Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zmiany w reputacji

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
258 odpowiedzi w tym temacie

QQRIVER.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dobra tak poważnie, żeby Muhad znowu nie zarzucał mi błaznowania, pajacowania czy głupoty. Nie potrafię pojąć jak niby dorosła osoba robi taki bajzel jak plusy na forum? Najśmieszniejsze w tym wszystkim, że jest to tylko jedna osoba. To jest tak cholernie dziecinne, że aż ręce opadają - prywatna krucjata przeciwko reputacji- lol. Co to w ogóle ma być czyżby Muhad za cel obrał sobie nabicie jak największej reputacji przy jak największej liczbie postów i teraz gdy dostaje minusy podnosi lament jak przedszkolak? Czy jemu tak bardzo przeszkadza, że ktoś jest w czymś lepszy? Nie wiem, może ktoś powinien z nim porozmawiać i wytłumaczyć mu, że takie jest życie i zawsze się znajdą osoby lepsze, bardziej lubiane czy mądrzejsze. Muhad ma cholernie ciężki charakter i najlepszym sposobem jest chyba totalne zignorowanie tego płaczu.

W ogóle to podejrzewanie mnie o podwójne konto w celu nabicia komuś reputacji uważam za przykład jakiegoś gówniarstwa, albo paranoi. Muhadowi się wydaje, że każdy zniżyłby się do jego poziomu i każdemu zależy na czymś takim jak jakieś plusy na forum tak bardzo jak jemu...

Może czas zacząć dawać mu te plusy, bo obawiam się, że z tej rozpaczy pewnego dnia jeszcze targnie się na swoje życie :/

Użytkownik QQRIVER edytował ten post 15.02.2010 - 10:00

#197 Gość_Muhad

Gość_Muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Nie bajzel tylko nagłaśniam hipokryzję i kolesiostwo, bo skoro się bawimy razem , to bawmy uczciwie w cywilnej odwadze.
Problem w tym, że Ty i Twoi koledzy trzymacie jeszcze niższy poziom co widać doskonale nie tylko po ataku na mnie i na moją reputację, ale także po swoich wypowiedziach, dość żenujących i prymitywnych.

QQRIVER.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja nie mam zamiaru kryć się z faktem, że moje wypowiedzi są merytorycznie na równie niskim poziomie co twoje. W dyskusji z Tobą przyjąłem po prostu twoje własne zasady. Atak na twoją reputację? Proszę Muhad popadasz w jakąś paranoje, zachowujesz się jak dzieciak i tak głośno krzyczysz z powodu niskiej reputacji i dawania twojej osobie minusów, że wszyscy postanowili wykorzystać ten fakt przeciwko tobie. Domagasz się tych plusów jak dziecko cukierka, płaczesz i tupiesz nóżką, a przecież jesteś jak sam to podkreślasz dorosłą osobą. Czy dorosła osoba robi bajzel z powodu jakiś tam plusów? Skoro dostajesz minusy to musi być jakiś powód. Może twój charakter, to zarozumialstwo i buta, może to tak bardzo denerwuje osoby przyznające minusy? O jakiej odwadze mówisz? Czy myślisz, że ktokolwiek ukrywałby się z faktem przyznania Muhadowi minusa? Ja je daje z paru powodów. Po pierwsze jesteś zarozumiały, nie potrafisz przyznać się do błędu i odpowiedzieć na proste pytanie. Po drugie większość twoich wypowiedzi to czyjeś posty, filmiki po chamsku wklejone na forum, bardzo często zdarza się, że nawet po angielsku , bo nawet nie chce Ci się ich tłumaczyć. Za to oczekujesz plusów, pochwał i szacunku? W przeciwieństwie do Ciebie twój zajadły wróg Aquila wkłada mnóstwo pracy w to co robi, dlatego za jego wytrwałość i upór te plusy mu się po prostu należą.

Użytkownik QQRIVER edytował ten post 15.02.2010 - 11:54

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Czy mnie pamięć myli, czy ktoś 4 dni temu temu narzekał, że Aquila prześcignął w błyskawicznym tempie radosława w punktach reputacji o pare pkt ? zobaczcie co się teraz dzieje :mrgreen: ci co najwięcej narzekają w tym temacie, mają najwięcej na sumieniu mówiąc o punktach ze względu na sympatie i antypatie. Hipokryzja.

