Napisano 12.08.2009 - 20:41
Napisano 12.08.2009 - 20:48
Napisano 12.08.2009 - 20:58
Napisano 12.08.2009 - 21:04
Napisano 12.08.2009 - 21:07
I to jest podejście najzdrowsze i najbardziej korzystne dla wszelkich dyskusji na forum. Nie rozumiem wstawiania zbędnych bajerów tylko po to, żeby były (patrz: "Ocena użytkownika" w profilu usera), czy też zostawiania ich dlatego, że były już tak długo (patrz: reputacja).Bez reputacji każdy by sobie wyrabiał zdanie o innych od podstaw, od podejścia neutralnego.
Napisano 12.08.2009 - 21:25
Napisano 12.08.2009 - 22:13
Ty tak uważasz, ja na przykład nie, i kilku użytkowników z tego tematu włącznie. Apeluje do ciebie Eurycide abyś przypomniał sobie wspaniałe czasy dla forum kiedy nie było reputacji i nie było równiejszych.reputacji wyłączać nie zamierzam, bo przynosi ona ogólny pożytek dla czytającego i stanowi ciekawe urozmaicenie, a jeśli na taki zamiar się zdecyduję to opiszę to w stosownym temacie.
Napisano 12.08.2009 - 22:53
Napisano 12.08.2009 - 23:12
Rozumiem, że nie czytasz postów i nie oceniasz ich wartości merytorycznej, patrzysz jedynie na reputację usera i dopiero wtedy decydujesz, czy warto się zbłaźnić i wystawić na ośmieszenie (odpowiadając takiemu człowiekowi, jakkolwiek rozsądnie by nie pisał), czy też olać go i odpowiedzieć wielogwiazdkowcowi (cokolwiek by nie napisał), tak? A ja myślałem, że na forum ludzi traktuje się równo. Jak widać myliłem się, za co przepraszam każdego, kto poczuł się urażony tym, że starałem się nie podchodzić do niego z góry.Q, ja jednak wolałbym wiedzieć, czy w przeszłości user "X" popisał sięjakimiś totalnymi idiotyzmami (czyli ma repę totalnie na minusie), iczy w ogóle jest sens odpowiadania na jego post (i czy to aby nieprowokacja), niż każdego traktować jakby przed 5 minutami sięzarejestrował i miał czyste konto.
Napisano 12.08.2009 - 23:36
Zatem jest możliwe, aby komentarz był konieczny (np. liczba znaków >0) ?
Napisano 13.08.2009 - 00:33
Rozumiem, że nie czytasz postów i nie oceniasz ich wartości merytorycznej, patrzysz jedynie na reputację usera i dopiero wtedy decydujesz, czy warto się zbłaźnić i wystawić na ośmieszenie (odpowiadając takiemu człowiekowi, jakkolwiek rozsądnie by nie pisał), czy też olać go i odpowiedzieć wielogwiazdkowcowi (cokolwiek by nie napisał), tak?
A ja myślałem, że na forum ludzi traktuje się równo. Jak widać myliłem się, za co przepraszam każdego, kto poczuł się urażony tym, że starałem się nie podchodzić do niego z góry.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych