Przecież zabawa z reputacją to Wasz pomysł.
Nie robimy niczego złego , czego Wy byście nie robili.
Wam wolno a innym nie?

Od kiedy nie wolno zaglądać na profil poszczególnych osób?
Nie wiem skąd ta mania. Wszyscy mnie nagle obserwują. Za chwilę nazwiecie mnie może terrorystą?

P.S: jak nazwiesz zjawisko, które opisuje sytuacje, kiedy ktoś za post o zwykłym pojęciu jak aerodynamika, skrzydełka itp. dostaje 5 minusów?

Tiamat może weźmiesz pod uwagę to, że jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
Najpierw ogarnijcie swoje zapędy, to może zbędne będą Twoje posty.
I fajnie by było gdybyś nie chował się na anonimie, jak niektórzy z Was.
Moje zadanie to uzmysłowić wszystkim absurd istnienia czegoś takiego ja reputacja. Nie powinno jej w ogóle być.
a jeśli już tak obserwujesz, to pokażę Ci coś ciekawego.
balas, QQRIVER, Aquila byli zalogowani bez opcji anonimowy tuż przed tym czasem. Anonimów było 2.
By za chwilę zrobiło się w kilka minut zaledwie coś takiego. Anonimów 5 i 6 i brak Ciebie, balasa, Aquili, QQRIVERA i Yawgmoth.chwilę później: 83 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
20 użytkowników, 59 gości,
4 anonimowych | wyświetl według: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika
MSN/Bing, taght, cez, bugmenot, Google, wolter, Darken, solo11, norainbow, kapuchy, Yahoo, Niemrawy, liwia, Carper, Paweł, +matius, Domal, Easy_Rider, Vegito, +radoslaw, Tsukiyomi, Uruk, balas
(nie ma Was widocznych , chociaż chwilę wcześniej pisaliście posty).
* Aktualny czas: 25.02.2010 - 14:38 83 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
20 użytkowników, 57 gości,
6 anonimowych | wyświetl według: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika
MSN/Bing, Google, Yahoo, solo11, cez, kapuchy,
+Aquila, Tom Solo, pi3otr, Shkic, wolter, Madison, lares, taght, bugmenot, Darken, norainbow, Niemrawy, liwia, Carper, Paweł, +matius, Domal
Aktualny czas: 25.02.2010 - 14:43Ostatnia wizyta: 22 minut temu
79 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
12 użytkowników, 62 gości,
5 anonimowych | wyświetl według
: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika kapuchy, MSN/Bing,
rutra,
cez,
balas, solo11,
traceur, Yahoo,
Darken,
Tom Solo, Google,
TheMichal,
Madison,
+Aquila,
pi3otrAktualny czas: 25.02.2010 - 14:50 77 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
12 użytkowników, 61 gości,
4 anonimowych | wyświetl według:
ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika Google,
QQRIVER, cez,
kapuchy,
ultimate2000,
Darken, MSN/Bing,
balas,
solo11,
SaDzi0, Yahoo,
Imb,
rutra,
traceur,
Tom Solo Aktualny czas: 25.02.2010 - 14:56 Ups. Znów anonima ubyło. Zniknął Aquila a pojawił się znów QQRIVER. Jeden anonim znika a pojawia sie znow balas. ciekawi mnie taka ciagla rotacja
Co chwila jeden znika pojawia się drugi i tak w kółko... i często takie rotacje widoczne są w nocy, kiedy reputka Aquili wzrasta. Wiem, wtedy się śpi i jest bezpieczniej, bo nikt nie patrzy.
Podejrzewam, że nie jeden z Was ma multikonta.Inaczej nie wyjaśnię wzrostu anonimów i ich znikanie i nie wyjaśnię takich postów, jak te poniżej z użytkownikiem, który jako anonim ma 3 posty i sadzi personalne ataki: Beorg public/style_images/darkpro/user_popup.png - Grupa Nowicjusz
- Postów 3
- Rejestracja 02.08.09
Post napisany o 14:52 PRZEZ ANONIMOWEGO BEORGA , KTÓRY ZUPEŁNIE PRZYPADKIEM MA TYLKO 3 POSTY I WSZYSTKIE ONE SKIEROWANE DO MNIE 
Nie ma powodu by Cię ośmieszać Muhadzie, robisz to samodzielnie wysuwając się przed szereg do rangi guru i szerząc stek bzdur, w którym jedno, czy dwa zdania są warte uwagi. Tak zachowują się ludzie nie szanujący siebie i swojego zdania, problem widzę w tym przypadku taki, że choć głupi nie jesteś, to na takiego pretendujesz.
Gdybyś Ty opuścił to Forum (nie powiem żeby mi Cię brakowało), to znalazłby się inny napalony zwolennik prawdy przemilczanej.
Mógłbym z Tobą dyskutować, zadajesz mi pytania, ja odpowiadam, oczekuję tego samego od Ciebie. W jaki sposób ośmieszają się ludzie twierdzący, że w WTC uderzyły samoloty (wracając do tematu)? Moim zdaniem twierdzenie, że było inaczej jest objawem ślepej wiary niepopartej racjonalnym myśleniem. Objaw szaleństwa, fanatyzmu?
I tak, jestem nowicjuszem w pisaniu na tym Forum. I nic poza tym. Podejrzewam, że odwiedzam to Forum od tak dawna jak i Ty, więc uwaga skądinąd niepotrzebna.
@QQriver
Ja go nie obrażam tylko oceniam. On ma tendencję do robienia tego pod każdym postem osoby, która nie podziela jego zdania i w konstruktywny sposób je krytykuje . Nie będę już offtopował, ale odnieść się do bezpośredniej uwagi musiałem, inaczej nici z dyskusji.
I JEST TO OSOBA ZE STAREGO GRONA, KTÓRA Z BRAKU ARGUMENTÓW LUB ZE ZWYCZAJNE ZAWIŚCI USIŁUJE MNIE PROWOKOWAĆ I OBRAŻAĆ
MOŻECIE SOBIE WNIOSKOWAĆ KOGO BRAKUJE A KOGO NIE I KTO JEST ODPOWIEDZIALNY ZA TAKIE HECE. JAKIE TO MAŁOSTKOWE.
ZAMIAST SIĘ LOGOWAĆ NA INNYCH KONTACH W SPOSÓB ANONIMOWY I STOSOWAĆ TANIE SZTUCZKI, PROPONUJĘ ZAJĄĆ SIĘ CZYMŚ POŻYTECZNYM.a ja od dziś przestaję reagować na te debilizmy.
obecny stan: 98 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
9 użytkowników, 83 gości,
6 anonimowych | wyświetl według
: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika MSN/Bing,
cez, Google,
kapuchy, Yahoo,
Vegito,
CrisS,
meth777yl,
Darken,
Yawgmoth,
Don Corleone,
olorinznów brakuje kilkoro a pojawia się kto inny
74 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 10 minut)
14 użytkowników, 56 gości,
4 anonimowych | wyświetl według
: ostatniego kliknięcia lub nazwy użytkownika Darek08,
Mathias,
cez,
gree,
kapuchy, MSN/Bing,
lukasz9,
Telonoh,
Don Corleone,
CrisS,
+Aquila, Google, Yahoo,
ncpnc,
liwia,
Vegito,
meth777yl Ups, ubyło dwóch anonimów i pojawił się Aquila. i co chwila doskakują posty nowicjuszy a jak się sprawę załatwi, to ponowne logowanko, prawda Aquila albo któryś z Was?
Który z Was to ten nowicjusz z trzema postami, hmm??
Użytkownik Muhad edytował ten post 25.02.2010 - 16:09