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czy mnie pamięć myli, czy ktoś 4 dni temu temu narzekał, że Aquila prześcignął w błyskawicznym tempie radosława w punktach reputacji o pare pkt ? zobaczcie co się teraz dzieje :mrgreen:

Teraz widać kto ma lepszy "zmysł marketingowy" albo zwyczajnie większy fanklub. Tudzież grono wyznawców.

Nie bajzel tylko nagłaśniam hipokryzję i kolesiostwo, bo skoro się bawimy razem , to bawmy uczciwie w cywilnej odwadze.
Problem w tym, że Ty i Twoi koledzy trzymacie jeszcze niższy poziom co widać doskonale nie tylko po ataku na mnie i na moją reputację, ale także po swoich wypowiedziach, dość żenujących i prymitywnych.

Yhy, Kali dać minusa - dobrze, Kalemu dać minusa - nie dobrze.
Przynajmniej jesteś szczery, to zawsze jakiś plus.

Użytkownik Illurico edytował ten post 15.02.2010 - 21:47

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Żeby zakończyć Wasze spekulacje - nagły wzrost reputacji Radosława, wynika z przyznania Mu statusu "zasłużonego", a to wiąże się z +100 punktami.

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Aha, no to zwracam honor zaatakowanym i przyznaję się do niedopatrzenia.

#203 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Podstawowa zasada. Najpierw spojrzeć na własne podwórko.

#204 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Gdy Aquila nie miał sytuacji zagrożonej reputacją, to przyznawanie jej było w normalnym trybie. Natomiast jak Radek wyprzedził go o ponad 100 to nagle, zrobiła się zmasowana pogoń za nim. Robi się to coraz bardziej śmieszne.

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Muhad, ładnie to z konta brata podbijać reputację radosławowi i zaniżać Aquili ? właśnie byłem świadkiem drastycznego spadku Aquili i wzrostu radosława, z ciekawości zajrzałem do ich profili kto ostatni ich odwiedzał i dla mnie wszystko jest jasne. Nie czepiałbym się (bo dawanie plusów i minusów zabronione nie jest) gdybyś nie zakładał tego tematu i się nie żalił jakie to kolesiostwo panuje na forum i dawanie repków za sympatię. I chyba jeszcze Artus was wspiera, obserwuję to od kilku dni, żeby nie być gołosłownym.

#206 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Przecież zabawa z reputacją to Wasz pomysł.
Nie robimy niczego złego , czego Wy byście nie robili.
Wam wolno a innym nie? :)

Od kiedy nie wolno zaglądać na profil poszczególnych osób?
Nie wiem skąd ta mania. Wszyscy mnie nagle obserwują. Za chwilę nazwiecie mnie może terrorystą? ;)

P.S: jak nazwiesz zjawisko, które opisuje sytuacje, kiedy ktoś za post o zwykłym pojęciu jak aerodynamika, skrzydełka itp. dostaje 5 minusów? :)
Tiamat może weźmiesz pod uwagę to, że jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
Najpierw ogarnijcie swoje zapędy, to może zbędne będą Twoje posty.

I fajnie by było gdybyś nie chował się na anonimie, jak niektórzy z Was.

Moje zadanie to uzmysłowić wszystkim absurd istnienia czegoś takiego ja reputacja. Nie powinno jej w ogóle być.

a jeśli już tak obserwujesz, to pokażę Ci coś ciekawego.
balas, QQRIVER, Aquila byli zalogowani bez opcji anonimowy tuż przed tym czasem. Anonimów było 2.

By za chwilę zrobiło się w kilka minut zaledwie coś takiego. Anonimów 5 i 6 i brak Ciebie, balasa, Aquili, QQRIVERA i Yawgmoth.

chwilę później:

83 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
20 użytkowników, 59 gości, 4 anonimowych | wyświetl według: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika

MSN/Bing, taght, cez, bugmenot, Google, wolter, Darken, solo11, norainbow, kapuchy, Yahoo, Niemrawy, liwia, Carper, Paweł, +matius, Domal, Easy_Rider, Vegito, +radoslaw, Tsukiyomi, Uruk, balas
(nie ma Was widocznych , chociaż chwilę wcześniej pisaliście posty).

