz prawa tak nazywać polityka w dodatku na forum publicznym (sam jestem sceptykiem tego człowieka, ale jednak szacunek jak każdemu innemu mu się nalezy) Mam nadzieję, że tu nie wchodza żadni agenci, byś już w więzeniu siedział w czekaniu na proces, czego oczywiście tego tobie nie życzę. Warn powinien być dla ciebie zimną wodą, która ostudzi niebezpieczne zapędy.
Jeżeli wam się traktat nie podoba, czemu nie wyjdziecie na ulicę, tylko piszecie nudnawe posty na jakims ubocznym forum paranormalnym, który odwiedza tylko kilkuset ludzi dziennie, i którego większosc obchodza tylko reptoidy i NWO na czele ze spiskowym rządem sterowanym przez szaraki i inne dziwactwa ?
Użytkownik martius edytował ten post 11.10.2009 - 10:25