* Aktualny czas: 25.02.2010 - 14:38

83 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
20 użytkowników, 57 gości, 6 anonimowych | wyświetl według: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika

MSN/Bing, Google, Yahoo, solo11, cez, kapuchy, +Aquila, Tom Solo, pi3otr, Shkic, wolter, Madison, lares, taght, bugmenot, Darken, norainbow, Niemrawy, liwia, Carper, Paweł, +matius, Domal

Aktualny czas: 25.02.2010 - 14:43

Ostatnia wizyta: 22 minut temu

79 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
12 użytkowników, 62 gości, 5 anonimowych | wyświetl według: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika
kapuchy, MSN/Bing, rutra, cez, balas, solo11, traceur, Yahoo, Darken, Tom Solo, Google, TheMichal, Madison, +Aquila, pi3otr

Aktualny czas: 25.02.2010 - 14:50

77 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
12 użytkowników, 61 gości, 4 anonimowych | wyświetl według: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika
Google, QQRIVER, cez, kapuchy, ultimate2000, Darken, MSN/Bing, balas, solo11, SaDzi0, Yahoo, Imb, rutra, traceur, Tom Solo

Aktualny czas: 25.02.2010 - 14:56

Ups. Znów anonima ubyło. Zniknął Aquila a pojawił się znów QQRIVER.

Jeden anonim znika a pojawia sie znow balas. ciekawi mnie taka ciagla rotacja :)

Co chwila jeden znika pojawia się drugi i tak w kółko... i często takie rotacje widoczne są w nocy, kiedy reputka Aquili wzrasta. Wiem, wtedy się śpi i jest bezpieczniej, bo nikt nie patrzy.
Podejrzewam, że nie jeden z Was ma multikonta.

Inaczej nie wyjaśnię wzrostu anonimów i ich znikanie i nie wyjaśnię takich postów, jak te poniżej z użytkownikiem, który jako anonim ma 3 posty i sadzi personalne ataki:

Beorg public/style_images/darkpro/user_popup.png
  • Dołączona grafika
  • Grupa Nowicjusz
  • Postów 3
  • Rejestracja 02.08.09
Post napisany o 14:52 PRZEZ ANONIMOWEGO BEORGA , KTÓRY ZUPEŁNIE PRZYPADKIEM MA TYLKO 3 POSTY I WSZYSTKIE ONE SKIEROWANE DO MNIE :rotfl:

Nie ma powodu by Cię ośmieszać Muhadzie, robisz to samodzielnie wysuwając się przed szereg do rangi guru i szerząc stek bzdur, w którym jedno, czy dwa zdania są warte uwagi. Tak zachowują się ludzie nie szanujący siebie i swojego zdania, problem widzę w tym przypadku taki, że choć głupi nie jesteś, to na takiego pretendujesz.

Gdybyś Ty opuścił to Forum (nie powiem żeby mi Cię brakowało), to znalazłby się inny napalony zwolennik prawdy przemilczanej.

Mógłbym z Tobą dyskutować, zadajesz mi pytania, ja odpowiadam, oczekuję tego samego od Ciebie. W jaki sposób ośmieszają się ludzie twierdzący, że w WTC uderzyły samoloty (wracając do tematu)? Moim zdaniem twierdzenie, że było inaczej jest objawem ślepej wiary niepopartej racjonalnym myśleniem. Objaw szaleństwa, fanatyzmu?

I tak, jestem nowicjuszem w pisaniu na tym Forum. I nic poza tym. Podejrzewam, że odwiedzam to Forum od tak dawna jak i Ty, więc uwaga skądinąd niepotrzebna.

@QQriver

Ja go nie obrażam tylko oceniam. On ma tendencję do robienia tego pod każdym postem osoby, która nie podziela jego zdania i w konstruktywny sposób je krytykuje . Nie będę już offtopował, ale odnieść się do bezpośredniej uwagi musiałem, inaczej nici z dyskusji.

I JEST TO OSOBA ZE STAREGO GRONA, KTÓRA Z BRAKU ARGUMENTÓW LUB ZE ZWYCZAJNE ZAWIŚCI USIŁUJE MNIE PROWOKOWAĆ I OBRAŻAĆ :) MOŻECIE SOBIE WNIOSKOWAĆ KOGO BRAKUJE A KOGO NIE I KTO JEST ODPOWIEDZIALNY ZA TAKIE HECE. JAKIE TO MAŁOSTKOWE.

ZAMIAST SIĘ LOGOWAĆ NA INNYCH KONTACH W SPOSÓB ANONIMOWY I STOSOWAĆ TANIE SZTUCZKI, PROPONUJĘ ZAJĄĆ SIĘ CZYMŚ POŻYTECZNYM.

a ja od dziś przestaję reagować na te debilizmy.

obecny stan:

98 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
9 użytkowników, 83 gości, 6 anonimowych | wyświetl według: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika
MSN/Bing, cez, Google, kapuchy, Yahoo, Vegito, CrisS, meth777yl, Darken, Yawgmoth, Don Corleone, olorin

znów brakuje kilkoro a pojawia się kto inny :)

74 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
14 użytkowników, 56 gości, 4 anonimowych | wyświetl według: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika
Darek08, Mathias, cez, gree, kapuchy, MSN/Bing, lukasz9, Telonoh, Don Corleone, CrisS, +Aquila, Google, Yahoo, ncpnc, liwia, Vegito, meth777yl

Ups, ubyło dwóch anonimów i pojawił się Aquila.

i co chwila doskakują posty nowicjuszy a jak się sprawę załatwi, to ponowne logowanko, prawda Aquila albo któryś z Was?

Który z Was to ten nowicjusz z trzema postami, hmm??

Użytkownik Muhad edytował ten post 25.02.2010 - 16:09

Yaw.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Przyznam, że nie chce mi się czytać już tych wypocin o reputacji - wolę inne tematy, więc zapytam krótko - sugeruje się tu, że ja to Aquilla ? Oczekuję tylko odpowiedzi TAK/NIE, bez żadnych filozofii, ani uwag, że nieuważnie czytałem, bo sam to przyznaję.

EDIT:

chyba nie, ale nie wiem w takim razie po co jestem większą czcionką (?)

Użytkownik Yawgmoth edytował ten post 25.02.2010 - 16:40

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Muhadzie, nie zniżam się do poziomu osób takich jak Quintus Maximus i nie zakładam sobie tutaj innych kont. Co więcej - wiesz czym zalatuje przeświadczenie, że istnieje jakiś spisek wymierzony przeciwko Tobie?

Widzę, że dołączyłeś do osób, które zarzucają mi bawienie się w jakieś multikonta. Albo zwróć się do Administratora i przedstaw nam tu dowody, albo z łaski swojej przestań opowiadać wyssane z palca i rzecz jasna niczym nie poparte bzdury.

Choć jak Eurycide powie Ci, że IP wszyscy mamy inne, no to przecież zaraz pewnie wyskoczysz z tym, że "w CIA nauczyli was jak się skutecznie maskować" Dołączona grafika

Poza tym - chyba niektórym naprawdę ciężko pogodzić się z systemem reputacji i bardzo kole ich ona w oczy. Szkoda tylko, że jedyną opcją, jaka przychodzi do głowy jest "spisek złych sceptoli" zamiast myśli, że może faktycznie z tymi minusowanymi postami jest coś nie do końca w porządku.

Yaw.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Przy okazji - nie zaprzeczyłeś, że wchodzisz na konto brata i stamtąd bawisz się reputacją, więc potwierdza się zasada, że te oskarżenia, że QQRIVER to Aquilla, to ocenianie własną miarą. Zarzucacie po prostu to, co sami praktykujecie, zakładając, że inni robią to samo. A przypominam, że Eurycide oczyścił QQRIVERA i Aquillę z zarzutów - dlaczego one nie ustały ?

Wracając do używania konta brata, to jednak o czymś to świadczy... Jak dla mnie - porażka.

Użytkownik Yawgmoth edytował ten post 25.02.2010 - 16:57

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Co do anonima, to nawet nie zwróciłem na to uwagi, tak się zalogowałem na samym początku (odkąd wróciłem na forum) i przeglądarka już robi to automatycznie. A co do multikonta, to jakieś tam mam, założone przed założeniem konta Tiamat i nawet nazwy nie pamiętam :D Co do systemu reputacji, to już nawet niech będzie on bez uzasadnienia, ale dobrze by było gdyby pokazywało kto udzielił plusa lub minusa, tak jak pokazuje głosy przy publicznych ankietach.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych